Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bazi-lika

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, másnál mi a helyzet, de nálunk alig 1-2 hete jöttek elő a hangyák a ház közeli bolyokból. Persze hiába pakoljuk el a kaját a konyhapultról, gyakorlatilag minden reggel arra ébredek, hogy tömött sorokban kígyóznak a kis drágák. Ugye milyen csúnya látvány? Sokáig keresgéltem, mire…..
bazi-lika 2016.05.12 09:44:27
Túl sokat vállal valaki, a háta közepére sem kívánja a másikat, terhet cipel a vállán. Ezek azok a köznyelvben is használt kifejezések, melyek a hátfájás és a stressz összefüggésére utalnak. Írásunkban összegyűjtöttük a hátfájást okozó lelki bajokat - és azt is, hogyan érdemes megszabadulnunk…..
Konsztantyin Szivkov nyugalmazott vezérkari tiszt egészen meglepő módon rendezné Oroszország és az Egyesült Államok között fennálló konfliktust. A geopolitikai stratéga a VPK című orosz hadászati szaklapban egy esetleges Yellowstone-ra irányuló atomcsapásról tett javaslatot.…..
A lélegzetelállító fotókon egy hatalmas ukrajnai tanktemető látható. Több száz elhagyatott harckocsi nyugszik itt, melyeknek lehet, hogy nagy hasznát vennék, ha a jelenlegi ukrán-orosz konfliktus netán rosszabbra fordulna...
bazi-lika 2015.03.31 19:54:35
Ha komolyan gondolta Kamu Miska azt, amit tegnap benyújtott, akkor ezek a narancslegények tényleg nem szarral gurigáznak. A nagy külföldi kiskerláncok régóta tartó molesztálása úgy tűnik, gyilkossági kísérletté fajul, többfrontos támadással most már azt üzenik a fiúk a mocsok…..
bazi-lika 2014.11.19 20:39:42
@gigabursch: Tévedés, hogy a ldl-ben nincsen magyar gyártmányú árú. Ahol mi vásárolunk számos magyar gyártótól származó felvágott és tejtermék, sajt kapható jó minőségben és áron. Egyébként, ha elfogathatatlan lenne a minőség a ldl nem forgalmazná. Azonkívül sok külföldi (német) lakik errefelé és bizony, szívesen vásárolják az otthon már megszokott termékeket, ha rohadt áfa és egyéb termékre kivetett fogyasztási adó miatt itt drágább is. Ez jellemző az aldi-ra is. A Németországban az ALDI-nál számos termék jóval olcsóbb, mint itt. A fizetések pedig azt hiszem egy hangyányit mások, mint nálunk.
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Orbán Viktor? Amatőr! Az adóztatás igazi nagy királya, oppardon, cárja I. Nagy Péter volt. És mivel tanulni csak a legnagyobbaktól érdemes, lássuk, mi mindent adóztathatna még meg a miniszterelnök, ha éppen arra szottyanna kedve!     I. (Nagy) Péter…..
Az izraeli Maszada erőd helyszínénél nehezebb lenyűgözőbbet találni: a Júdeai-sivatagban fekszik, közel a Holt-tengerhez, egy fennsík tetején, több száz méter magasan, mégis (részben) a tengerszint alatt. Itt vívtak szó szerint utolsó vérig menő csatát a rómaiak és a…..
bazi-lika 2014.08.21 09:38:21
@vilagnezet.blog.hu: a vélemény ízléstelen és a társadalom aljából eredhet
Mindennapi Ördögünket add meg nekünk, Uram, ámen. (Ismeretlen netes szerző, 2014) A magyar média úgy pörög Ördög Nórán, mintha kötelező lenne, hát mért pont mi maradjunk ki a buliból? A Bors ma az RTL-nek nyalt oda egy kellemesebbet az  ÖTVENMILLIÓS PER FENYEGETI ÖRDÖG…..
A homokos tengerpart utáni vágyakozás két – nagyrészt – uniós illetve állami forrásból finanszírozott magyar beruházásnál is tetten érhető. Az eredmény azonban siralmas. A Velencéhez közeli Lido di Jesolo 15 km-es homokos strandja sok magyar turista számára egyet jelent…..
Épp Göbivel ültünk az irodámban, amikor Marci hívott, aki a Velvetnél dolgozik. Autót akart venni, mert a biztosító kifizette a korábban elpusztult Zastava (Yugo) árát. Elmeséltem, hogy nem olyan rég vettem egy Bogarat, és hogy volt egy példány, amit megnéztem ugyan, de hosszas…..