Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vivacuba

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Havannai éjszaka 2020.11.20 06:30:00
Egy európai számára Kuba amolyan furcsa, kicsit misztikus csodavilág, amit leginkább filmekből ismerünk. Valamiért azt gondoljuk, hogy az emberek a szegénység ellenére boldogok, szól a zene, megy a tánc. Ismerősünk, aki pár éve járt ott, azért erősen árnyalta ezt a képet. A havannai éjszakai élet…..
Kedden a Fehérvár–Brassó Mol Liga-mérkőzésen Adorján József, a vendégek hátvédje szabálytalanul állította meg Hajós Rolandot, a Fehérvár EBEL-ben is bemutatkozó csatárát. A fiatal támadó keze eltört, agyrázkódása miatt két napig kórházban ápolták. Tovább után…..
vivacuba 2010.11.05 15:09:26
@durex26: de, sajna ott is vannak ilyen esetek, most nem akarok linkelni, ennek ehhez semmi köze. Ha valaki fejre megy azt komolyabb bajnokságokban eltiltják.
A Sapa Fehérvár AV19 csapata az alábbi közleményt juttatta el blogunkhoz: "A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának vezetése a mai nappal felmentette vezetőedzői feladatai alól Ulf Weinstockot. A csapat az első tizenkét mérkőzésen, különösen a hazai összecsapásokon, nem a…..
"A mérkőzés előtt megpróbáltuk tudatosítani, hogy ilyen tartalékosan is meg tudjuk szorítani a Red Bull Salzburgot – kezdte a vasárnapi mérkőzés értékelését Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. – Egyrészt ellenfelünk nincs jó szériában, másrészt ha…..
vivacuba 2010.10.13 11:57:45
@B-mac: hi, nincsen kondija, mert nem pihen eleget. Csajozás, buli. Profi szinten jégkorongozni így nehéz!

Üdv.

G
vivacuba 2010.10.14 09:36:57
@B-mac: milyen pletyka?? Miért, van kondija? Miket botorkál a jégen? A sok eladott korongja? Rossz nézni. A 3. harmadban általában 20 mp jégidő után már ütni sem tud annyira fáradt. Végülis mindegy. Profi sportoló, a fizetése se aprópénz, ha nem tartana a vállogatottba Öreg Csicsó kirúgta volna már.
"A rossz hangulatú nagy megbeszélések általában meghozzák az eredményt a csapat életében, de minél több ilyenre kerül sor, annál kevésbé hatásos a  módszer – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. – Nem szabad, hogy sok ilyenre adjunk…..
vivacuba 2010.09.28 17:01:38
@kapusLaci: hálistennek nem, mert akkor nem tudnék bejönni dolgozni.
Tudom, mert 'valamennyire' ismerem a csapatot. Árpit a csajok, a buli jobban érdekli, ő egy alapvetően lusta játékos pedig az adottságai alapján amerikában kéne játszania, talán nem véletlen hogy itt van és itt is csak vergődik.

Egyébként tavaly az alapszakaszban hozta a pontokat, aztán jött a rájátszás...
vivacuba 2010.09.28 17:21:09
@Azt az elkényeztetett hokiszurkoló mindenségit!: azért Krisztián amit az elmúlt mondjuk 20 évben a Volánért tett ahhoz ne hasonlítsunk már egy M.Árpádot! Sportszakmailag és emberileg sem. Krisztián innen fog nyugdíjba menni, Árpi ha így folytatja akkor nem valószínű. Meg pláne ha azt nézem hogy 10 év alatt 20 csapata volt! :-)) gondolom ez sem véletlen, persze lehet. :-)

G
vivacuba 2010.09.30 12:03:59
@-Toboz-: aha, persze! vicces vagy... Kb ezer példát tudnék ami ezt megcáfolja. vicces.