Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tillike

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Előző péntek eseményei itt Péntek van, az Etikai Bizottság ülésnapja. Dargay a fiával (!) várakozik, hogy bebocsátást nyerjen a sok okos elé és kimondasson végre, követett-e el etikai vétséget Abonyi Máté ügyében. Még akár az is előfordulhat, hogy eltiltják…..
Tillike 2014.12.16 12:25:08
@mokamini: Koszi a hogyvoltokat, mindig jo volt olvasni!
nagyszeru sorozathoz kituno hogyvoltok :)
Előző szerdai ülés itt Szerda van, Misi a soros páciens, na meg az ő – a világ leghülyébb szülője című versenyben jelenleg az élen álló – édes jó anyja és édes jó apja. Vajon pislákol-e akár Petrában, akár Tamásban egy kis józan belátás GYERMEKÜK sorsát illetően?…..
Előző keddi ülés hogyvoltja itt Kedd van, ma megtudjuk, merre fordul Orsolya sorsa. A legnehezebb döntést - és egyben a legjobbat már egy hete meghozta, képes volt nem belemászni a 16 éve elhagyott lánya életébe. Vajon sikerül megbocsátani az édesanyjának és saját magának?…..
Tillike 2014.12.11 11:19:14
@Kulics: mi az orokbefogadott lanyunkat sajatunknak/mienknek tekintjuk :) megha nem is orokolte a genjeinket. Csak szohasznalat kulonbseg, de az orokbefogado szulok inkabb a biologiai vagy verszerinti szavakat szeretik hasznalni.
Tillike 2014.12.11 12:28:52
@Kulics: attol fugg mitol szamit sajat gyereknek, az ha megszulod, vagy a attol sajat mert a legjobb tudasod szerint es a leheto legtobb szeretetet adva felneveled es eleted vegeig mellette allsz. Nekem eleg a masodik feltetel de ugy latom neked kell hozza az elso feltetel is.
Előző péntek itt Péntek van, Ágnesnél vagyunk, de nem András ül vele szemben, hanem Annamari. Nem arról volt szó, hogy neki le kellett váltania a terapeutáját, hogy Dargay maradhasson? És ez még csak az első meglepi. Amikor Ágnes azzal indít, hogy egy 30 éves kapcsolat…..
Tillike 2014.12.08 14:47:45
@mokamini: talan csak azert van igy hogy legyen tema a harmadik evadra is :)
Előző szerdai ülés itt. Szerda van, Misi azonban nem bírja kivárni a délutánt, már délben ott kopácsol Dargay ajtaján. Egyedül, zaklatottan. A fiú ugyanis szinte futva jutott el idáig, megszökött a suliból. A meglepett pszichológus beengedi, mindjárt rátér, csak előbb…..
Tillike 2014.12.04 13:27:58
@mokamini: en mar megpofoztam volna oket, vagy valami, nem tudnek ilyen nyugodt lenni. Bar ha mar lattal sok ilyen esetet akkor rezignaltan tudomasul veszed hogy nincs segitseg.
Előző Orsolya itt. Kedd reggel Annamari egyszál pongyolában libben be a szentélybe. András valamin nagyon dolgozik, még kávézni sem hajlandó a csalódott nővel, nem hogy dugni. Valami tényleg nagyon nem működik közöttük, hamar kihűlt a felmelegített töltött káposzta. Az…..
Előző Orsolya itt András fekete ingben körmöl valamit, amikor csöngetnek. Mivel nem siet az ajtóhoz, gondolom nem páciens érkezik… És tényleg: „csak” Judit az. A nő köszönés után részvétteljesen öleli vótturát, de az majdhogynem elhúzódik tőle. Judit szeretettel…..
Előző pénteki ülés itt Péntek van, Ágnes új rendelője helyett egy kávézóba látogatunk el. Dargay az egyik, egy Pöcsfej a másik szereplője az intro előtti bevezetésnek. Pöcsfej tanárurazza Dargayt, sűrűn bocsánatot kér, amiért él, illetve amiért beválogatták a…..
Előző csütörtök itt Volt eddig gyerek, ezen a csütörtökön kapunk kutyát is. András és Annamari ugyanis egy kutya kíséretében kirándulnak. A férfi csodálja, hogy nő milyen jól bánik a jószággal: kedvesen, de határozottan. Az idill azonban törékeny, Annamari máris…..
Előző péntek itt Péntek van, egyelőre csak sejtjük, hogy Dargay Ágnes háza előtt parkol le. Illetve csak parkolna, de egy bugyikék szék az útját állja. Nem sokat teketóriázik, arrébb löki és már van is hely. Ezzel az mozdulattal kellemetlen szóváltásba, már-már fizikai…..
Misi első ülése itt. Szerda van, Misi családja teljes létszámban a Bencének fenntartott gyerekszobában várakozik. Misi ideges, már-már az agresszivitás jeleit mutatja. Összegyűr egy fél literes üres műanyag palackot, majd megpróbál vele beletalálni a kukába, megpróbálja…..
Szerda van, a szentély 2.0 kanapéján Misi ül, Petra és Tamás 11 éves kisfia. Hogy túlsúlyos és gátlásos, már tudjuk az első évadból, most testet is ölt. Amúgy szép az arca, ha lemegy róla a bébiháj, helyes fiatalember lesz belőle. Hacsak lelkileg tönkre nem vágja őt Anya…..
