Regisztráció Blogot indítok
Adatok
torokt

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Hogy nyerhetett...ez? 2011.12.28 08:24:00
Így is lehet alázni nagyokat. Nem csilliókkal, CNC-gépekkel, Cray-kompjúterekkel, fejlesztőmérnökök százaival a háttérben, csupán csak szimpatikusan, eltökélten, profin, de kedvesen és szerényen, nem mellesleg egy teljesen alkalmatlan, öreg géppel, amit kvázi egy sufniban…..
torokt 2011.12.28 09:11:07
www.youtube.com/watch?v=_0ydesIInZI&feature=related Nekem ez jutott eszembe a cikk olvasása közben,ez sem piskóta.
Úgy tűnik, nem csak boxutcai pletyka a Lada újbóli érdeklődése a WTCC iránt. Korábban már megírtuk, hogy az orosz gyár rendelkezik egy túraautó VB-s szereplésre is alkalmas autóval, a Lada Grantával, amelybe már 1,6 turbós motort is gyártottak. A kocsira egy saját márkakupa…..
TComment Nem kérek elnézést 2011.12.16 06:15:00
Ha fájdalmas üvöltést vél hallani a távolból, tudja, hogy kicsiny szerkesztőségünk tagjai jajgatnak, mint Csontbrigád a kopasz sziklán. ..
Slovakiaringes kiruccanásunk központi anyaga volt a Caterham Roadsport – Mazda MX5 összehasonlító teszt. Ami elsőre elég merésznek tűnik, pedig több bennük a közös, mint hinnék. Mindkettő kétszemélyes roadster, szívómotorral, hátsókerék-hajtással, sperrdifivel. Az egyik…..
torokt 2011.12.12 10:20:36
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Szerintem ő is azt gondolta,amit én,hogy közel négymillióért ez a Rio enyhén szólva túl van árazva.Kb. ennyi az 1.4-es ára.Annyira azért közel sem jó.
Botond majdnem kihagyott a sztoriból: a fészbúkról tudtam meg véletlenül, hogy megfáradt DeLoreanjét átmozgatta Besztercebányáról Miskolcra. Nosza, hívom telefonon, a háttérben flex sivítása, szerszámcsörgés: az én barátom ott tanyázik az autója mellett a Flamin' Garage…..
torokt 2011.12.10 16:52:07
Belsőség Titánok harca 2011.12.01 18:05:00
A világmindenség egyik fontos kérdésére kapunk választ ebben a pár másodperces videóban. Egyik oldalon a Bugatti Veyron, hivatalosan 1001 lóerős, 1250 Nm, összkerekes és 1890 kilós. A másikon a Koenigsegg CCXR, 1018 lóerővel, 1060 newtonméterrel, hátsókerék-hajtással és 1280…..
Daniellano lőtte még nyaraláson, valahol Ausztriában.Gut...
Mint azt tudják, nincs egységes álláspont a szerkesztőségen belül azt illetően, hogy sport-e a drift vagy sem. Jelen esetben azonban mindegy, hogy sportként fogjuk fel a szűk kis blúzok szétpattintását köbcentik és G-k függvényében, vagy csak szimpla szórakozásnak. Az eredmény…..
Nyugi, én csak a pénzért csinálom Ha az igényesebb, tehát nem kínai vagy orosz autómárkák standjain ácsorgó lányokat, illetve a franciáknál látott srácokat pároztatnánk, valószínűleg új embertípus születne, a díszletemberé. Frankfurtban megfigyeltük, hogy forradalom…..
Wolfgang Ziegler neve jó eséllyel nem mond sokat nekünk, ellenben ha megnézik az alábbi kis videót, akkor sok sört nyerhetnek, hiszen ki fogadna egy kéthengeres, hatszáz köbcentis Trabantra egy E30 M3 ellenében a széles, hosszú Hockenheimringen? Senki.   Kivéve, aki tudja, hogy…..
Zolitól érkezett a link, amelyben egy kivételes Omegát próbálnak eladni, abból is a többhullás kivitelt. Persze, ez mind szép és jó, de valami van benne, hogy mégis idekerült. Nézzék csak a képeket:Full-full. Motor/váltóban 50ekm(erősített váltó, elektromos ventilátor,…..
