Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bundi01

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a bizarr helyzet állt elő, hogy annyira eltemet az internet feltalálása mint irodai tevékenység, hogy a Hangyász épülésének blogja jelenleg rosszabbul halad, mint az épülés maga. Ha ezt tavaly mondja nekem valaki, a hisztérikus gúnykacajomtól leszakadtak volna a belső…..
Bundi01 2012.12.16 00:35:16
@Nínó Karotta: Szia Karotta, hogy mire gondoltam amikor a kormánymű bekötést gyengének találtam?....pl: ha féktávon rámész a rázókőre akkor egy elég rendes dinamikai terhelést kap a futómű. Normál autóknál is vannak hasonló terhelési esetek (úthibán vagy sínen történő fékezés)ahol a kormányművet nagyságrendileg 2 tonna terhelés éri (a hangyász rendeltetésszerű használatánál ez inkább nagyobb lesz). Ez elég hamar kifáradásos törést okozhat.... ha esetleg kell segítség az invesztigálásban akkor szólj vagy keress egy lelkes gépészmérnök hallgatót (pl: BME GJT) aki vmi FEM-s progival számolgat neked egyet :-).... üdv, Bundi
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..