Újra itt vagyunk, nem egészen 2 évvel a félresikerült dugás után…. Dargay épp fut a problémái elől. Hamar kiderül, hogy az a típusú futó, aki olvasta az interneten, hogy futni jó…. De azért a lépcsőt már nem vállalja be, liftbe száll. Új helyen lakik, nyilván…..
Közel másfél hónapja jelent meg Mónika posztja, melyben azt a vívódást írja le, hogy visszaköltözzön-e kislányával Amerikából Magyarországra. Akkor rengeteg hozzászólás érkezett, ilyen is, meg olyan is, erre válaszul írta a mai posztot. Közben ugyanis megszületett a…..
Tragikomikus melodrámává fajuló sorozatunk az utolsó előtti részhez érkezett, a sakkfigurák a helyükön a grandiózus fináléhoz, aminek pár momentumát már most meg lehet tippelni, de minek, reménykedjünk, hogy a forgatókönyvírók tartogatnak valami váratlant is az ingujjukban,…..
Antalnak nagy a bánata, mert a menyasszonya, aki egy másik faszival csináltatta fel magát, az őt az oltár előtt konfrontáló egykori szeretőnek nem tudta a szemébe mondani, hogy akkor ennyi vót, Iván, menj innen a picsába, én házasulok. És mindezért, mármint az esküvőnek nevezett…..
A hogyvót után menten Gabival nyitunk, aki kávét főz, de meginni már nem tudja, mert jön Judit, aki nagyon viccesen (mármint nekünk) elmeséli, hogy a faszi, akivel kúr, az egy barátnőjének a férje, és ez így most akkor hogy. És hogy mekkora gesicég, és ki képes már ilyenre.…..
A kórházban nyitunk, ahol Léna, a világ legbénább kerekes székes pingpongozója Szabó Kimmel Tamással, a kurvára nem nyomorék amorózóval játszik, illetve nem, csak úgy tesznek a forgatókönyv kedvéért, de olyan bötén, hogy az már nem aranyos vagy kedves, hanem idegesítő. A…..
Az első, rém sikeres Társas játék-évadot naná, hogy követte egy második, amihez viszont az izraeli formátumgyártó már nem mellékelt forgatókönyveket, így magyar írók szedték össze a sztorikat, hogy aztán volt-e értelme, és ha igen, mennyire, az majd kiderül a 13 részes…..
Kedveseim, eljött íme a karácsony szent ünnepe, amely amíg minálunk a mérhetetlen sütizabálás és az unásig ismételt Reszkessetek betörők ideje, addig az angolok többek között arra használják fel ezt a pár napot, hogy népszerű sorozataikat megspékeljék egy extra résszel!…..
Előző péntek itt. Péntek van, de a szokásostól eltérően már délelőtt Andrással vagyunk. Ül azon a bizonyos kanapén és telefonálgat. Igen, kitaláltátok, még mindig Laurát hivogatja. (Vajon Judittal is próbálkozott beszélgetni ennyiszer az elmúlt egy év alatt?) Viszont ő…..
A múlt keddi epizód itt. Kedd van, Máté napja. Lassan egy hete tudjuk, hogy nemsokára új név kerül a naptárba erre a napra. Máté nincs többé. Dargay mégis hatalmas műgonddal vár valakit. Máris megvan az új keddi betegünk? Máté apja (Abonyi György) érkezik. Hogy rendszeres…..
Előző hétfő reggel itt. Hétfő reggel van, gondolom elmúlt már 9 óra, mert Dargay egyedül ténfereg a szentélyben és nagyon nem találja a helyét. Laurát hívogatja, de csak az üzenetrögzítőig jut. Szemmel láthatólag nem érti a szitut, leveti magát a kanapéra. Fekete…..
Múlt péntek itt. Péntek van. A heti események tükrében, Máté halála és a fűszálas hasonlattal meggyászolt házasság-végek után, a mai ülés hangulata enyhén szólva is megjósolható. Ezen előzmények után, ahogy meglátom András feketébe öltöztetve, egy szemernyi kétségem…..
A múlt pénteki ülés itt. Péntek van, de mielőtt elmennénk Ágneshez, íme egy kis elmélet. Most, hogy elértünk a sorozat három-negyed részéhez felvetődik a kérdés, ki mit tanult a Terápiából? Én például azt, hogy minden ember azonosul az őt körülvevő emberekkel,…..
Tillike 2012.12.03 13:11:34
@Alter E: Ez igy van, ezert kell kommunikalni nem hoskodni es szenvedve turni mert mi mindent meg tudunk oldani egyedul is!
Tillike 2012.12.03 13:56:04
@Alter E: En nem varok happiendet (bar azt szeretnem), valakinek biztos jobb lesz mint elotte, de nem hinnem hogy mindenkinek megoldodnak a gondja a sorozat vegere.
Es ha jol olvastam meg targyalnak a kovetkezo evadrol.
Tillike 2012.12.03 14:14:49
@genevieve: szerintem Lauranak az lenne a boldog "veg" ha sikerulne lekattania a dokirol es vegre valakibe igazan beleszeretne nem mint megmentobe hanem mint egyenrangu felbe:)
Zsofinak nagyon drukkolok!!!