Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szakállas bácsi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokatlan módon kapták lencsevégre a rage-es fiúkat, még 1993-ban a Lollapalooza fesztivál egy állomásán. A srácoknak 15 percük lett volna játszani, de aznap a zenélésnél volt egy fontosabb ügyük: 15 percen át álltak így, csak a gitárok gerjedése törte meg a csendet. Aki…..
Egy lelkes, hazaszerető olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy szerinte a Westend City Center bevásárlóközpont tavasszal feltűnt és azóta rendszeresen fel-felbukkanó – jelenleg épp karácsonyi vásárlásra buzdító – szpotjai igencsak emlékeztetnek egy texasi…..
szakállas bácsi 2010.12.14 07:03:24
Subba Facebook: Damu 2010.11.21 12:35:24
szakállas bácsi 2010.11.21 20:50:41
@soproni1: Miért, Pesten írták a forgatókönyvét, vagy Pesten forgatták? Még a kedvedért sem megyek gyakrabban, jól megvagyok Londonban, már 6 éve. Ja, és itt színházban is láttam a Holy Grail-t, nem csak a filmet ismerem. Látod, én így művelődöm, és nem vagyok egy bugris vidéki paraszt Sopronból, mint te, hanem egy menő arc Londonból.
szakállas bácsi 2010.11.21 21:44:03
@Faterod a motoron: Mekkora? Miért? És ki szólt hozzád? Vagy te is soproni paraszt vagy, aki kapott egy motort, és most a fővárosban arcoskodik? Én itt Londonban nem motorral járok, hanem Rolls-szal. A kedvenc klubomba. A Lordok Házából. Aminek tagja vagyok.
szakállas bácsi 2010.11.21 21:57:00
@Faterod a motoron: Na most buktál le! Honnan tudod, hogy Basznádpusztán van könyvtár? Csakis onnan, hogy ott laksz. Aztán te akarod onnan, Basznádpusztáról az észt osztani, mikor még a tanyád nevét is kisbetűvel írod, bugris. A bill meg számlát jelent nálunk, Londonban. És mi vagyunk olyan műveltek itt, Londoban, hogy nem rövidítünk, ugyanis nem hisszük azt, hogy az menő. Elárulom, nem menő. Londonban biztos nem, Pesten sem, amit egyébként Budapestnek hívnak a műveltek, csak a parasztoknak Pest. De lehet, Basznádpusztán ezzel a dumával kábítod Bözsit, a tehenészlányt, hogy este meghághasd, és végre ne Bimbó, a tehén legyen a szexpartnered.
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
Töprengő Schmitt Pál dedikál 2010.11.21 12:35:00
 Funkcióját vesztve, lényegi munkavégzését egyetlen (ismételhető) szignózási folyamattá degradálta le a Nemzet Miniszterelnöke. Sommásan így is meg lehet fogalmazni Schmitt Pál köztársasági elnök úr hivatalba lépése óta eltelt időt és az ezalatt végzett munkát. Az…..
szakállas bácsi 2010.11.21 19:42:20
@bóbitás lótetűfing: a nyolcvanas éveken nosztalgiázunk inkább. Sok derék elvtársunk mára milyen sokra vitte, és mekkora demokraták lettek. Büszkék vagyunk rájuk! Ebből is látszik, hasznos volt a kommunista nevelés.
szakállas bácsi 2010.11.21 21:18:04
@Rwindx: Nem te írtad Shit Pál nyelvvédő anyagát? Hogy előtt vesszőt teszünk. Idézem, nem idézzem. Esetleg előtt vessző. Is és nem között vessző.
Na meg a logikus gondolkodás hiánya is abba az irányba mutat.
Csak nem te vagy a Kontráték lánya?
Mókás nézni ahogy a Tv2 szabadon ereszti ostoba celebvetélkedőjének szereplőit, és rászabadítja őket a gyanútlan bulvárműsorokra, hogy botrányosnak szánt performanszokkal növeljék az amúgy is magas nézettséget. Ma reggel a Mokka volt soron, Pákó és Zámbó Árpy (aki abból…..
Már megint BKV, már megint a metró sötét mélye, ahol kizárt, hogy bármi örömteli történjen az emberrel, általában. Névtelen levélírónk is "szokásosnak" nevezi a vele történteket, ami azt jelenti, hogy számára a tömegközlekedés igazi csendes háború. Legutóbb a…..
szakállas bácsi 2010.10.29 16:32:53
Szerintem így lehetett. Az orvostanhallgató FIÚ mellé leült egy izomagyú macsó. A kisdoktor megborzongott. Bár volt köztük 30 centi távolság, közelebb húzódott a hústoronyhoz, és igyekezett hozzáérni. Annyi sikerült, hogy a lábuk összeért. De ekkor a konditermek királya újra arrébb csúszott. A doktorka néha titokban ránézett. De 6 megállónyi közös utazás után az izmos macsó leszállt. "Áh, szarok az élettan előadásra, leszállok az én Adoniszom után!" Ám szinte arculcsapásként érte, mikor a mozgólépcső tetején valami szilikonos szőke riherongy az izmos félisten elé szaladt, és azok boldogan átölelték egymást. Elindultak a kijárat felé. A gyönyörű herceg mondott valamit a luvnyájának, majd egyszerre hátrafordultak, ránéztek, és nevetni kezdtek. A leendő orvosprofesszornak görcsbe rándult a gyomra. Elhatározta, ha sebész lesz, és műteni fog, a szép nők mellén csúnya hegeket fog hagyni. Hazament, ágyba bújt. Azért recskázott egy jót, miközben arra gondolt, mi lett volna, ha az izmos szépség kezd ki vele a metrón, mondjuk az ő lábához teszi a lábát. Aztán mikor hazamennek, kiderül, hogy egy perverz állat, akivel órási kéj minden másodperc... Úgy felizgult, hogy alig egy perc múlva spermájának első lövete a feje mellett elhúzva a falra csapódott. De még másnap is dühös volt, most már nem csak a szőkére, hanem a srácra is. Úgy érzte, bosszút kell állnia.