Tanya Teresina Budapesten született 1979. május 3-án, de sajna már nem minket boldogít. Az oroszok viszont örülhetnek, mert csinos, igazi szexbomba. Van egy bombás duettje is a szintén nagyon szexis Zhanna Friskével. De most a Radio Gaga sajátos, kicsit pajzán, az eredetihez semiben sem…..
A nyár jegyében lássuk az orosz (igazából fehérorosz) Bijanka (Бьянка) legújabb dalát, amit az Irakli nevű csapattal ad elő, ők is ismertek arrafelé, de nekünk nem tetszenek a fiúk. Bijanka a rhythm and blues orosz királynőjének szokta emlegetni magát a dalaiban,…..
torokt 2011.09.14 05:34:08
@hudobny: Azt tudtam,hogy szólóban is énekel,de azt nem hogy végleg kilépett.Szerintem jó énekes Oksana.
Imónak köszönöm a képeket!..
A MakSim név egy orosz énekesnőt takar, Marina Szergejevna Avroszimova a neve, és nagyon sikeres. Három nagylemeze és nyolc listavezető dala van, köztük ez a szép lírai nóta, amelynek hangulata George Michael emlékezetes téli videójára hajaz egy kissé, de ez nem zavaró. Ráadásul…..
Ez tipikusan az a videó, amin először felröhögünk, aztán nyomban elszégyelljük magunkat. Gyarlók vagyunk. ..
Ártatlan levélnek indult. A tárgy – scooter – sem volt fenyegető, nem szokatlan szó a postafiókomban. Megnyitva az egy szem youtube link már gyanús volt, sejtettem, hogy valami kötelező néznivaló vár rám. Nem nagyon tudok mit hozzátenni, tényleg kötelező. Munkahelyen…..
torokt 2011.07.14 17:50:31
Az öreg autó ciki, megbízhatatlan és állandóan szervizbe kell vinni. Ezt gondolják, akiknek még nem kellett hatvanezer kilométer után kettős tömegű lendkereket cserélni az új autójukon. És akik még nem bírták kiszámolni az értékvesztést. Vélemények az azonos című…..
Az egyetlen dolog, amit nem fényképeztem le, szerencsétlen Corsa volt. Meccstúrán jártunk Spanyolországban, ami egy madridi érkezést jelentett, onnan azonnali autóbérlést követően egy bilbaói utat bő 400 kilométerrel, aztán Bilbaóból Pamplonán át vissza Madridba, összesen…..
Az Alfa Romeo Giulietta hazai bemutatóján hemzsegtek a celebek és a playmatek. Szüksége van erre a káeurópai, megélhetési akarnok bagázsra ennek az autónak? Nem hinném. Illetve ki tudja. Vélemények az azonos című írásunkról...
Jajj,de csúnya! Mutáns szamár 2010.12.10 15:54:00
Van itt minden ami kell: hókotró, rozsdamentes acél tésztaszűrővel és persze bogárszemek. Én megijednék ha szembe jönne velem.(Ez az utolsó kép kisértetiesen hasonlít de mégsem ugyanaz a gép,de ha már ide került élvezzétek.)  ..
Innen még számomra elmegy......csak hát ezek a hézagok......valami fenomenálisak......innen megint tetszik, még így, a Golf 3-as lámpáival is......de látszik, hogy csak összedobták......szerintetek?..
...áll a hirdetés fejlécében.alfa romeo alfasud típusból átalakítva ami be is van jegyezve a forgalmiban,ezen értem a szélesítéseket meg a széles kerekeket.Műszaki lejárt rajta a motorja nem indul valamiért rendbe kéne csicsit kapni és a 3szorosát érné.sürgösen eladó…..
Neevous ajánlotta figyelmembe az alábbi ezerharit, amelynek tulaja nem hétköznapi külsőt adott négykerekűjének.Az autó Olyan mint a képeken! 15-os alufelni, nyári gumigarniturába öltöztetve. +20db alufelni csavar Téligumi garnitúra lemezfelni viseli. Tuning hátsólámpák, Manta…..
torokt 2010.12.21 19:39:37
 mondhatnám, mert ez a trabant szinte már megegyezik ezzel a régebben bemutatott ladával, csak ezért majdnem a dupláját kérik 20ezer híján.   ..