Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yoz1990

13 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás a :heol.hu Csak hivatkozásként osztom meg a blogunkon ezt a hírt, hogy minden olyan ember lássa akinek eddig kétségei voltak afelől, hogy  mi szerkesztettük!!! És ez álltal eloszlassuk az aggodalmaikat azon a  téren, hogy nem hasracsapás szerűen találgatózunk és…..
Nem hivatalos értesülések alapján ma reggelre, újra betörtek és loptak a tettesek Feldebrő és Aldebrő közt található de közigazgatásilag Aldebrőhöz tartozó Sertéskombinátból!!! Állítólag most 8db 20-30kg közti sertéseket loptak.Az előző betörés 10. virradóra derült…..
2012.05.16. 12:09 hurkás   Az a furcsa, hogy ennyi látogatóból senki nem szól hozzá semmihez. Biztosan megvan mindenkinek a véleménye minden egyes cikkről, bejegyzésről. Nem mernek kommentelni? Vagy csak lusták venni a fáradságot, hogy elmondják mit gondolnak erről vagy…..
yoz1990 2012.05.23 18:10:20
Az elmúlt napokban azon gondolkodtam, hogy bizonyos emberek miért nem tudnak meg maradni a saját közegükben, békességben és nyugalomban.Miért kell a saját falujában élő embertársát bántani és károsítani!?Ebben a faluban régen sosem "legalábbis nem ennyi"volt ennyi atrocitás…..
Majd én közzéteszem: kuruc.info/r/6/95201/ - Elhatárolódik a Fidesztől az egyik hevesi cigóvezető - csodálatos helyesírással Jajj, mi lesz ebből! :D..
Kedves lakosok!!Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ti is hallottátok azt a hírt, hogy állítólag több roma családot is beakarnak telepíteni? Nekem azt mondta már pár ember, hogy 30+ családot szeretnének hozzánk betelepíteni Egerből...igaz ez??? Lehetséges, hogy a falulakosság…..
yoz1990 2012.05.14 15:16:50
Debrő, ahol kiütnek a divatból 2012.04.29 16:20:00
Szerintetek hány ember gazdagodik meg, a szennyvízhálózat kiépítéséből?:D:D Nem lehet sorba állni a kifolyó pénzekért?:))..
Mi a helyzet veletek emberek?:D Az egész falu a feje tetejére állt!!!!!! Ennyi embert rég  nem láttam pörögni mint mostanság:D:D.....
Szóval és tettel.Mostanság"elmúlt 2hónap"sajnos elég kevés alkalommal blogolok:(ez a tény annak is köszönhető, hogy dolgozok és mikor itthon vagyok örülök, hogy segíthetek a családnak és persze ezerrel szervezem az esküvőm:))Sajnos a faluban is ritkán tudok lenni és…..
Háááát szerbusztok emberek :) Visszatértem ha nem is sok Post erejéig de mivel ez engem is érint muszály volt... Amint látom a falu megint a fiatalok életével foglalkozik :S ejj ejj az unalom mit tesz, na meg az írígység...TeviG nem akarlak bántani de sztem körübelül még…..
Ez a találkozó szerintem nem elhanyagolható!!! Hiszen akik szerkesztik az oldalt úgyérzem igazán kaphatnának felvilágosítást egymástol.Jó lenne egy közös megbesz után, vhol. találkozni...A szerkesztőket arra kérem, hogy ennek a postnak a kommentjébe minden szerkesztő írja be,…..
Mostanság én is inaktív voltam, persze nem direkt, csak hát a meló :SSzeretnék érdeklődni erről a találkozórol a bloggerek körében!!Jó lenne egy-két olyan bloggert megismerni aki bátran ír erre az oldalra.Szval ha tudtok valami bölcsességet erröl a világhírű eseményről, pls…..
Azt a szomorú tényt közölték édesapámmal, hogy ha elválalná a kisdobos címet olyan programot kellene mondani, hogy a Feldebrői lakosokat várják sok szeretettel Aldebrőn.Hát ez igen érdekes,egy Feldebrői ember hívja el a Feldebrőieket Aldebrőre :DErre édesapám…..
Mivel a 2. nekifutásra feltett jegyzetemet is levették a Feldebrői Vendégkönyvből, én úgy érzem ez elég szomorú!!!Megnéztem és beletörődtem, hogy nem szivesen látták vendégül azt a hírt hogy Feldebrőnek van egy sokkal interaktívabb oldala is. Aztán jött a…..
Mivel meghívást kaptam e nemes célra létrehozott kedves kis blogra így tiszteletemet teszem és szeretnék bemutatkozni:)A nevem Horváth László Feldebrői lakos .20éves és frissen iskolavégzett.Mivel Feldebrő fiatalai közé tartozok, így úgygondolom ha ide írok, azt a többi fiatal…..