Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Gabi.

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók és Testvérek! Én 2 éve tértem meg. Hirtelen jött a kegyelem az életembe és földöntúli örömöt eredményezett. Előtte hallgattam már tanításokat, amik által nem mozdult bennem semmi, ma már tudom, hogy azért nem, mert azok tévtanítások voltak. A megtérés…..
.Gabi. 2015.03.16 09:41:39
@karalabe4: Elnézést, hogy újra neked válaszolok, de hamarabb küldtem el, mintsem átgondoltam volna.
Ezt írtad: "te is azt írtad, hogy a JT-k a tévtanítók, az fel sem merült benned, hogy te vajon miért kerültél kapcsolatba ezzel a témával....valami csak piszkálta a csőrödet bennük, mert nem tudtad 'Isten kegyelmére' bízni őket, nem de?)."

Tök véletlenül kerültem velük kapcsolatba. Van egy grafomániám, és szeretek olvasni. Mikor megtértem, akkor elkedeztem vadul olvasni a Bibliát (mit Bibliát, Bibliákat :D ) és végre értettem, ami addig nem volt rám jellemző, mert mintha kínait olvastam volna, kábé annyit is értettem belőle. De utána kinyílt az Ige és én meg öntöttem magamba befelé.
És utána láttam egy-két véleményt tanúktól, és elkezdtem velük beszélgetni, és itt volt az a pont amikor láttam, hogy terelnek és képtelenek valamire válaszolni, nyíltan. Na ezt aztán már végképp nem értettem. Sok ilyen után lettem mérges, még több után kedztem azt érezni, hogy nem azt látják, amit én.

Ma már nem beszélgetek velük és nem azért, mert elvetettem őket, mert nem érzem azt, hogy nekik is Jézusra lenne szükségük, hanem azért, mert:
1. rájöttem, hogy nem lettem erre elhívva. Erre itt vannak Columbáék.
2. Csak az ellenállást növelem bennük és az érzést, hogy "na ugye megmondta az őrtorony, hogy bántva leszünk, tehát az őrtorony igazat mond".
3. Nem vagyok alkalmas rá. Nekem más a feladatom.
4. Isten tudja mit, mikor és hogyan. Majd ő megoldja és ha kellek, akkor szól, de ez nem az én harcom, nem az én feladatom.
.Gabi. 2015.03.17 10:29:30
@in space: Én úgy gondolom, hogy ha már rólam szól egy kérdé, akkor nekem kell címezni. Te egy sértegető vagy és provokáló, nem szép dolog. Gondolom Jézust még nem ismered. Hatalmas nyereség az ismeretsége és az, ha Istennek gyermeke lehetsz, nem csak egy távoli ismerője, aki elolvasta pár levelét. :)

"Úgy látod, hogy felismerte a feladatát?
Képes felelősséggel ellátni, és bármiféle áldozatot hozni ezért a feladatért?
Egyáltalán tudja, Gabi, hogy ki ő, honnan jött és hová tart?

A saját szavai alapján, szerintem nem."

Akkor ezt tedd fel nekem is, lehetőleg értelmesen, azokkal a mondatokkal, amikből ezt leszűrted és beszélgess velem, mert a kibeszélést tiltja a Biblia.
.Gabi. 2015.03.16 09:34:16
@Niro: Isten nagyon jó marketinges, csak nem mindenki vevő.