Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gallo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután megismertük a Liszt Ferenc repülőteret és a hozzá rendelt tömegközlekedési kapcsolatokat, elemeztük a reptér adottságait, lássunk néhány példát arra, hogyan szolgálják ki más európai nagyvárosok a saját légikikötőiket. A példaként felhozott repülőterek között…..
A múltkori kirándulásról szóló beszámolómat ott hagytam abba, hogy Tapolcáról továbbállt Keszthelyre a Ludmilla, majd Badacsonytomajnál eldübörgött mellettünk a 2328-as Csörgő. De utóbbi két mozgás közt még elkaptuk a nyár újdonságát, a Szergej által húzott gyorsot is: Erről a vonatról azt kell…..
A nők sok mindent máshogy látnak, mint a férfiak. Máshogy néznek a focira, a főzésre, a takarításra, és persze az autókat is egy teljesen más szemszögből vizsgálják, mint az erősebbik nem képviselői. De ez nem jelenti azt, hogy a nők nem tudnának vezetni, vagy nem értenek a…..
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
Különösebb kommentár nélkül, de megjegyezve, hogy izé, nem túl szerencsés a megfogalmazás, na. Itt a cikk...
gallo 2011.07.06 12:17:41
@áldorivendel: Kishonnak van joga hozza. Masnak (nem zsidonak) azert ovatosan. Magan mindenki viccelodhet. Durvan is. Nem biztos, hogy ugyanaz a poen mas szajabol nem serto.