Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KOppány

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nevetségesnek tűnhet a kérdés a kicsit is tájékozottabb embereknek, pedig bizony nagyon sokan vannak akik pl. abban a tévhitben élnek, hogy a faj megnevezése a tehén és nem pedig a nőnemű egyedeit hívjuk így a szarvasmarha fajon belül. Tehát a közérthetőség kedvéért virtuális…..
KOppány 2015.01.24 16:12:10
Nos hát tegnapelőtt este Melindával plakátozni mentünk, gondoltam én, hogy csak egy laza séta lesz az Egér úton, ahol 50 méterenként sorakoznak a jellegzetes fővárosi plakátpalák! Az Etele téren lecsekkoltuk a múlt heti adagot, amit kihelyeztünk, és minden pompásan a helyén…..
A képen látható kiszerelésben és szöveggel osztottunk tiszta levegőt a Móricz Zsigmond körtéren tartott sajtótájékoztatónkon, ahol arra szerettük volna felhívni az emberek figyelmét, hogy alapvetően két lehetőség van a tiszta levegő hosszú távú biztosítására: a) Vagy…..
Tegnap (szept. 24. péntek) 13:00-kor sajtótájékoztatót tartottunk az újbudai önkormányzat épülete előtt, ahol lelepleztük, hogy mennyi pénzből kampányolunk a XI. kerületben. Evvel egy időben a teljes kampányköltségvetést felraktuk a honlapunkra, így azt bárki részletesen és…..
Gajárszki Áron, az LMP újbudai polgármester-jelöltje beszél a problémáról, a 150 éves stagnálásról és a (helyi) megoldásokról. ..
Az újbudai polgármester-jelölt és a képviselő-jelöltek korhű jelmezben – koldusként - vettek részt a XI. kerület által szervezett Monarchia-napi rendezvényen. Az LMP képviselői kiállnak az emberi méltóság mellett, és a szegénység kriminalizációja ellen. A…..