Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Knorr

0 bejegyzést írt és 880 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevalottan nagy csodálója vagyok a 21-ik század legnagyobb társadalom kritikai eszközének, leghatalmasabb szociológiai kísérletének, a Facebooknak. Számos olyan lényegi kérdést vet fel a mindennapi életünkben, majd nagyít fel, ami meghatározza jellemfejlődésünket, tipizál és…..
Knorr 2014.06.30 08:42:05
For English scroll down Nem szeretnék itt "legekkel" dobálózni, de eddigi szerény tapasztalatom szerint a leglenyűgözőbb sóbányában jártam Erdélyben. Gyertek velem és megmutatom mitől estem ámulatba! I don't want to use too much superlative without any basic, but I think this is…..
Múlt-kor Tudta-e, hogy...? 2014.06.02 17:14:14
Az első világháborúban minden tíz, 18 és 20 év közötti francia férfi közül három életét vesztette a harcokban. Franklin Delano Rooseveltet 11 korábbi amerikai elnökhöz fűzték – vér szerinti vagy házasság révén létrejött – rokoni szálak. A perui ezüstbányákban…..
Knorr 2014.06.03 08:58:29
A választások eredményeiről... Immár jó néhány hete, hogy választottunk. Nem történt semmi különös. A részvétel átlagosnak tekinthető. Ami utána történt, az eddig páratlan a szabad választások történetében. Ugyan 2002-ben voltak jó néhányan, akik a szoros eredményre…..
Gyakran tapasztaljuk, hogy mozgásokra az ízületeinkből pattanó hang szabadul fel. De az ízületek rendszeres „kiropogtatása” vajon ártalmas-e? Az alábbi összefoglalóban a hang eredetéről feltételezett hipotéziseket olvashatja...
Azt hiszem, kijelenthetjük: a manyupoknak végük van. Lehet itt még baszakodni, beolvadással meg egyéb látszatintézkedésekkel, de a lényeg nem fog változni, ennek annyi, reszeltek, harangoztak undzovájter. A legnagyobb magánnyugdíjpénztár, az ING megvárta a választásokat, és mivel…..
Knorr 2014.04.15 08:12:53
@centenárium: semmi szükség a bankbetétedre. lopja el orbán viktor aztat is.
Knorr 2014.04.15 08:16:15
@s: "A pénztárak elműködik a reálhozamodat"

butaság, a pénztárak sem a hozamből sem a tőkéből nem nyúlhatnak le. pont ezért fognak kivérezni, mert a befizetések 0.9%-ból kell működniük. befizetés meg önkéntes.
Knorr 2014.04.15 11:58:43
@s: pénisz témában akkor is az enyém a nagyobb ugyanis minél tovább tartom annál nagyobb reálkamatot fogok felmarkolni. míg te a pénzpiaci bedőlés után "értékesítetted" a befektetésed.
Csepeli olvasónktól kaptuk a levelet, amelyben részletes választ ad arra, hogy ő miért nem szavaz Orbán Viktor kormányára és a Fideszre Miért nem szavazok az Orbán-kormányra és a Fideszre? 1, A Kósa-Rogán-Matolcsy trojka 2010-ben bedöntötte a forintot: 265 forintról 300 forint…..
Knorr 2014.04.02 14:39:37
@vazsmegyeigerdezsház: "Azt mondtak neked, hogy a tied, es majd orokolheted, de addig mi majd ok elkezelgetik"

ez van a mai napig a törvényben.

bankbetéted van ami örökölhető és ott elkezelgetik a pénzed? én megvédem neked szívesen, utald át a zsét, és majd sohanapján kapsz egy névre szóló számlát tőlem :))) muahaha!
Knorr 2014.04.02 14:42:04
@vazsmegyeigerdezsház: "hogy az mnyp lenyulja az allamot"

nem nyúl le semmit. az állam szabadon eldöntheti hogy mennyit költ, mennyi a bevétele. ha hiánya van azt magának köszönheti.

de ennyi erővel a 13. havi fizukat is lopjátok vissza. meg a szocik 20% áfája, magasabb életszínvonala miatti hitelfelvételeket is.

