Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunshine bobby (törölt)

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap néztem az plenáris ülést, és Orbán Viktor angol (!) szóviccel szórakoztatta a közönséget. Meglovagolva Mesterházy stréber okoskodását, mely szerint az ország nem romokban van, ez csak építési hulladék, Orbán kimondta, amit valószínűleg minden választója is gondol:…..
sunshine bobby (törölt) 2010.09.14 21:35:56
sunshine bobby (törölt) 2010.09.14 21:32:01
sunshine bobby (törölt) 2010.09.14 21:32:33
Annyira szép az Aranymetszés ajánlója a tévéműsorban, hogy muszáj szó szerint beidéznem. "Az aranymetszés vagy aranyarány egy olyan klasszikus arányosság, ami a természetben és művészetben is gyakran megjelenik, természetes egyensúlyt teremtve a szimmetria és az aszimmetria…..
Kettős Mérce Ez hihetetlen! 2010.09.13 23:44:00
Update: Holnap 16 órakor baráti, hangoskodó találkozó a jegyzői hivatal elött.1073 Budapest, Erzsébet krt. 6.Itt jelentkezhetsz a Facebookon.  A VII. kerületi önkormányzat és börtönben ülő polgármestere elkövette azt a húzást amit senki se képzelt volna.…..
sunshine bobby (törölt) 2010.09.14 16:16:26
@Alikam: anyád arcára szarjál be te féreg
sunshine bobby (törölt) 2010.09.14 16:18:03
@Alikam: anyád arcára szarjál te féreg
sunshine bobby (törölt) 2010.09.14 14:56:07
Subba Facepalm: MSZP.Tetszik. 2010.09.13 08:30:00
Ez a Szanyi tényleg nagy mágus, csak azt felejtette el, hogy a szavazóbázisukat nagy részét kitevő nyugdíjasok nem facebookoznak. (Az MSZP székház péntek reggel, köszi a képet Jamonserranonak!) ..
sunshine bobby (törölt) 2010.09.13 10:36:46
 Egy volt főpolgármester-jelölt, egy volt miniszterelnök-jelölt és egy volt főpolgármester-helyettes...
sunshine bobby (törölt) 2010.09.08 15:57:09
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
w Játszani is engedd! 2010.09.08 06:30:00
Végül, lassan, lomhán megérkezett a vasseprű a köztévébe, kisöpörni onnan a reakciót, a nemzeti együttműködés ellenségeit. Sajnos – és ez itt egy országos jelentőségű sajnos – továbbra is az a jelszó, hogy aki nincs velünk, az van ellenünk. Kevés olyan tévés…..
Régen, amikor még 19 éves voltam, jóval kevesebbet ismertem a világból és az SZDSZ-re szavaztam, akkor azt hittem, hogy az ARC kiállítás valami progresszív dolog, tartalmas üzenetekkel, vicces-ironikus formában. Jó néhány év kellett hozzá, hogy elkezdjem annak látni, ami:…..
A Forbes magazin minden év elején közre adja az előző év leggazdagabbjainak listáját.  A dollármilliárdosokról készült 2009-es Forbes ranglista több szempontból is különleges. A gazdasági világválság következtében mintegy egyharmaddal 793 főre esett vissza a…..
A Newsweek Legjobb Országok százas listáján a 33. helyen állunk. Az első ízben kiadott listához a készítők az oktatás, az egészségügy, az életminőség, a gazdasági dinamika és a politikai környezet területeit vizsgálták különböző szempontokat alapján, melyből a lista…..
sunshine bobby (törölt) 2010.09.08 09:04:43
Hát bazmeg, a faszom éljen finnországban, azok között a degenerált, alkoholista, elrajzolt pofájú kattant finnek között. Az egészségiügyi mutató is egy nagy kamu, de az oktatási aztán végképp. kizárt dolog, hogy az összes ország, amelyik előttünk van, az oktatásbanis annyival előttünk járna, sőt, tuti, hogy nem. Én éltem pár évet külföldön több helyen is európában (ESP/HOL/D) és rengeteg ny-európai ismerősöm volt. Valami elképesztő tudatlan és tájékozatlan volt az összes, pedig iskolázott, diplomás emberek voltak, és általában fiatalok 25-35 között. A műveletlenségük és a pl. földrajzi, vagy történelmi vonatkozású tudatlanságuk nem ismert határokat, pedig ezek a tárgyak alappillérei egy oktatási rendszernek. volt pár olyan svéd és norvég ismerősöm, amelyik azt se tudta, hogy magyarország még európa-e, vagy már ázsia. Ez nem vicc és nem is csak a hatás kedvéért! Aztán, amikor mondtam, hogy mo. még talán európa, legalábbis földrajzilag, akkor nem győztek elnézést kérni, tehát, látszott, hogy nem azt szégyelik, hogy nem tudták, hanem, hogy nem akartak megbántani, mert náluk egy szarfaszu ázsiai nyilván alacsonyabb rendűnek számít (egy kivétel:japán). És ezt egymástól függetlenül, nem egyszerre, ugyanott. Szánalmas volt.
A spanyoloknál például messze nem olyan jó az egészségügy, mint azt a grafikon mutatja. Jóval közelebb áll a miénkhez, mint a némethez. Zsúfolt rendelők, tele délamerikai bevándorlóval, lassúság, ócska felszerelés. Nem csoda, hogy a jobb cégek (persze inkább a nemzetközi multik, nem a spanyolok) eleve az egyébként drága magánkórház rendszerbe jelentik be a dolgozóikat. A németeknél az alapellátás is minimum olyan, vagy talán jobb színvonalú, mit a spanyoloknál a fizetős.

Én mindent összevetve inkább valami olasz vagy spanyol helyen élnék a legszívesebben. Mer nem a lóvé lényeg, hanem a sunshine.
Vasárnap volt az utolsó Kultúrház, de Winkler Nóra szerencsére nem marad műsor nélkül. A Kultúrház utódjában, az Aranymetszésben feltehetően nem lesz benne, de most csütörtöktől Szélesvászon címmel új filmes magazinműsort vezet. A kéthetente, csütörtök késő esténként…..
Egy-két hónap múlva elkészül az Angertea új EP-je, aminek az a legnagyobb érdekessége, hogy Neil Kernon keveri majd, aki olyan zenekarok lemezein dolgozott ezelőtt, mint a Nevermore, a Judas Priest, a Nile, a Cannibal Corpse vagy a Deicide. Rajta kívül még egy neves zenész szerepel majd…..
 A Goldenblog Komplex kategóriájának büszke 9. helyezettjétől, Hácsétól! Belovszki Misinek hívják. Volt egy cége, a Belotrans 2000 Kft, de tavalyelőtt csődbe vitte, viszont azért annyi pénzt gondosan kilopott belőle, hogy mindenkor legyen egy zsír BMW-je, mert az a raj.…..