Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csapdani

1 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÁSÉS Brigád ÁSÉS az iWiwen 2008.09.22 11:03:00
Létrehoztunk egy klubot, mert kíváncsiak vagyunk, mi ennek az értelme. A blogra is kíváncsiak voltunk, és annak volt értelme. Így aki szívesen lenne olyan klubnak tagja, ami elfogadja őt tagjának... az ide kattintva bejelölési lehetőséggel…..
csapdani 2011.08.16 15:19:43
csapdani 2011.08.16 17:39:45
@ÁSÉS gyerek: anno havertól floppy-n fileokat cserélgetés, szaras.txt kapás '99-ben, archív mappámban azóta megőrzés! :)
Subba Vasárnapina: Lelkes! 2010.09.19 08:30:00
 White trash swinger partySexy shaveLelkes!SzopósuliCsak a pinkTinikeKeletiesCsokiCsikoska..
csapdani 2010.09.19 22:26:52
A csalókat és tolvajokat minden online játékban utálják, és tűzzel-vassal-banhammerrel üldözik. Kivéve az Eve Online-t, ahol az intrikálás, a politika, az árulás, és egymás nagyüzemi átverése a játékmenet szerves része, sőt, tulajdonképpen ezektől igazán jó, és…..
csapdani 2010.09.13 09:55:22
@Lefetyke: Ez a szám pont neked szól: www.youtube.com/watch?v=VgvM7av1o1Q
Így jár az ember, ha rövid megfontolással, egyetlen analógia alapján dönt. Az előző posztot indító mondatra egy Index-piszkáló fórumon akadtam, és bár hive a kitwittel szó puszta létén akadt föl, nekem a helyesírásán akadt meg a szemem. A blogol analógiája ugrott be, és…..
csapdani 2010.03.26 07:36:01
Ma kazuárnapot tartunk, vagyis a casual game-ek, alkalmi játékok háza tájáról jönnek hírek (ma valahogy ilyenből volt sok). Kezdjük azzal, hogy tízéves a Bejeweled, a „hármat egy sorba” típusú logikai játékok legismertebb képviselője. A PopCap Gamesről ritkán…..
Év: 1999 Ha pár száz kilométerrel nyugatabbra születnek, ma bizonyára világhírnévnek örvendenének – még a hozzáértők szerint is megütötték a nemzetközi színvonalat. Csak hát az a fránya magyar nyelv, tisztességes hazai rocker meg ugye nem hajlandó semmilyen…..
csapdani 2010.01.20 12:52:21
:)
Subba Vasárnapina: Latina 2009.11.29 12:47:00
Csajért ide klikk, egy kis jópofa videóért meg ide!  ..
Egynaposság kétnapossággá konvertálása mindig nehézségnek levés. Negyedikben, ötödikben is próbálkozás (csajokhoz átlógási, pinázási lehetőség szem előtt lebegése mellett), aztán hatodikban végre beleegyezés. Előtte szánalmas helyszínek meglátogatása budapesti…..
Az imént egy fórumban véletlenül sikerült megfogalmaznom azt, hogy mit szeretnék Budapest kapcsán látni, úgyhogy gyorsan leírom ide is: hogy legyen egy állandó, mondhatni eposzi jelzője, amit az is hozzá társít, aki még sose járt itt. Mert ez különbözteti meg az igazán…..
csapdani 2009.07.14 22:02:18
Nappal a játszótéren nagy pofának levés, naplemente és ágybamenés után aggódni kezdés! Tesóval, tesókkal egy szobában alvás, de ha ők korábban elalvás, menthetetlen parázás kezdődés!Árnyjátékok! Utcáról beszűrődő fény falon formákat rajzolás, ebben azonnal…..
Malackarosszarc volt oly' nővérünk, hogy felhívta figyelmünket egy cikkre (reklámra) a Nők Lapja Cafén:Tartsunk csajos napot!A pasik rendszeresen tartanak sörözős, kártyázós, billiárdozós estét, amivel lazítanak és feltöltődnek a következő hetekre. Érdemes példát venni…..
csapdani 2009.06.30 06:57:42
Modorosblog A munkahelyi szülinap 2009.06.26 10:59:00
Az előkészületek: Kedves Mindenki! Mint mindannyian jól tudjuk, örökifjú Ercsi kartársnőnk holnap ünnepli 21. ;-)) szülinapját! Összedugtuk itt a fejünket néhányan, és úgy gondoltuk, meg kéne lepni valamivel. Odáig eljutottunk, hogy él-hal a teamécsesekért (főleg a…..
