Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cortezcos

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajcsatok Bye, bye, Hungary 2011.09.17 08:14:00
A hír szerint a magyar olimpiai küldöttség egyenruháin a 2012-es londoni olimpián nem az általában használatos angol ország-elnevezés, hanem a „Magyarország” felirat fog szerepelni. De mégis miért? 1. egy szitanyomó cég nagyon jól jár azzal, hogy öt karakterrel többet…..
Cortezcos 2011.09.17 13:41:30
@safranek: neked ezzel semmi dolgod. Mit foglalkozol vele?
Cortezcos 2011.09.17 13:48:23
@KopaszMercis: arroganciával? :-) Ne haragudj kérlek, hogy Magyarországot Magyarországnak nevezzük..... és még ki is merjük írni. Tiszta nácifasisztakrelikálreakció.... igazad van.
Modorosblog A realista drukker 2011.09.02 21:48:00
Rendhagyó sportközvetítés: meccs közben írtam a posztot az igazi, mérkőzésekről már jól ismert vészmadarak (köcsögök) stílusában. Bejött. Mindig ugyanaz a lejárt lemez. Láttunk biztató jeleket a fiúk játékában; az edzőtáborban nagyon összerázódtak a srácok;…..
Cortezcos 2011.09.04 10:39:02
@Kurtz ezredes: ezt Téged most mit zavar? Nézzél másik meccset vazze.... AMúgy megint a csúsztatás.... Mit mivel hasonlítasz már össze ember...Finnországban él kb 250ezer svéd. A mi esetünkben kb 2.millió magyar... miről beszélsz Te? AMúgy nagyon helyes, hogy végre minden ilyen meccsen ahol lehet demonstrálnak és nem felejtenek az emberek. A svéd szurkolói kultúráról meg annyit, hogy a himnuszunk elejét végigfütyülték. De. meg a belvárosban holtrészegen üvöltöztek. Tipikus példája vagy a külföldön minden olyan ajerópai és csodálatos itt meg mindenki bunkó. Kicsit járjál világot ha teheted.
Jön a forró ősz, szakszervezeti és civil tüntetések sorozatával. Tízezrek lesznek az utcán, hogy jelezzék: elegük van Orbán Viktorból és nemzetpusztító kormányából. A Vezér érzi ezt: tudja, hogy ha valaki, akkor ő qrta el: nem kicsit, nagyon! Kétharmaddal, totális hatalommal…..
Ezt a filmet már sokan kértétek, hogy nézzem meg és írjak róla. Amúgy is megtettem volna, mert érdekelt, annak ellenére, hogy a trailere számomra nem volt valami meggyőző. Végre kellemeset csalódhattam.   Grave Encounters (2011)   Rendezte: The Vicious Brothers Gondolom nem…..
  Félelem és reszketés az Appalache-hegységben: ijesztő zajok és titokzatos eltűnések bolygatják fel egy eldugott iparvároska hétköznapjait 1979-ben. A nyomok egy katasztrofális vonatbalesethez vezetnek, amit véletlenül felvett egy Super 8-as kamerával amatőr zombifilmet…..
Cortezcos 2011.06.27 08:00:02
@Jester:

Én nem mondanám nagyon rossznak, de semmi különös nincs benne. Teljesen kiszámítható és olykor unalmas is. Nem volt olyan amit már ne láttunk volna előtte. Szóval enyhe túlzás az év filmjének nevezni. De még a nyár filmjének se kiáltanám ki.
Britney Spears három év kihagyás után idén adta ki új, sorban a hetedik nagylemezét Femme Fatale címmel, itt írtunk róla. A lemezhez természetesen turné is jár, aminek keretében az énekesnő szeptember 30-án a Budapest Sportarénában lép majd fel, ahol "nem mindennapi…..
A cím ne tévesszen meg senkit, valószínűsíthetően nem felvidéki magyarról van szó, csak egy ügyeskedő, ki tudja milyen pénzforrásokból élő alak a poszt szereplője.Napok óta egyik fő hír mindenütt a szlovák és más külföldi rendszámok honosítása. A tegnap délután…..
Cortezcos 2011.05.26 22:29:45
@Hanzi:

látom a lényeg megragadt.....
  Na jó, csak egy-két órára, meg épp hogy csak bugyogósra, de akkor is. A breaking news hírt @KTamas, Károly körúti tudósítónk küldte pénteken (aki már az első fák érkezéséről is beszámolt). Sajnos az Urbanista ügyeletes szerkesztője figyelmetlen volt (azonnal felmondtunk…..
Cortezcos 2011.05.24 15:18:14
@nádasmargó: nem jellemző ezen a részen a "brazilok" megjelenése, sztem nem lesz fürdőzés. Bukaresthez hasonlítani BP-t, pedig bármilyen összefüggésben is vérfagyasztó. :-)
A Fortune-ban elég alapos összeállítás jelent meg az Apple-ről, ami főleg arra a kérdésre keresi a választ, hogy mitől lett olyan sikeres a vállalat. Ezek közt szerepel, hogy Jobs tényleg benne van minden fontos döntésben, hogy a vezetéstől óriási felelősségvállalást várnak,…..
Mielőtt bárki azt mondaná, hogy e blog írója nem ért a dologhoz, szögezzük le, hogy az illető személy 7 éven át élt és dolgozott Egyiptomban, s kapcsolatrendszere meghaladja a diplomáciai viszonyban szokásos szintet. Egyiptom most forrong. Az arab világ legfontosabb államában…..
Cortezcos 2011.02.03 22:52:45
@Stalinist:
Neked is az egészségedre...

Ebbe a vákumba léphetne be Orbán.... Ja és térugrást is hajtson végre. Most komolyan azt hiszed, hogy az USA egyik stratégiailag fontos terepén majd egy Orbánt vagy akárcsak az EU-t bármifajta cselekvési szabadság megilleti? :-) Obama nem bizonytalan, hanem vár. Oszt majd ha rájöttek, hogy melyik a kisebbik rossz akkor meglépik... Addig mindenki másnak kuss van. Nemhogy még be is avatkozzon egy 3dik ország vagy hatalmi konglomerátum. heh
Cortezcos 2011.02.03 23:17:13
@Zozi79: igen alapjaiban így áll a helyzet.... innentől fogva a cikk és ennek ilyenfajta göngyölgetése egy jó nagy baromság.... az meg külön pikáns hogy "szakértő diplomáciai szint" örve alatt tetszeleg ez az egész post. :-)) A világpolitikai játszmák ezen szintere nem arról szól, hogy amíg a Barack gyerek nem figyel vagy ép elmélázik addig majd a Viktor gyerek kék alapon aranycsillagos superman ruhában majd jól beavatkozik.. :-)
A Fox stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy az Alien előzményfilm címe Prometheus lesz és 2012 március 9-én mutatják be. E szerint sikerült mindent megbeszélnie a fejeseknek és Ridley Scottnak, elsimították a problémákat és a forgatás is hamarosan kezdetét veheti. Kiderült az…..
Cortezcos 2011.01.17 11:34:46
@szigor: így van..... Nehogy ezt a bigét tegyék bele, mert odavág az egésznek. Lara Croft az űrben bammeg... Kész röhej. Ismeretlen színészek kellenek ide.
Jó, tudom én, hogy a horoszkópok egy dedikált randomszöveg-generátorral készülnek, és a képeket sem feltétlenül hús-vér lények válogatják hozzá, de egy olvasószerkesztő vagy miafasz igazán átnézhette volna ezt a szöveget Anna Nicole Smith képe alatt, nem? A találatért…..
„Mi lesz, ha egyszer „máshogy” is beleül egy férfiba?? Engem nagyon zavar, de lehet, hogy bennem van a hiba, és én buktam el a teszten” - következő Levélírónk a jelenlegi barátnőjéről mesél, akivel csak egyetlen baj van: minden pasival túlságosan közvetlen,…..
Cortezcos 2010.09.06 15:50:35
@Szexofon:

sztem Te nem vagy szerelmes a párodba... vagy nem nagyon. Nem lehet?
Cortezcos 2010.09.06 15:57:42
@Szexofon:

akkor ez egy tökéletes és irigylésre méltó kapcsolat.....
Cortezcos 2010.09.06 16:04:46
@Dr. Jula Watson:

nem én nem ezt írtam.... szó nincs arról, hogy puszival nem köszönhet. :-) De azt hiszem itt nem erről volt szó.... sem Szexofon sem pedig a posztoló esetében.

de Szexofont is meg lehet érteni... stabil jól működő kapcsolat.. ebbe ez is belefér. Nálam nem férne, de én meg ilyen vagyok oszt kész. :-)