Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SoulCryer

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben kiderült hogy Life barátom fejét erőssen kötik, és élvezi is a dolgot. Sajnálatunkra ezen a héten lesz ZP utoljára egy darabig. De majd találunk valamit ahol hasonló hangulatban tölthetjük az éjszakákat.Mindenesetre a minimális olvasói mennyiségtől is elnézést a…..
Az már eddig is tiszta volt számomra, h a melóban a kis szöszi, nem kímél ha arra kerül a sor. De hogy hazafelé a buszon is betámadja a nemesebbik felem, kicsit érdekessen érintett...=)) no de semmi pánik, valahogy meg kell oldani... így aztám hátra vonultunk a busz legvégébe...…..
Egy közös ismerősünk a közeljövőben ünnepli majd a törzshelyünkön a születésnapját, természetessen az élet adta bölcsességek révén, igyekszünk a lehető legnagyobb ívet kiosztani a tagnak. A tervek persze már megvannak, és félig elő is vannak készítve, de egy-két dolog…..
Ma sikerült jól kiosztani a munkát, nem is unatkozott senki, főleg h a tervezett 20 kaminon helyett, 32 érkezett... kvázi holnapra alig marad tennivaló. No de sebaj, megoldjuk... valahogy.Persze reggel a szolgálati járaton már jó kedvem volt a csajokat látván, de nem is sejtettem h mit…..
[ vadászidény ] sokasodunk... 2007.08.07 21:21:00
Időközben egy hölgy ismerősünk is csatlakozott a társasághoz, így már hárman irogatunk majd ide...Üdv köztünk Pormacska!..
Ma kezdtem az új munkahelyemen, és helyből a nyakamba varrták a manager posztot, szóval törhetem a fejem a tananyagon, de annyi baj legyen... a részleg amit nekem kell irányítani tele van kedves, aranyos, mosolygós prédákkal! És miután a többi kolléga vagy túlsúlyos, vagy…..
Kora délután már sejtettük h törzshelyünkön összefut a társaság egy része, persze mindezt a "csak egyetlen egy sör" fedőnévvel álcázva. A 6. korsó sör után már kezdett alakulni a hangulat is, elvégre jó volt az alapozás, de hiányzott egy kis plussz a feelinghez.…..
[ vadászidény ] //.> a kezdetetek 2007.08.05 20:26:00
Na ezaz amit szerintem nem fog ragozni egyikőnk se... érjétek be annyival h vagyunkDe h mindenki megértse, nem a falvédőről másztunk le frissen lakkozva, viszont pár hónap rendszeres party után összenéztünk... miért ne? Valakinek akár hasznára is vállhat...És hogy honnan is…..