Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kenshin

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Nézzétek meg a honlapot, új hírbejegyzés van rajta! Fontos, olvassátok el!KenshinNCWT..
Elnézést a mostani publikáció mentes időszakért.Tényleg sajnálom, hogy folyamatosan hol beindul, hol elhal az oldal aktivitása.Most éppen egy új letöltési rendszeren dolgozunk, és nagy valószínűséggel addig nem igen lesznek új letöltések, amíg ez életbe nem lép. De utána…..
Az elmúlt hónapban kicsit leálltunk, nem voltak új frissítések, új letöltések. Mivel úgy gondoltuk, hogy ez így válsághoz vezethet, ezért tartottunk egy kis főadminisztrátori megbeszélést. Ennek eredményeképpen megszerveztük a munkát, és így talán rendszeresen kerülnek…..
Csakhogy a blog is használatba legyen véve, leírok néhány újdonságot.A legutóbbi bejegyzésben említett reklámokat eltüntettük (tárhely váltás).Csináltunk a honlapnak Facebook és Twitter oldalt is, ezeken hamarosan folyamatosan frissülő információkat olvashattok.Addig is…..
Már a második héten folynak a letöltések. Úgyhogy mondhatni, elindultunk. Most már végre rendesen, fordításokkal, letöltésekkel, napról napra. Most már van tartalom a honlapon bőven, és reméljük ez gyorsan fog bővülni, és mindenkinek kielégítjük az animés, mangás…..
A honlap a hétvégén (rosszabb esetben tovább, jobb esetben csak ma) nem lesz elérhető! Ennek oka, hogy tárhely-szolgáltatót váltunk, így nagyobb tárhelyünk lesz, és a letöltések elhelyezése is kényelmesebb lesz.A kellemetlenségért elnézést kérünk, és köszönjük a…..
Mint az utóbbi időben észrevehettétek és a legutóbbi bejegyzésben is ki volt hírezve, az indulásunk óta eltelt kis idő legnagyobb részében nem voltak publikálásaink.Szó sincs róla, hogy rögtön meguntuk vagy belefáradtunk volna a fordításokba, a csapat nem adta fel, él tovább,…..
Az múlt hétvégén kicsit átrendeződött a honlap, ennek okáról és a további változtatásokról a későbbiekben adunk magyarázatot.Ja, és nem haltunk meg, a NiChaos csapata dolgozik tovább serényen, csak közbejött egy-két dolog. Erről is olvashattok később.Nippon Chaos Website..
Nippon Chaos Website Blog Updates 2010.10.07 21:35:00
Az utóbbi két héten történtek kis változások a honlappal. Elkészült a fórum; kicsit átrendeztem a "Project" menüpontot, szerintem így áttekinthetőbb. Illetve egy új funkcióval bővültünk: a fordításokat lehet osztályozni 1-5-ig.Projectek: a Death Note mellé egy új…..
A honlap kezd beindulni, a napokban felkerültek az első letöltések és egy leírás. Elkészült a "Csapatunk" menüpont alatti ismertető, és egy "Kapcsolatok" menüponttal is gazdagodtunk. a hétre be van tervezve még a fórum elkészítése, és gőzerővel folytatjuk a…..
Mivel a fordítással még nem vagyunk készen, feltöltöttük a Death Note anime zenéit. A magyar fordítás is készül, addig jó zenehallgatást! A számokat a lenti linkekre kattintva tölthetitek le! Torrent letöltés Direkt letöltés Nippon Chaos Website..
Az Nippon Chaos Website hamarosan megkezdi működését ezen a honlapon.Főként anime- és mangafordításokkal fogunk foglalkozni, emellett zenéket, fotókat, anime- és mangaismertetőket és ezekkel kapcsolatos információkat fogunk felrakni az oldalra. Mivel mindkét műfaj Japánból…..