Regisztráció Blogot indítok
Adatok
..Mr.G..

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EtTi's life végre péntek 2010.10.29 09:47:55
Csak hogy az ismét hétfő után legyen egy ilyen is:)Igazából a hét első két napján halálra güriztem magam, de persze Atihoz volt még erőm. A főnököm a szokásos agymenéseivel jön, szerintem valami baja lehet. Elég lekezelően bánik néha velem, de őszintén szólva leszarom nagy…..
De szó szerint! Na, kezdjük ott, hogy hétfő este elmentem aerobikra. Hát nem semmi volt:) Negyed óra után izzadtam, fél óra után majdnem meghaltam, 45 perc után azt mondtam h vége lehetne, 1 óra után felfrissülve szökdécseltem hazafele- persze a telefon a fülemen és persze hogy…..
..Mr.G.. 2010.10.07 19:41:04
Nadedurvaezmáááááááárrrrrrrr:) Én nem tudom mi az isten van itt, de egyre több pasi legyeskedik körülöttem:) Működik a vonzás! Ezt Mr. G.-nek üzenem!!! Tessék olvasni a Titkot!!! Szóval, miután szegény Művezető Viktor ki lett ejtve abból a bizonyos pikszisből, tekintettel a…..
Nem is olyan régen még egész bután néztem, mikor Mr. G. közölte velem, hogy ő imád shoppingolni. Pasi létére. Mert én nő létemre rühellek. De tényleg! Nyáron tiszta kínszenvedés volt valami normális göncöt előkerítenem az x+1 Westend-ben megtalálható üzletből. Végül…..