Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peppp

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia, Tibi!Muszáj már megírnom, mert egy csomó posztban és kommentben volt már szó róla; de valahogy nem lett méltó módon kifejtve a téma. Pedig a feltartóemberek ott vannak minden lépésnél: akármikor, akárhova megyek vagy csak nézek, a reggeli felkeléstől esti lefekvésig,…..
peppp 2010.12.01 13:53:29
A cikkcakkban vánszorgó:
Jellemzően középkorú nő, rosszabb esetben párocska kézenfogva.
Járdán/aluljáróban/bevásárlóközpontban előtted halad olyan minimál sebességgel, amire az ember anatómiailag szinte képtelen, tanácstalankodik, bámészkodik, maga se tudja merre. Balról kerülnéd, balra lép, majdnem átesel rajta, sikerül visszabillenni mögé, majd ugyanez jobbra, megint balra, megint jobbra ... Visítani tudnék ilyenkor és eljátszom a gondolattal ahogy a talpamat a háta közepére helyezve arcra leborítom a picsába mint egy berúgott ajtót és huszáros léptekkel végiggyalogolok rajta. Hosszában.

A zebratetű:
15-20 közötti, iskolába és hazafelé hordában közlekedik, szétnézés nélkül lelép, türelmesen megállsz. Vársz hogy átérjen, de ő ráér, beszélget, telefonját buzerálja, különben sem lehet nagyokat lépni ha térdig ér a nadrág ülepe. Esetleg az autód melegét és szélárnyékát kihasználva még meg is áll rágyújtani. Mintha díszlet lennél a vörös szőnyeg mentén, ami előtte gördül amerre jár. Enyhe gázfröccsre felhábororodva néz be a kocsiba hogy ki ez a türelmetlen állat és különben is neki van elsőbbsége, haverjaival röhög a tehetetlen barmon, rajtad. Fantáziakép ilyenkor egy guminyomorító padlógázas indulás tökön-paszulyon át, végig az egész bandán, repül a cigányhifi meg a converse kétirányba, majd biztos ami biztos alapon még újra végigtolatni rajtuk. Hosszában.
peppp 2010.12.01 14:53:00
@cd-r: @no-night: Általánosságban igazatok van, de én azért nem sorolnám magam az általatok leírt autósok körébe. Megállok a gyalogosoknak, jobbra kanyarodásnál nem megyek rá senkinek a sarkára, de amikor valakinek annyi köze nincs a valósághoz vagy épp olyan ívben szarik a világra és benne mindenki másra hogy nem veszi észre/nem érdekli az, hogy valaki épp arra vár hogy ő normális tempóban átmenjen az úton, akkor nem érzem magam tahó autósnak mert felbosszantom magam a taknyos kis hülyéken.
Igen, lehet az úttesten gyalogosan közlekedni a KRESZ szabályait betartva, de villogó zöldnél ne a zebrára terítsük már le a kockás pokrócot és pattintsuk fel a piknikkosarat.
Modorosblog Az alkoholistább 2010.09.15 07:00:00
Mottó: az alkoholista annyit iszik, mint mi - csak nem szeretjük. -Na megjött a Szöcske is, hijjjj! Na mi van, Dr. Scholl? Úrnőd és parancsolód elengedett végre, meddig maradhatsz?-Kapjátok be, sziasztok (szkanderkézfogás, három puszi). Szomjas vagyok, gyerekek - porzik a vesém.…..
peppp 2010.09.15 15:26:47
@noirp: No persze, nagyapám is szórakozott egy időben ilyesmivel. Körút melletti betonkerítésen nevelgetett 2-3 tőke szőlőt. Enni is szar volt, de még azt is visszasírtuk amikor borászkodni kezdett. Addig nem lett volna baj, amíg egyedül megissza, de minden családi eseményre 4-5 l "vízkőoldóval" állított be, ellentmondás nem volt, persze ő nem ivott belőle.
 Káprázatosan aktuális téma Bandisternkerntől a borklubos összeállítás után (vajon milyen körökben mozoghat sunyi, megfigyelő szemekkel..?) - parancsoljatok. Helyszín: a Vörösmarty-tér vagy bármely más, szigorúan belvárosi kávézó.Szereplők: két harminc év…..
Modorosblog Hogy nézel ki már? 2010.09.08 07:00:00
-Te meg hogy nézel ki már megint, mi ez a román frizura? O-Zone-ba jelentkeztél vagy mész NDK-válogatottnak? Zselé, lakk, felnyírás? Adok én neked biozselét, a többiek is szívesen dobnak a közösbe, ha nem lenne elég. Esetleg a szemöldöködbe is vághatunk párhuzamos…..
peppp 2010.09.08 16:27:05
@noirp: Olyan ez, mint a "7 különbség van a két kép között, találd meg!" gyerekrejtvények első 10 mp-e, amikor még megesküdnél, hogy ez csak átverés lehet, ugyanis egyformák.
:)
peppp 2010.09.08 21:45:25
@cd-r: Ádehogy, amit linkeltél, azt nálunk a tolletalpú (fél guriga trappista).
A piskótacipő az, ami alul- vagy felülnézetből babapiskóta alakú, bumszliorrú, tengelyesen tükrös. Ilyesmi: www.deichmann.hu/site/hu/catalog.php?brand=40&category=0080157100000555&product=977663
Ballagásra, érettségire, pótvizsgára, könyvelőirodába, BKV-s/Volános egyenruhához igen népszerű. Zöld/bordó parasztöltönnyel mindent visz.
peppp 2010.09.08 22:24:40
@Blassius: Tescos Cherokee vagy milyen márkájú bézs/keki pólóval + bőrkabáttal nagyon divatos pedig:)