Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bonsai99

1 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves Olvasó,   Először is engedd meg, hogy elmondjam hogy miért is született meg bennem a gondolat, hogy blogot kellene írni. Nem vagyok újságíró, nem török ilyen babérokra és nem vagyok történetmesélő sem. Csupán olvasom a híreket és olvasok többféle blogot,…..
Vastagbőr Az unortodoxia ára 2011.11.21 14:04:00
A siker még láthatatlan, de a védőhálónak már ára van. Csak a legnagyobbaknak kijáró tisztelettel tudunk írni Lázár Jánosról és Harrach Péterről. Nekik sikerült papírra vetni, hogyha lesznek költségei a nem ortodox gazdaságpolitikának, akkor ki fizesse végül a számlát.…..
Milyen autóval vagy órával, milyen ruhában szabad megjelenni az amerikai milliárdosoknak egy-egy nagyobb társasági eseményen? Hol és mivel szabad nyaralni, ha a fárasztó hétköznapok után némi kikapcsolódásra vágynak a felső tízezer tagjai? Abban az esetben, ha még kezdő burzsuj…..
Tetovált lányok Veronica Lavery 2011.07.22 08:35:00
..
Bonsai99 2011.07.22 18:15:17
Tetovált lányok Sara Blake 2011.07.13 09:40:00
Bonsai99 2011.07.13 20:03:16
Belsőség Hol adták ezt ki vajon? 2011.06.10 20:53:00
Egy érme, mellesleg jó nagy, olyan bő négy centi átmérőjű. Szép. El tudják olvasni, mi van rajta, ugye? Na de, melyik lehet az az elmebeteg ország, ahol egy akkor 91 éves autót, évjárattal feltüntetve rányomnak egy súlyos emlékéremre? Mert ha 2002 a dátum, akkor igazán…..
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
Hölgyeim és Uraim mérföldkőhöz érkeztünk az Urbanista történetében. Íme az első angol nyelvű olvasói levél: Hey Urbanista, Sajnos, nem irom magyarul! English ok? I read your blog often (through Google translate and my poor Hungarian reading skills). Curious about one thing.…..
Bonsai99 2010.12.28 09:41:43
@bestpixel: Szia, ezt a felületet a mi cégünk üzemelteti. Jelenleg nincs olyan rendelet mely tiltaná ezt a megoldást és egyre többet láthatsz belőle pesten. Természetesen a reklám és közterület használat után is fizetni kell az önkorményzatnak. Nincs kenőpénz, meg ajéndék, meg szívesség senki részére! Jó- nem jó ez mindenki szuverén joga, hogy eldöntse... Így (ilyen állványzattal) többért lehet értékesíteni, több jut a háznak és mit hazudjak nagyobb a kereskedelmi árrés is... De ez a ház legalább tényleg meg fog újulni!!!!
Bonsai99 2010.12.28 09:45:28
@Kult: Szia, egynapos sebészet és laborok vannak a molinó mögött... szándékosan olyan helyre került ahol nem zavarja a betegeket...
Bonsai99 2010.12.28 09:35:33
Ez a cikk most az elvenembe tapintott!!!! Én kötöttem meg a szerződést a Rókus és a reklámcég között (akkor még ennek a cégnek dolgoztam). 6 reklámozott hónapról volt szó. és a Rákóczi úti és corvin melletti homlokzatok felújításáról. Már akkor is az volt a fő gond, hogy a legminimálisabb pénz menjen csak a homlokzatra mert milliárdos kintlévősége van a kórháznak. A befolyó pénzből tudták fedezni pl a villanyszámlát egy hónapban. (Leszögezem én az 5. reklámozott hónapban álltam fel az asztaltól!!!! De tudom a folytatást is.) Azért van ott az állvány, például, ahol van, mert a Blaha sajátos tulajdonviszonyokkal rendelkezik. Egy 15 méteres átlós sáv a Rókus sarkától az új szálloda sarkáig a VIII. kerület tulajdona, a többi fővárosi tulajdon. És most jön a hajmeresztő dolog. A kerületnél a szemembe mondták, hogy őket nem érdekli a fővárosi szabályozás, hogy 6 hónap lehet kint, meg hogy munkát kell végezni, ha ők megkapják az engedélyekért a pénzt, ők annyit írnak alá amennyit kell. LEGÁLISAN!!!!! Nem zsebbe!!!! Ugyanis akkora forráshiányuk van a főváros miatt, hogy nekik minden pénz kell és nem érdekli őket a főrváros amíg rendben nincs a kasszájuk! Később ez a nézőpont alakult ki a kórháznál is (pest megyei önkormányzatnál). Havi szinten majdnem 2 millió a bevétele a kórháznak ebből...Döntse el mindenki maga hogy ez most akkor jó vagy sem... Ez az egész ország 20 éve belüleről rohad és még mindig csak lefelé kaparunk ahelyett hogy bármi is javulna...sajnos...
A füstölgő bögrére a coldrex reklámon amúgy büszke vagyok, mert kivettem a kivitelezésből a részem rendesen és nagyon tetszett mindenkinek...
Reggel végigszaladtam a tumblren, és két érdekes dolgot is találtam: az egyiken Danny DeVito lányokat kér meg arra, hogy mutogassák nekik a cicijüket (klasszik WTF kategória), a másik pedig az örök lázadó Vivienne Westwood meztelenül. A divattervezőnő imád polgárukkasztani, és…..
Bonsai99 2010.10.11 20:04:30
...bizony neki tud keseredni. Ennek is köszönhető, hogy hozzánk fordult Bence, hátha tudunk segíteni a bajban. Fontos, hogy a pöcök olyan peckesen álljon, mint új korában. Bár kisautódoktor szolgálatásunk (még) nincsen, természetesen igyekeztünk használható tanácsokkal…..