Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikigyerek

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A volt kormányzó karaktergyilkosság áldozata, a zsidóknak jobban kellene méltányolniuk - ezt tervezte elmondani a fideszes parlamenti alelnök az emlékmisén. ..
mikigyerek 2018.01.31 08:44:00
@torró:

Esetleg a fehérterror? Történészek szerint nagyságrendileg ugyanannyi áldozata volt, mint a vörösterrornak. És ha ez 1:1, akkor hol van még Horthy II. Világháborús ténykedése?! Természetesen nem csak a megölt, elhurcolt, munkaszolgálatra küldött, zsidókról, cigányokról, melegekről, kommunistákról... beszélek, hanem a Don-kanyarhoz küldött magyar honvédekről, akik mint golyófogó voltak jelen, a német hadsereg katonáit védve, a szovjet hadsereget gyengítve.
mikigyerek 2018.01.31 15:41:17
@rallus:

Mi nem voltunk kormányzók, itt a karosszékben! Ha azok lettünk volna, akkor államférfiként a következőket tehettük volna: lemondunk, vagy szembe fordulunk és meghalunk! Remélem te is úgy gondolod, hogy minél magasabb pozícióval rendelkezünk, annál nagyobb a felelősségünk is. Senki nem tartott pisztolyt Horthy halántékához, hogy vállalja a kormányzóságot.
mikigyerek 2018.01.31 15:45:15
@Comte de Gippaud:

Nem is tudtam, hogy a nyilasok németek voltak?!
Imádom Rejtő Jenő műveit, különös humorát, szójátékait, nyelvi leleményeit. Úgy gondolom, hogy a legméltóbban akkor tudok megemlékezni a száztizenegy éve született zseniről, ha a kedvenc idézeteimből választok ki néhányat. Így is sokat ki kellett hagynom közülük. Az 1905. március 29-én született és…..
Rájöttek, hogy hatalmas szarba léptek. Az hagyján, de az országot is magukkal ránthatják. Elkezdődött az óvatos kihátrálás a CEU-törvény mögül., ugyanakkor azt is megtudtuk, mi értelme volt az egész világot magunkra haragítani. Sosem találja ki, miért volt szüksége Orbán Viktornak erre a balhéra. ..
B1 BLOGCSALÁD Gyanú 2017.03.17 15:49:03
„Az új törvény ezen megoldása lehetőséget teremt az eddig kizárólag a nyomozásra feljogosított szervek által és a rájuk vonatkozó törvények alapján a bűncselekmények gyanújának megállapítása előtt végezhető felderítésre, ezzel a valós idejű büntetőeljárás folytatására ösztönözve az előzetes…..
mikigyerek 2017.03.18 15:19:38
@Ballib cenzúrázók réme 25: Mármint a törvény beterjesztője, tehát a fidesz. Igen.
A kép Ceausescu dolgozószobáját ábrázolja. Sokba került, ám használatbavétele előtt a diktátor sajnálatosan elhalálozott.   Kakuk Gyurinak Azt hiszem, bárkire nézve baj az, ha buta. Gyerekként kicsúfolják az illetőt az óvodában, az iskolában rajzszöget tesznek a székére, a szülők szégyenkeznek, a…..
mikigyerek 2017.01.04 05:08:49
A standup egy állati nehéz műfaj. Lehet monomániásnak tűnök azzal, hogy ezt emlegetem, de nem érdekel, tessék odaállni a tükör elé otthon, és csak tíz percen át folyamatosan könnyednek és viccesnek lenni. Ha megy, ki lehet állni ismeretlen emberek elé, és elmondani ugyanazt,…..
Amikor Hosszú Katinka decemberben a nyilvánosság előtt szállt szembe Gyárfás Tamással, azonnal megjelentek a kombinációk. Az egyik konteó szerint Orbán adta ki a "kilövési engedélyt" Gyárfásra, és az úszóvilágban családilag is érintett Kósa frakcióvezető bujtotta fel az…..
Hétfő reggel a világsajtó minden jelentős orgánuma az első helyek egyikén kürtölte világgá, hogy egy magyar film nyerte el a világ egyik legfontosabb filmes díját a Golden Globe-on. Nemes Jeles Lászlóék Saul fia című filmje sikert sikerre halmoz, és talán-talán – de ezt…..
mikigyerek 2016.01.12 14:53:03
@BircaHang Média: Tegyük hozzá: nálad!
mikigyerek 2016.01.12 14:53:52
@BircaHang Média: Ha neked van rá szükséged, akkor inkább nem.