lopjatok.
Knorr 2014.04.02 15:31:35
@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!: "Te meg utalj át nekem minden hónapban kötelezően nyugdíjjárulékot, majd 20 év múlva kifizetem. Ha még itt leszek. Muhhhaha!"

pontosan ez történik jelenleg. és pontosan tudható hogy nem lesz kifizetve.

erre lett volna a manyup!
Az olcsó albérlet olykor bizony nem várt buktatókat is rejthet: ez történt Rozi esetében is, aki most elmeséli a történetét. „2010-ben kerestem albérletet, és hát nem nagyon volt pénzem. Az előző helyemről gyorsan kellett eljönnöm, és úgy alakult, hogy a kauciót csak…..
Knorr 2014.03.27 10:30:53
@Hajdú Peter: megnézném mutogatnád a a pömpölőd egy köldökig érő 70 éves nyanyának egy kis pénzmagért. ha már ekkora a szád akkor miért nem csinálod?
A friss adatok alapján nagyon jól jártak azok, akik a kormány kényszerítő erejének ellenére magánnyugdíjpénztáruknál maradtak: a tavaly mind az önkéntes, mind a megmaradt néhány magánnyugdíjpénztár nagyon szép hozamokat tudott felmutatni. A Budapest Országos Kötelező Mnyp.…..
Knorr 2014.03.24 13:37:47
@MSZP Afrika Korps:

1. a lopott manyup lóvé nem nyugdíjra ment
2. a manyup természetesen nem fizetett ki hisz kirabolták a tolvajok mielőtt egy tag is nyugdíjba vonult volna
Knorr 2014.03.24 13:56:38
@J.László:

"Minden hónap ötödikén viszi a postás a nyugdíjasnak. "

annak aki 10-15 évvel korábban vonult nyugdíjba és aki kétszer annyi nyugdíjat kap attól, aki majdan fele annyit fog kapni és dolgozhat 65-70 éves kóráig vagy amíg ki nem nyiffan.

a társadalmi igazságosság jegyében.
Knorr 2014.03.24 14:19:27
@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!: te mit nézegetsz? a köldököd?
Vendégszerzőnk, Sneé Péter írása. Ő jegyzi a Krassó György tevékenységét irodalmi formában megörökítő Gyuri után (Magyar Napló, 2006) című regényt és Az én 1988-am című visszaemlékezést (2007). A poszt eredetileg a szerző Lyuk a végtelenben c. facebook-os blogján…..
Knorr 2014.03.13 14:45:01
@Karmadealer: érvelési hibák: ad hominem. nézz utána.
A hír: olyan ítéletet hozott első fokon a bíróság, amire eddig nem volt példa. Felcsút első emberének, a nemzet gázszerelőjének (nem mellékállásban polgármester és sikeres vállalkozó) nem kell nyilvánosságra hoznia vagyonnyilatkozatát. Ezt köszönheti ma Magyarország az új…..
Évszázadok múltán a történészek meg fogják állapítani, hogy volt itt egy nép, amelyik annyira rettegte a valóságot, hogy saját törvényekkel próbálta felülírni azt saját kényelmére. Jöjjenek velem, ismerjék meg az új dimenziót, a rezsi dimenzióját, ahol a szeretet fűti a…..
Knorr 2014.02.26 12:35:10
@hümhüm: "Aki ezt az összeget nem fordítja megújításra (vagy nem teszi tartalékba megújítási céllal), az vagy hülye, vagy gazember. "

Egyetértünk.