A Modoros internetes penetrációjának egyre meghökkentőbb jelei mutatkoznak klóngyanús blogok, illetve visszatérő, kritikusabb húrokat pengető látogatóink személyében. Természetesen ahogy a jó tanárnak és a jó szülőnek - ők szívünknek ugyanolyan kedvesek, mint a…..
A rossz időre való tekintettel (viharnap - ld. lejjebb) kaptok ma estére is egy kis olvasnivalót - ezzel ezt a szomorú júniust talán elviselhetőbbé téve. Ildikó anyuka gondolta úgy nemrégiben, hogy SZMK-s (Szülői munkaközösség) levlistájáról pellengérre állít pár…..
csapdani 2009.06.21 10:27:21
Jogász a családban, itt egy egyszerű szerződésminta :-)Jegyzőkönyv és megállapodásMely készült 2009. április 8. napján a ... címen a lakás nagyszobájában végrehajtandó szexuális aktus körülményeinek előzetes meghatározásáról Jelen vannak:-... (továbbiakban: férfi)-...…..
csapdani 2009.06.18 09:47:12
Újabb bájos húzás a méltán népszerű Reál élelmiszerbolt-lánctól: kereskedelmi forgalomba önállóan nem hozható, promócióra szánt Coca-Colát árulnak a Dohány utcai boltban, nem törődve azzal, hogy a tiltás nagy betűkkel rá van írva a dobozra. Fotók és levél alant, az…..
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
Holnap kiderül, hogy a Pannon, a T-Mobile és a Sanoma milyen lehetőségeket lát a mobilkódban, ami már hazánkban is működik, marketing céllal. Biztosan megmutatják, hogy milyen bikinis csajok közt lehet mobilkódot találni. A National Geographic márciusi számában nem találtam,…..
csapdani 2009.03.10 10:54:30
qrcode.kaywa.com

ez jobb.
Csodálatos a három hazai mobilszolgáltató együttműködési képessége, ha kényelmi szolgáltatásokról, életminőségünk javításáról van szó. Mai bejelentésük, hogy Budapesten, és az ország 20 másik nagyvárosában már mobiltelefonnal is megvehetjük a parkolójegyet. Ezentúl…..
A férfiak tényleg mindent megpróbálnak. A megcsaló fél megpróbálja menteni magát, de egy még nagyobb csapdába sétál bele, mert mi ez a közösségi baszós dolog, hogy itt mindenki tudja, és figyel és ellenőríz. Note: jó, valójában nem pér órája történt a dolog, hanem régi,…..
A Hannibál Lektűr-attitűd rbar08 2008.08.20 02:22:00
...vagyis a mai repülős cucc (nem, nem írom, ki a nevét: nem fogok reklámozni egy overhypeolt szart)Itt dél-budán napok óta repkednek túl alacsonyan, túl hangosan, túl sokat a dögök. A gyerek fél tőlük.Engem idegesítenek.És még felelőtlenül veszélyesnek is tartom az…..
Egyetlen évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a megjelenésekor abszolút csúcskategóriás N95 összes lényeges tulajdonsága megjelenjen a középkategóriában. A Nokia 6220 classic az egyik trónfosztó, egyedül a wifi hiányzik belőle. Ugyanakkor van benne GPS és Nokia Maps 2.0…..
Kisközségnyi geek kezdett el olyan őszinte örömmel ASCII-kódokat pötyögni a Twitterbe, mintha csak 1986-ot írnánk. Az önfeledt kódírást az implikálta, hogy rájöttek a twitterezők, hogy a Twitter nem tiltja az ASCII-kódokat. Úgyhogy ne csodálkozzunk, ha ismerőseink minden alap…..
csapdani 2008.07.10 14:37:08
A legnépszerűbb torrentszájt újítása elsősorban azoknak fogja megkönnyíteni az életét, akik nem szeretnek/tudnak munkahelyi gépükről torrentezni. A torrentfájl mellett megjelenő "add to bookmarks" funkció segítségével eltárolhatjuk a később letölteni kívánt…..