Ma reggel a Morning Show nevű reggeli műsorban a barkóba játékban, egy székely úriember játszott a rádiós műsorvezetőkkel. Az egy dolog, hogy kipellengérezik a székely tájszólást, gondolkodát, cikizték az urat rendesen. Nem baj. Aki ide betelofál az számoljon ezzel. Az a…..
mikigyerek 2015.12.07 15:09:20
@Arisztogatya: A jobbik azért támogatta, mert Viktor ezt mondta nekik. Vajon mára miért nem náci Vona? Mert most ezt a parancsot kapta. Ez nem paranoia, ez a magyar politika!
Most van az, amikor elég volt. Elég a gennyes önigazolásból, a sunyi uszításból, a másokat eltaposni akaró melldöngetésből! A mostanság újra előbukkant és úton-útfélen nyilatkozó egykori titkosszolgálati okostojás Földi László menjen a bús picsába! Most! Lehetőleg a…..
mikigyerek 2015.10.20 06:51:28
@The Ghost Wolf: Az ilyen mondatokra gondoltam, amikor azt írom, hogy túl lett tolva:
" Annyit senki nem tud adni, amennyit egy nő. Semmi, senki nem olyan erős, amilyen erős egy nő lenni tud!"
Ez nettó baromság! Gondolom te is láttál már, gyermekét elhagyó nőt és anyatigrisként gyereket nevelő férfit. Ha az ilyen mondatok nem szerepelnének ebben a cikkben, akkor teljesen igaza lenne a szerzőnek. A "mikor indított egy nő háborút?" kérdés is rossz, mert volt rá példa a történelemben.
Ami lesz: Göncz Árpádot november 6-án, az Óbudai temetőben temetik el. A sírnál Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát és Mécs Imre volt rabtárs, korábbi szabaddemokrata politikus mond gyászbeszédet. Ami nem lesz: Nem lesz állami protokoll nem a Fiumei úton, a Nemzeti…..
mikigyerek 2015.10.14 15:18:35
@Sir Galahad: Ülj le egyes!
Mondj már nekem egy olyan politikust, aki nem megosztó! A te analógiádon haladva, soha a büdös életben nem lennének állami szertartások!
mikigyerek 2015.10.14 15:26:21
@Navarone: Miért is volt Antallal patkány? Neked az a patkány, aki, ha nem ért egyet egy másik politikussal és lehetősége van megvétózni az adott politikus szándékát? Nem tudom te hol tanultál demokráciát, de vedd elő újra a könyveidet, mert megbuktál! Nem lehet, hogy te egyszerűen nem bírod a libsiket, ezért neked minden libsi buzizsidópatkány? Mert ha így van, akkor mondd ezt és továbbléphetünk.
Én tegnap találkoztam a propandának azzal a formájával Facebookon, hogy emberek fotópárokat osztanak meg, az egyik egy zsoldost/terroristát/katonát ábrázol, a másik fele pedig ugyanazt az embert, Európában tartózkodó menekültként. A fotók általában rossz minőségűek, és…..
Vendégszerzőnk: Kiss Heléna, a Nők a feminizmus ellen társalapítója            Kitüntető figyelemmel kíséri oldalunkat Karafiáth Orsolya. Hazánk európai értelemben…..
mikigyerek 2015.08.07 09:18:52
@Minekírakiostoba?: Szerintem elő kéne venni a Bibliát, mint igazodási pontot! Lányok! Feministának és hívő kereszténynek egyszerre lenni kivitelezhetetlen. De ami a legfontosabb: elsősorban egymást kéne tisztelnünk, bőrszíntől, NEMtől.... függetlenül! Ha ez megtörténik, akkor okafogyottá válik a feminizmus, mint ahogy az antifeminizmus is. Több respekt egymással szemben hölgyeim és uraim.
mikigyerek 2015.08.07 12:09:35
@waldorfbalcon: Erre most mit mondjak? Jaj! Max. ezt tudom. Nem tesz különbséget???? Na kezdd el gyorsan olvasni a teremtést! Mondanál egy ilyen őskeresztényi közösséget, amit nő vezetett?! A 12 Apostol között miért nem volt nő, ha Jézus annyira egyenrangúnak tekintette a nőt a férfivel? Gondolom nem volt a környéken egy nő sem. Csak Mária Magdolna? Igaz neki csak elsőként megjelent a feltámadás után, de azért Apostolnak mégsem volt jó?
mikigyerek 2015.08.07 14:56:37
@waldorfbalcon: Nők ellen??? Milyen baromságot beszélsz? Ki mondta, hogy a kereszténység a nők ellen van, rajtad kívül? Pont, hogy a nőknek is megvan a maguk hatalmas feladata, ahogy a férfiaknak is! Ne akarj engem kioktatni és ne adj olyan szavakat a számba, amiket nem mondtam! A család feje a férfi, ő hozza meg a döntéseket és ő kommunikál az Úrral! Ezért övé az összes felelősség is! Ez vagyon a Szentírásban. Az, hogy te Pál Apostol cselekedeteit kamunak tartod, az számomra pont annyira releváns, mint az egész írásod, ahol pont azt írod le Magdolnáról, amit én mondtam, azzal a különbséggel, hogy azt a hülyeséget is hozzátetted, miszerint "valakik" az apostolok apostolának nevezik őt! De kik???? Remélem nem a katolikusokról beszélsz, mert nekik tényleg semmi közük a kereszténységhez!
