Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Henry Chinaski

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsigó Róbert és Kocsis Máté tegnap az MSZP-székház előtt tartott sajtótájékoztatót Zuschlag Jánosról, de Török Zsolt és pár aktivista betrollkodta magát a kamerák elé. Volt itt minden, transzparens-lobogtatás, pénzdobálás, mutogatás, kiabálás. Remélem tudják tartani ezt…..
Henry Chinaski 2013.09.20 23:30:14
Burger Blog Street Bistro, Debrecen 2013.09.18 06:00:15
Debrecenben lassan már visszatérő vendégnek számítok: volt egy jó kezdés az Ikonban, aztán egy gyalázat a plázában, utána egy mindenes gyorséttermi mirelites vonal, most pedig - hála nektek, kedves kommentelők - egy olyan burgerest találtam, amely Pesten is megállná a…..
Niki Taylor egyike volt a kilencvenes évek nagy szupermodelljeinek, olyan magazinok címlapjain szerepelt, mint a Vogue, az ELLE, a Marie Claire és számtalan világmárka termékeit népszerűsítette. Most megmutatjuk az otthonát. A ma már 38 éves modell még mindig csodálatosan néz…..
Henry Chinaski 2013.08.22 20:43:23
@hot-spot: A kertben, leginkább.
Meglehetősen zaklatott sors jutott Leonardo DiCaprio malibui otthonának, amely 2002 októbere óta a színész tulajdona, akkor 6 millió dollárt adott az ingatlanért, amelyet tavaly májusban havi 75 ezer dolláros bérleti díjért hirdetett meg. Novemberben aztán gondolt egyet és 23…..
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..
Pénteken érkezik Madonna új nagylemezének első hivatalosan kiadott dala, a Give Me All Your Luvin', ez pedig itt a single borítója, amin az 53 éves Madonna minimum 20, de egyesek szerint akár 30 évet is simán letagadhatna. Éljenek a modern képfeldolgozó szoftverek!Kevesebb, mint két…..
Hello MH terror blog!   Azért írok, mert úgy gondolom, hogy némi etikettet illene kialakítani az állásinterjúztatás intézményére is.   A helyzet a következő volt: könyvesbolt ajtajára kitixózott hirdetés, miszerint üzletvezető- helyettest keresnek. Cégnév,…..
Henry Chinaski 2010.11.20 18:32:27
@Csirke72: Neem lehet mindenki orvos te faszfej!
Tömegközlekedési vállalatnál járművezetőként dolgozó olvasóinknak üzenem, hogy ha a következő napokban az utasok elkezdenek idegesítő mennyiségű apróval fizetni, akkor az egy Kisalföld Volános kolléga miatti bosszúhadjárat része lesz. Endre, akivel jól kicsesztek, nem…..
Folyékony Kenyér Kis radlerteszt 2010.08.02 09:02:00
Tipikus lapos vitatéma, hogy a radler sörnek számít-e avagy valami hitvány árulásnak. Ránézel valakire, és előre tudod, mit fog mondani ezügyben. Én ilyesmin rég nem vitázom. A megoldás pofonegyszerű: akkor iszom radlert, ha üdítőre vágyom. Márpedig én nagyon szeretem az…..
Henry Chinaski 2010.10.06 17:12:42
Tonycaviar élete álma, hogy egyszer lasagnét süssön, és van is neki talonba ilyen tésztája, de mindeddig képtelen volt rászánni magát. Talán, ha lesz a kezében egy hajszálpontos recept, akkor könnyebben belevág.1 cs Gyermelyi lasagne tészta, 80 dkg darált marhahús, 40 dkg darált…..