Orbán Viktor ezt az összeget rezsicsökkentésre fordítja, és nem hülye hanem gazember.
A Fidesz  mindig bebizonyítja, ha választásra kerül a sor, bizony nekik semmilyen ígéret nem drága ha az érdekük úgy kívánja.  Miért is lenne bármilyen lelkifurdalásuk, ha már az elejétől tisztában vannak vele, azokból semmi nem lesz betartva? Szegény ember az,  aki még…..
Knorr 2014.02.25 18:21:10
@♔bаtyu♔: a fideszes festő 3 millió embert lopott és zsarolt meg a nyugdíjpénzéért. na te velük festetsz, zsenikém.
Knorr 2014.02.25 18:25:02
@J.László: aki nem orbán seggét nyalja az onnan az elnöki hátsó perspektívájából neked biztos fóbiának tűnhet. azt javaslom neked: továbbra is csak széles nyelvcsapásokkal!!
„Húsz font évi jövedelem és tizenkilenc és fél shilling évi kiadás: egyenlő a boldogsággal. Húsz font évi jövedelem és húsz font, nulla shilling, hat penny évi kiadás: egyenlő a nyomorral.” (Charles Dickens: David Copperfield)   „Csak” – lényegében ezzel az…..
Azt gondolná az ember, hogy a Fidesz legalább az adók kivetésében precíz, ha már ilyen sokat gyakorolják. De nem. 2011 novemberében kezdődött Vecsés költségvetésének kálváriája, akkor, amikor többen még azt hihették, hogy az Orbán-kormány az adócsökkentés kormánya lesz,…..
Knorr 2014.02.13 09:05:02
@Vkki: "És jöjjön GyF, aki egy félmosollyal vonta vissza alig néhány hónapos adó- és járulékjogszabályait?"

még mindig jobb mint ezek akik 3 millió embert megzsaroltak és megloptak.
„Ha már ilyen régóta rossz irányba megyünk, miért pont most változtatnánk?” – nagyjából így foglalható össze a médiát a napokban ellepő MAVIR-os elemzésre alapozott érvelés, amivel a hirtelen aláírt Paks2 beruházás létjogosultságát igyekeznek a hívek…..
Sok jobboldali barátom, ismerősöm és rokonom van. Nagyon jól megvagyunk egymással, mert mindannyian úgy gondoljuk, hogy attól, hogy másképp látjuk a dolgokat és másképp vélekedünk a világról, még nem kell egymás torkának esnünk. És bármilyen szörnyű liberálisnak is hangzik…..
Knorr 2014.02.12 14:24:13
@Hohó60: "Nem számszakilag vitattam a milliót, hanem ennek az érvrendszernek a hazug voltára utaltam."

hát számszakilag nem tudod mert fingja sincs senkinek, még az azt megszavaző képviselőknek sem hogy kb mennyibe fog kerülni.

6 éve még ezt mondta Orbán Viktor:

“Tudnunk kell dolgokról. Nem lehet az oroszokkal olyan megállapodást kötni, olyan szerződést aláírni, amelyet tíz évre titkosítanak, hogy mi ne tudhassuk meg, hogy pontosan honnan, kik, hogyan befolyásolják az életünket, és pontosan milyen gazdasági számítások alapján várhatjuk Magyarország felemelkedését vagy éppen meggyengülését.”

444.hu/2014/02/12/napi-kviz-ki-mondta-hogy-az-oroszokkal-nem-lehet-olyan-megallapodast-kotni-amit-tiz-evre-titkositanak/
Knorr 2014.02.12 14:36:04
@Hohó60: hát pedig tényleg nácik masíroznak, szerintem. szerinted meg nem. oszt ennyi. még az a különbség köztünk hogy én nem tartalak hazugnak vagy hazaárulónak azért mert más a véleményed. max beszólok valami csúnyát.

a kommunistákról meg találtam egy kis listát neked:

tumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök;
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök;
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök;
Csurka István - III/3 ügynök;
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök;
Chikán Attila - MSZMP tag;
Pintér Sándor - MSZMP titkár;
Boross Péter - MSZMP tag;
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag;
Boros Imre - MSZMP-titkár, III/2 ügynök D-8;
Balogh Gyula - MSZMP tag;
Mikola István - Hazafias Népfront, elnök;
Fónagy János - MSZMP tag;
Vonza András - MSZMP tag;
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr;
Varga Mihály - KISZ titkár;
Deutsch Tamás - KISZ titkár;
Orbán Győző (Orbán apuka) párttitkár;
Orbán anyuka pedagógusi pályát cserélte fel egy pártbizottsági állásért;
Orbán Viktor - Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár;
Kövér László - KISZ titkár,
a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága
alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa;
Pozsgai Imre - MSZMP KB tag;
Szűrös Mátyás - MSZMP KB tag.
Knorr 2014.02.12 15:07:14
@Hohó60:

"Gyurcsányék alatt még jött ide a tőke"

vajon az kinek az érdeme? és az hogy most nem jön?

fogd rá a nyuszira :)

"Csak akkor hoztak szankciókat Magyarország ellen, amikor valaki olyan került kormányra"

hápersze. mindenről a külföld tehet meg a kommennyisták. Orbán meg mindent faszául csinál. Éljen az egypárti alkotmány! A fideszes közt. elnök, a fideszes ügyész, a fideszes MNB elnök, a fideszes médiacenzor, a fideszes MTI, a fideszes MTV, a fideszes trafikok földbirtokosok.

A felcsúti hullámvasútról, stadionról, reptérről, már ne is beszéljünk.

Orbán is a miniszterel és pártelnöki fizetésből lett az ország leggazdagabb embere ugye ?
TComment Nem láttam, bocs 2014.02.12 06:15:00
Bocs, mondja nekem. Nem tőlem kell bocsánatot kérni. A gyalogostól, akit majdnem elütött. A zebra közepén. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Knorr 2014.02.12 09:19:31
@Janó68: "Mert ugyebár némely balfasz gyalogosnak nem tanítják meg sehol, hogy b....zdmeg ne lépj le a kocsi elé, ha ott van a zebra előtt 2 méterre...."

hát ez teljesen reális probléma. az emberek nem tudják hogy 2 méterre lévő kocsi elé nem szabad lelépni mert nincsenek kitanítva. eszednél vagy ? :D
Knorr 2014.02.12 09:23:11
@Lone wolf..: "De a magyar kresz azt sulykolja :nem kell, elsőbbséged van és ez olyan mintha védőpajzsod lenne!Sérthetetlen vagy!"

idézd már be a kresznek azt a részét ami ezt tanítja, kis hazug :)
Knorr 2014.02.12 09:53:00
@Janó68: nagyon nem értek egyet, abszolút nem oktatás kérdése, hogy tőlünk 2 méterre lévő autó elé nem lépünk ki. az ilyen gyalogos hibákat a figyelmetlenség, és nem "a média sulykolása" vagy az "oktatás hiánya" okozza.

én nap mint nap pesten autózok, és hidd el sokkal több autóst látok másokat veszélybe sodorni mint gyalogost. gyalogot legtöbbször gyámoltalanul látok állni a zebra szélén, ahogy lesi hogy leléphet-e anélkül hogy meghalna. ilyenkor megállok.
"Az Index kérdésére Gyürk András, a Fidesz kampányfőnöke elmondta, a párt most azért használja a szlogent és a hozzákapcsolódó fellendülést jelképező dizájnelemeket, mert engedélyt kapott rá. Gyürk szerint megkérték a Miniszterelnökséget, hogy ingyen adja át használatra…..
Knorr 2014.02.08 14:14:13
@Mária: ritkán látni ekkora seggnyaló férgeket mint te.
A sajtó szerencsére számos "rezsifórumról" számol be, ahol a Fidesz a szendvicsek mellett nagyon kínos érvekkel próbálja tüzelni hallgatóságát. Szegedi fórumról Medvegy Gábor az átlátszóoktatás bloggere számolt be személyes mikroblogján. Az írás jól visszaadja a…..
Knorr 2014.02.01 19:26:46
@mikka: a fidesz mit is tett a telenor és a többi megrendszabályozására? ja, hogy semmit? állami szolgáltató? hány évet kellett telefonra várni az átkosban te isten barma ??
Knorr 2014.02.01 19:29:22
@mikka: "Tanultál jobban? Törekedtél hogy jobban keress? Tervezted az életed? Miért fizessek többet az áramért csak azért mert keményebben megdolgoztam "