Komoly válság alakult ki Japánban, azon egyszerű oknál fogva, hogy a jelek szerint az embereket egész egyszerűen nem érdekli a szex. A jelenségnek már neve is van: sekkusu shinai shokogun, azaz cölibátus szindróma. A probléma súlyosabb, mint elsőre hangzik. (fotó: pixabay.com /…..
mikigyerek 2015.07.08 07:49:43
@medali: A túlnépesedés a fejletlen országokban van és ott okoz problémát, a gyermektelenség, elöregedés a jóléti társadalmakban. Nem akarok kasztokat, népeket megnevezni a túlnépesedésre, úgyis mindenki tudja kik ezek.
Itt a bizonyíték, hogy Kocsis Máté teljesen agyhalott, ha azt hiszi, hogy megváltoztathatja a róla kialakult képet. Akármilyen elszántan buzizik. Mert, ahol a szexuális preferencia az élet normál része, és a hálószobatitkok nem nyomnak a latba a politikusi minőség…..
mikigyerek 2015.06.02 07:19:30
@Shlomo a halott zsidó terrorista: Némi szövegértési problémád van, de ne is törődj vele. Segítek! Buzizni, zsidózni lehet. "Ajvékolni" szintén lehet, de ezért perelni nem. Remélem már érted!
Valószínűleg tovább mélyül a válság az MSZP-n belül. Szanyi Tibor a Fidesztől minimum nem távoli Pesti Srácoknak az alábbi nyilatkozatot adta Orbán Viktor tegnapi európai parlamenti meghallgatása előtt: Én otthon támadom a magyar kormányt, Strasbourgban és Brüsszelben…..
mikigyerek 2015.05.21 09:24:33
@monddazigazatmar: Gondolom ezt akkor is így gondoltad, amikor Orbán futkosott Brüsszelbe, hogy ne adjanak pénzt a Gyurcsány kormánynak!
mikigyerek 2015.05.21 09:31:24
@monddazigazatmar: Szerencsére még nem a te gondolataid és érzéseid szerint hozzák a törvényeket, bár ez Orbánra sajnos igaz!
mikigyerek 2015.05.21 15:02:43
@adam hyl: Nem nagy kunszt szocializmust építeni, egy jóléti országban!
Nem mai történet. De elmesélem, mert míg a sírba nem tesznek, kísérteni fog. Kísértsen mindenkit tehát. Egy nap felhívott a legnagyobb lányom énektanárja, hogy feltétlenül beszélnünk kell, találkozzuk valahol Találkoztunk. Lányom énektanárja Magyarország harmadik legjobb…..
mikigyerek 2015.04.29 10:42:31
  Összeomlott a Fidesz kommunikációja. A kis Vitézy a hibás. Ki más? Ha nincs neki ez a városi tömegközlekedés mániája soha nem kezdenek neki a budai fonódó villamos megépítésének. Ha nem építenek, lassítani sem kell a Fő utcában. Ha nem kell lassítani, azok  a bitang…..
mikigyerek 2015.04.02 10:06:46
@♔bаtyu♔: Mármint te vagy az újabb megmondóember?
 Csönded vagyokMost elmondom, mid vagyok, mid nem neked, Várnál ha magadról szép éneket. Dicsérő éneked én nem leszek, Mi más is lehetnék - csak csönd neked. E szó jó: csönd vagyok, csönded vagyok, Ha rám így kedved van, maradhatok. Ülhetsz csak tűrve, hogy dal nem…..
Nem azért írok, mintha most jöttem volna erre rá. Nem, nyilvánvalóan már a 2010-es választások előtt is azt gondoltam, hogy Orbán rosszabb lesz, sőt, láttam előre, hogy katasztrofális lesz. No nem egyedül, Debreczeni József könyve tökéletesen megjósolta előre, hogy mi lesz,…..
mikigyerek 2012.01.08 16:09:38
Teljesen igazak a blog szerzőinek sorai!
