Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mannjudit

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak barátságok, amelyek felnőtt korban köttetnek. Ilyen lehet az, amikor két barátnő az egyetemen találkozik és a vizsgák, szigorlatok buktatóit együtt ugorják, nem ritkán kéz a kézben, egymást segítve. Ezek a barátságok sokszor a diploma átvétele után is megmaradnak. Ilyen kapcsolatról mesélt…..
Wooland Postabank és Vico 2018.11.18 20:51:49
  Mindig lesz egy részvényed a Postabankban, ha megcsinálod ezt nekünk! Ezzel kecsegtetett a volt rádiós kolléga az MTV-ben 1997 táján, amikor bejött az irodámba. Mindenki tudta róla, hogy a Postabank-vezér kebelbarátja, igen jó politikai kapcsolatokkal rendelkezik a kormánynál, és nem illik neki…..
Általánosságban... Bár a budapesti villamoshálózat problémáin sokat segítenének az első posztunkban javasolt gyorsítási intézkedések, magának a vonalhálózatnak a fejlesztésével is foglalkozni kell, mert komoly bajok vannak. A legnagyobb gond a belvárosi gerincvonalak (Rákóczi út, Bajcsy-Zsilinszky…..
A román, magyar és és cigány táncfolklór elemeit ötvöző Fricska táncegyüttes a britek legnépszerűbb tehetségkutatójában járt (ott, ahol az Attraction ugye nyert), és ha már ott voltak, négy igennel tovább is mentek, mert a zsűri tátott szájjal ohmygodozott a produkció…..