Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jimbi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Welcome to the Real World! A hazai felsőoktatás nagy bajban van. A rendszer recseg-ropog, hibáit mindannyian látjuk, tapasztaljuk. A szülő, amikor iskolába küldi a gyermekét. A fiatal, amikor belekezd a felsőfokú tanulmányaiba, vagy megpróbál frissdiplomásként elhelyezkedni. A…..
És akkor a sok unalmas, drága sportautó után nézzünk egy kis közszolgálatot. És értsük meg végre a Gymkhanát – Magyarország jelenlegi legmenőbb raliversenyzője segítségével.   Előző adásaink: BMW M5, Bódi Sylvi, Velodrom – tctv3 2. adás Nissan 370Z vs…..
Érdekes dolgokat szeretne a Levegő Munkacsoport. Például, hogy az alig pár hete közfelháborodást okozó Budaörsi úti buszsávot vissza kellene állítani. Méghozzá egészen végig, az Erzsébet-hídig egybefüggővé kellene tenni. Érvként hozza fel, hogy Őrmezőn, a lakossági…..
Jimbi 2011.06.14 21:51:46
@kafferbivalybalamber:
"Jófele megy az.

"Csak kéne hozzá még kettő, befele a Hungária körútig. Persze mindegyik tényleg gyűrűnek, és nem C betűnek mint ez az M0."

Ez rendben, csak ezeknél is az a baj, hogy hol? A nyugati M0-nak lenne hely (?), de a városon belüli gyűrűknél vagy a dózer, vagy a fúrópajzs kellene hogy sűrűn duruzsuljon.
Plusz a városon belüli elkerülő, az sajnos nem elkerülő, kérdéses, hogy lenne-e hatása a levegőminőségre, meg a városi forgalomra úgy általában. Az M0 és hasonlók lényege az lenne, hogy NE a városon belül folyjon a közlekedés.

"Ezen kívül felüljárókat meg alagutakat nem a Pécs melletti síkságon kéne építeni."

Spec. ez igaz, de akkor ez már nem is a magyar rögvalóság lenne.
Jimbi 2011.06.15 00:56:05
@cso zsi:
"Amszterdamot megnézted?"

Ez tagadhatatlan van rá másik példa is (Párizs), csak ettől még nem biztos, hogy ez a jobb (jó) megoldás.
De: Róma, Bécs, Berlin, London, München - ezekben meg kívül megy. Prágában is körbe akarják építeni.