Viszont vizsgáljuk meg a jobb oldali szimpatizánsok aspektusából is. Ha jobb oldali lennék, mert olyan családba születek, mert egyetértek a konzervatív "keresztényi" elvekkel, ha azt gondolnám, hogy remek lenne újra egy eb ura fakós, vitéz uram-bátyám tekintélyelvű, horthysta országban élni, akkor abszolút megfelelne nekem a mostani állapot. Fantasztikusan érezném magam, hogy minden hatalom, az általam is felkent orbán kegyelmes úr kezében lenne. Minek a rüheseknek demokrácia, csak elszaladna velük a ló! Mindent kritizálnának és semmivel nem értenének egyet. Ami azért is irtózatos, hiszen nincsenek egy társadalmi szinten Magyarország vezetőjével. Mit tudhatnak ezek? Dolgozzanak és örüljenek, hogy nem vetjük őket tömlöcbe, vagy nem veretjük őket halálra a csendőrökkel. Miért probléma ezeknek a gazoknak, hogy elhallgattatjuk a klub rádiót? Miért nem tetszik ezeknek, hogy az atv televíziót áttesszük egy olyan sávba, amit a nyolcvanas években vett, mára nyugdíjas pórok vásárolta televíziókkal nem lehet fogni. Mi evvel a baj? Nézzék a helyére betett parlament tv-t, abból megtudhatják az igazságot, mármint a mi igazságunkat! Tehát érthető, hogy egy jobb oldalinak ez teljesen megfelel! Feltéve, ha nem demokrata és szeretne egy újszerű, többpártrendszeres diktatúrában élni! Egyet azonban ne feledjünk el, csak nagyon kevés diktátor halt meg végelgyengülésben, többnyire megölték őket, vagy ha nem, a sírjukat mindenki leköpi...
mikigyerek 2012.01.08 22:16:59
@Brendel Mátyás:

Az a gond, hogy Ön, mint minden ember magából indul ki! Ami nem baj, sőt! De higgye el, ebben az országban rengeteg tudatlan, műveletlen, nem utolsósorban buta ember él! Ne gondolja, hogy egy-két milliónál többen értik, tudják az államcsőd következményeit. Ne feltételezze, hogy megértik az euró háromszázhuszas kockázatát! Azt tudják, hallják, látják a közmédiában, - mert ugye leginkább ez van - hogy a mostani állapotért az előző nyolc év és a jelenlegi gazdasági válság a felelős! Orbán (csak azért írom nagy betűvel, mert mondatot kezdek) nem hülye, csak személyiség torzulása van, mint minden diktátor hajlamú embernek. 2006 óta minden lehetőséget kihasznált, hogy beleégesse több millió embernek a fejébe, hogy Gyurcsány hazug, korrupt, idegenszívű, hogy maga a patás! Ezek után összehazudozott hetet-havat a választások előtt, leült és besöpörte a 2/3-ot. Igen, szerintem is köze van Gy.F-nek a mostani kétharmadhoz. De nem abban az aspektusban, hogy Gyurcsány tehet róla, hanem abban, hogy tudatlanok, műveletlenek és buták honfitársaim nagy része. Sajnos nagy része, mert nem csak az, aki hitt orbánnak és rá szavazott, hanem akik nem éltek szavazati jogukkal és otthon maradtak. Rájuk jobban haragszom!
mikigyerek 2012.01.08 23:04:48
@szemtanú:

Én nem sértegetek senkit, de nincs igazad! Ha a mérleg serpenyőit nézzük, akkor orbánnak sokkal több mindent lehet a számlájára írni! Elsősorban - és ez a legfontosabb - Gyurcsány soha nem akarta kicsinálni orbánt! Vetélytársnak tekintette és nem egy eltaposni való féregnek! Azt hiszem ebből emberileg minden levezethető! Levezethető a háborús hangulat, az újnyilasok a nyakunkon és még sorolhatnám! Gyurcsány soha egy percig sem tett valamit, valaki ellen! Szerintem ez a két személyiség különbségének alfája és omegája! A többi, csak maszlag...
Piroslap Fehérlap 2010.12.02 17:13:00
                        A Piroslap is csatlakozik a MaNcs és az ÉS kezdeményezéséhezA decemberben parlament elé kerülő, a médiaszolgáltatásról és a kommunikációról…..
Véleményvezér Száz nap magány 2010.09.07 08:04:00
Van egy széles tábor, akik számára ez a száz nap a politikai magány időszaka volt: nagyrészt a Fideszre szavaztak, de nem értik a felkészületlenséget, a gyanús alakokat, és hogy ezért még le is gyurcsányistázzák őket. Az Orbán-kormány első száz napos teljesítményét sokan…..
mikigyerek 2010.09.07 14:30:41
@Sznob: Hát én erről az arroganciáról és elvakultságról szoktam beszélni a Fidesszel kapcsolatban! Alap tételük: csak mi tudjuk mi a jó, csak mi csináljuk jól, ha kritikád van, akkor ellenség vagy! Ez így nagyon nem 21.századi!