szakállas bácsi 2010.10.29 16:54:39
@Rotfuchs: Köszönöm, nagyon figyelmes. Szerintem is megérdemlem. Mit csinálsz ma este? Nem akarsz találkozni egy enyhén perverzzel?
Meglehetősen tarka a masszőrszakma, akadnak itt megszállott gyógyászok, kuruzslók, jólképzett szakemberek,  unatkozó háziasszonyok, megélhetési liboszómák és bedrogozott büdös kurvák is. Szinte minden fajtájukra van igény és a rutinos maszatók nagyjából tudják, hol…..
Kedves Modor Tibor!Bátorkodtam A modoros playmate III. részét elkészíteni. Tudom, hogy van átfedés az előző két résszel, de talán sikerült kiegészíteni néhány durva fordulattal. És mindezt a butalapok stílusában.Üdv,Horika    Lenkei Cindy a tavalyi Miss…..
szakállas bácsi 2010.10.23 12:15:30
@Jim "Marlboro" DiGriz: Ez kurva jó! Jót röhögtem!!!
Tegnap bemutatkozott az MTV új közéleti műsora, a Jelfogó. Első gondolatunk talán az, hogy senki sem tudja olyan jól orálisan kényeztetni az Orbán kormány hím tagjait, mint Halász Zsuzsa. Ez az állítás viszont nem állja meg a helyét. Több okból sem:Az első ok, hogy Zsuzsa…..
szakállas bácsi 2010.09.17 17:27:58
@fenehorizont: csakhogy a Napkelte nem egy profi műsor HELYETT volt, és nem vérprofi műsorvezetőket tettek miatta parkolópályákat. Halász Zsuzsa csókolgassa Semjén Zsóti seggét inkább.
A Négy esküvő című új valóságshow-ban menyasszonyok mérik össze magukat négyesével, és akinek az esküvőjét a legkellemesebbnek, leghangulatosabbnak ítélik a többiek, az nyer egy álomnászutat Mauritiusra. A műsor készítői, írja az origo, szerették volna, hogy minél…..
szakállas bácsi 2010.09.13 19:35:22
@mg007: Azokra is gondolj, akik nagy macsó heterók, aztán úgy szopják titokban a faszt, mint kisangyal. Láttam egy strandon, aminek a férfi napozójában szopott egy nagyon dögös bika valakit (sajnos nem engem), aztán kábé fél óra múlva a medencében láttam viszont, ahol a szöszi cicababáját csókolgatta. A legviccesebb tényleg az volt, hogy csókolgatta, szegény csajszi nem sejtette, mitől lehet faszíze kedvese ajkának. Vagy az a jobbikos, akit régóta ismerek, méghozzá onnan, hogy volt szerencsém az ánuszához. Hát ennyit arról, mennyire látszat minden. A te környezetben is van valaki, akiről álmodban sem gondolnád, hogy a farpinájával élvez igazából.
„Egészen elképesztő, hogy a kormánynak dolgozó emberek havi több százezres plusz pénzt kapnak, miközben a tanároktól orvosoktól elvesznek a durva adóemelésekkel és megszorításokkal” – mondta Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője. 2010. január elején.Akkor,…..
szakállas bácsi 2010.09.13 14:21:41
@DArchAngel: Sajnos neked van igazad. Olyan hivatali élményem is volt, ahol magas beosztású tisztviselőnek én mondtam meg, mi van a jogszabályban, ami alapján a munkájukat kellene végezni. Teljesen meglepődött, hogy az is benne van a jogszabályban. Persze a határozatot úgy hozta meg, mintha mégse lenne benne. Fellebbeztem, megírtam, hogy álláspontom szerint a helyzet "A", mire azt válaszolták, "B" helyzet vizsgálatában nem kompetensek. Még arra sem vették a fáradtságot, elolvassák, mit írtam egyáltalán, teljesen másra reagáltak. Ha 1/3 részüket kirúgnák, a többi 2/3 talán elgondolkodna azon, lehet, dolgozni is kéne valamit, nem csak a kávét kavargatni egész nap. Ja, és mindenkit elküldenék fél év tanulmányi útra a versenyszférába, ahol boldogan robizol akár szombaton is, "rugalmas" munkaidőben, mert örülsz, hogy van munkád. Ez kellene a rengeteg léhűtőnek.
szakállas bácsi 2010.09.13 14:25:50
@teisfiambluetooth: te tudod, kik az rtlklub tulajdonosai???? Ülj le, fiam, egyes!