azért te majom mert nem lehetünk a 10 millió felsővezető országa te ökör. meg azért mert ha a szegények többet bírnak fogyasztani a gazdaság jobban beindulna. például azért. meg azért mert ki bírod fizetni és nem szorulsz rá, másnak meg ezen az múlik hogy éhezik-e vagy be bír-e rendesen fűteni. te faszkalap.
Varánusz Én és a manyupom 2014.01.27 05:49:00
Ismeritek a plakátemberket meg az ő történeteiket? Ők azok akik kábulatból ájulatba esnek az állampapírok hozamán és mosolyogva hirdetik a tutit óriásplakáton és az állampapírok honlapján is. Mi meg voltunk itt először 102 ezren - mára maradtunk 63 ezren - és az…..
Knorr 2014.01.28 11:32:20
@ben2: az állami felosztó kirovó nyugdíjrendszerben mennyi pénzed van? mikor válthatod át valódi pénzre? rendelkezel felette? mennyi a hozam arrafelé?
Knorr 2014.01.28 12:36:40
@milliliteratura: ha csak azt nézem, hogy a nyugdíjak feleződnak (nőni nem fognak ugye.. korfa..) akkor a manyupos 25%-ból 50% lesz...
Knorr 2014.01.28 12:38:07
@VT Man: "A te számlád mögött sincs tényleges pénz!"

egy befektetési papír sokkal konkrétabb és könnyebben pénzzé tehető, mint az állam ígérete hogy majd fogsz kapni valamennyi pénzt havonta, amikor majd 2 nyugger fog jutni 1 keresőre...
A Business Insider jelentetett meg egy cikket a napokban a következő évtizedeket meghatározó globális trendekről, THE GLOBAL 20: Twenty Huge Trends That Will Define The World For Decades címmel. Magyarországot is megemlítik. Európával kapcsolatban, a Financial Times munkatársát,…..
Knorr 2014.01.22 11:04:57
@Larry Silverstein: ja a kurucinfón, és társain. az nem önkényuralom irányába csúszás, hogy az összes túlhatalmat ellenőrizni hivatott szervben (fékek és ellensúlyok!!) a fidesz embere ül 10 évre 2/3al ? egypárti alkotmány? alkotmánybíróság kicsinálása? ez neked a demokrácia és minden rendben? a demokrácia nem azt jelenti hogy 4 évente másik diktátort választunk.
Knorr 2014.01.22 11:09:51
@kronosz6: mindenki hülye aki nem rasszista mint te. értem.
Knorr 2014.01.22 11:16:27
@Larry Silverstein: attól még nem lesz demokrácia az, hogy a kormány túlhatalmát kiegyensúlyozandó szervekben mindenhol 2/3-os 10évre beültetett fideszesek ülnek. magukra írták a választási törvényt, a választókerületeket, a törvényeket meg a haveri vállalkozóikra. ez nem demokrácia. pár nap alatt átvert törvényekkel, bármiféle társadalmi egyeztetés, vagy szakértői vélemény kikérése nélkül. gyakorlatilag rendeleti kormányzás van. az alkoktmányt átírják ha az alkotmánybíróság ítélete nem tetszik nekik, ezzel gyakorlatilag az alkotmányos demokráciát is kinyírták.
1000 leütés A rektor úr gyáva 2014.01.21 08:22:30
A Közgáz rektora válaszolt egy KDNP-s államtitkár, bizonyos Rétvári, követelőzésére, hogy az egyetem távolítsa el Marx szobrát az aulából. Rostoványi rektor úgy döntött, magyarázkodni kezd, és előszedte az egyetem történetétől kezdve a már meghozott "radikális…..
Knorr 2014.01.21 19:47:00
@Shenpen: "A fizesse az állam de ne szóljon bele, az azért szar, mert az azt jelenti, hogy tejeljen az adófizető, de eszébe se jusson - választott képviselőin keresztül - feltételeket szabni annak, aki azt a pénzt felhasználja."

az államnak nincs pénze. az adófizetőnek van pénze. a fasizálódást meg pont az autónomia akadályozza meg, hogy nem viktor törpe ugat bele mindenhol mindenbe kis balfaszkám.
Knorr 2014.01.21 19:50:58
@ben2: "Egy demokráciában a hatalmat (tehát a költségvetési pénzek elosztását is) a nép a választott képviselőin keresztül gyakorolja."

egy demokráciában nem egypárti alkotmány van és nem ül mindenhol a fékek és egyensúlyok rendszerében ennek a pártnak az embere. nem utolsósorban pedig ez az egy-párt nem pofázik bele az egyetemi autonómiába.