Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Töpszli

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly és idén is úgy adódott, hogy alig több, mint egy napot töltöttem Londonban: egyik este érkeztem, másnap este eljöttem. Üzleti ügy, konferencia szerdán, szabadprogram csütörtökön, de csak 16:30-ig, mert indulni kell a reptérre. Kíváncsi voltam, mit lehet ennyi idő alatt…..
Töpszli 2010.09.09 09:57:41
@mcs: abbó meg már lehet kajálni :)
Töpszli 2010.09.09 11:02:44
off @mcs: a tied ("mcs"+ALT 255), ami nem látható karakter.
Vége lett a nyárnak és Dávidnak még mindig nem sikerült pótlencséket szereznie Oakleyjához. Lehet, hogy az üzlet új szemüveg vásárlására próbálja ösztönözni naiv ügyfelet telepatikusan:Nyáron vásároltam egy Oakley napszemüveget Németországban. Az én hibámból…..
Töpszli 2010.09.08 16:07:14
@kekecke: Jól van ügyes vagy. Kis pedál :)
A szeptember az a hónap, amikor még nem értek véget a nyári útfelújítások, de elkezdődött az iskola szezon, aminek egyenes következménye az, hogy a nagyobb városok bedugulnak, senki nem halad, viszont kékülő fejjel üvöltöznek a sofőrök. Gyula még jó helyzetben van, mert…..
Töpszli 2010.09.08 13:43:01
Nehéz eldönteni, hogy a "cifra" vagy a "falmelléki" jelző fejezi-e ki pontosabban ez a bankos sztorit. Az egész úgy indult, hogy a GVH három ügyben elmeszelte a bankot, amelyik egyoldalúan kiszúrt a lakáshiteleseivel, amennyiben ultimátumszerűen és indokolatlanul…..
Töpszli 2010.09.08 09:00:24
@Döglött Guminyúl: náluk nincs már, gondolom másik banknál van.
Hepiend következett be múltheti ingyenmalévrepjegyes Citibank-ügyfelünknél. Úgy volt, hogy ismerőse nem vehet részt az akcióban, mert ugyan tudtán kívül, de korábban már volt számlája a banknál. A jóságos cégek azóta megkönyörültek rajtuk és engedélyezték a közös…..
Annyira meglepődtem múlt héten, hogy a Cinematrix egyértelműen pozitív kritikát írt egy filmről, és hogy ez ráadásul index-címlapra is került, hogy már csak kíváncsiságból is felírtam magamnak a címet. És amikor elmentem a Cirko-Gejzír moziba megnézni a Mademoiselle Chambon…..
Na most eláruljuk nektek a tutit. Nemcsak hogy mindegyik szolgáltató fogja árulni Magyarországon az iPhone 4-et - mint ahogy azt korábban már megírtuk -, hanem az is kiderült, melyik cég mikorra tervezi a bevezetést.Ezek alapján a T-Mobile jó esetben szeptember végén elkezdheti a…..
Töpszli 2010.09.07 12:45:07