Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RoFä

0 bejegyzést írt és 2725 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BRÉKING! Nagy örömmel jelentjük be minden drága olvasónknak, hogy a Geekz költözik. 7 év kemény és páratlanul nagyszerű munka után sikerült végre eladnunk a lelkünket, így holnaptól kezdve már a 444.hu alatt, a geekz.444.hu oldalon fogjátok elérni az írásainkat. Te, aki most…..
Rendszeresen felmerül a probléma, miszerint a producerek szemlátomást többet foglalkoznak az úgynevezett filmkritikusok reakcióival, mint magával a kritika tárgyát képező mozival. Ennek örömére szíveskednék lefirkálni néhány mondatot a magyar filmszakmáról, a szakma…..
RoFä 2014.04.15 13:52:02
Majd akkor lesz kinn a szarból a filmgyártásunk ha egy ilyet össze tudunk hozni

www.imdb.com/title/tt0418455/?ref_=fn_al_tt_1

2.8M euro volt a költségvetése, diszkontáljuk le az itteni árszínvonallal és mondjuk kevésbé nézne ki jól.

Itthon persze nem lenne túlzott nézettsége csak miután felkapta a nemzetközi hype. És akkor is fanyalognánk hogy ilyen felforgató unPC gondolatokra pazarolják az adófizetők pénzét :)))
RoFä 2014.04.15 13:54:17
@RoFä: Ja és direkt egy ún "művészfilmet" hoztam példának, ha már annyiaknak büdös a mainstream

De tőlem ha egy Raid:redemptiont megcsinálnának az is jöhet, állítólag a kaszkadőrjeink világszínvonalúak, és a Józsefvárosin keresünk pár kallódó wushu bajnokot
RoFä 2014.04.16 22:12:20
@Forgács W. András: kuruc.film.info :)
Geekblog A vesszőből font ember 2014.03.05 08:00:00
A horror maga az ismeretlen. Mindig az a legfélelmetesebb, ami kívül kerül az értelmezhetőség tartományain, hatalma önnön felfoghatatlanságából táplálkozik. A rémség erejét a sokk jelenti, ami eluralja elménket, ami ellen tehetetlenek vagyunk. Egyetlen módja, hogy…..
Úgy gondolom, hogy a vígjáték az a műfaj, ami a legjobban összehozza az embereket. Erről árulkodnak a bevételek is, hiszen a legigénytelenebb vígjátékok (Nagyfiúk…) is rengeteg pénzt hoznak a konyhára. Ezzel csak részben van baj, de ebbe most inkább nem megyek bele, inkább azt a…..
Az előző évekkel ellentétben könnyű volt egy hagyományos toplistát felállítani: nem volt olyan kevés jó film, hogy ne tudjak tízet összeszedni, és nem volt olyan sok, hogy különösebben vérezzen a szívem bárminek a kihagyása miatt. Geekkörökben persze 2013-ból sokaknak az…..
RoFä 2013.12.31 16:35:38
@kukilopezromero: A trailert láttam vagy ötször moziban, és már a CGI sárkányból láttam hogy ennek nem lesz jó vége
Ha ennyi különféle ízlésű ember fikázza, akkor moziban tuti nem nézem meg
RoFä 2014.01.01 14:54:20
@kukilopezromero: never go full retard :D
Geekblog Fogságban 2013.12.25 13:03:53
add ide a bibit!féldrámáról állírában írnimintha mixert főznénk üstökbenlógnak az olvasói elvárásokmajd kontraszelektív fürtökben ezennel olyan firkát kaptokmit a megszokás átszunyókáltkentétek már aloeverávala viszkető ánuszrózsát?csak mert villeneuve hősei…..
— Szia, Gyuri, lenne egy kis problémám. Beteg a ló.— Azért, Viktor, mert szénával eteted! Térj át az abrakra, és rendbe fog jönni!  — Adjon Isten, Gyurikám! Család rendben, de ez a ló, ez még mindig beteg.— Viktor, megmondtam, hogy adjál neki nyalósót, vagy nem mondtam…..
RoFä 2013.12.01 15:47:16
@Kettes: a linkre egy Strabag hirdetés jött. oh régi szép idők
     Lánczi András a  FIDESZ értelmiségi hátországának vezéralakja, a Konzervatív Kiáltvány szerzője még 2009-ben írta ezt a cikket a Magyar Nemzetbe.        Íme hét idézet Lánczi írásából:    I.    "Észre kell…..
RoFä 2013.11.30 03:50:52
@Kettes: Mint mondtam, vagy ő, vagy Ryan Giggs vonuljon vissza.
Geekblog A rendőrség megköszöni 2013.11.28 06:00:00
Noha a poliziesco filmek gyökerei egyértelműen a ’60-as évek vége felé keresendők (leginkább a nemrég elhunyt Carlo Lizzani Milánói banditák című, dokumentarista krimijében), általában a ’70-es évek elejének amerikai zsarufilmjeit jelölik meg az évtizedes divathullám fő…..
RoFä 2013.11.29 08:28:05
@kukilopezromero: Nem a második évad végén lövik szét Cattanit? Annyi golyót szerintem ember nem kapott még, csak a Nagy Durranásban lőtt annyit Charlie Sheen, Sonny Corleone meg a fasorba se
(Most induló sorozatunkban a vizuális képzőművészetek olyan nagyjairól készítünk portrét, akik kimeríthetetlen fantáziájukat képekbe, festményekbe, illusztrációkba és grafikákba öntve kápráztatnak el minket, és ezzel valamilyen formában a Nagy Geek Képet gazdagítják. A…..
RoFä 2013.11.25 22:42:17
@retrovírus: hendrix valóban döbbenet...
azért bsz-nek is van helye valamelyik radioaktyv nap alatt
Geekblog Amerikai psycho 2013.11.19 06:00:00
Bret Easton Ellis regénye köztudottan maga a nagybetűs BOTRÁNYKÖNYV. Megjelentetésétől kiadója sokáig elzárkózott, a szerző halálos fenyegetések tömkelegét kapta kézhez a kendőzetlen erőszakábrázolás miatt, női jogvédő szervezetek indítottak dühödt támadásokat…..
RoFä 2013.11.25 22:25:02
@Desrix: Fura hogy ezt mondod, a Psycho ugyanis nekem eléggé egy szabadversre hasonlít.
Óriási élmény abból a korból amikor még volt időm olvasni és keresni....
Tisztességes horrorrajongó mára a "valós események alapján" állításra unott legyintéssel, a talált kamerás filmek puszta említésére pedig heveny arcidegrángással reagál. Ritka az olyan történet, amely önmagában is indokolja a csontig rágott koncepciót, még ritkább, mikor a…..
       Mi történt Baján?          Ami egészen biztos, az az, hogy adott ponton Déri Balázs, az MSZP kommunikációs igazgatója átadta a CD-t Gavra Gábornak. Gavra elküldte a felvételt Zsigó Róbert bajai polgármester sajtótitkárának…..
RoFä 2013.11.04 19:37:59
@Kettes: A tetovált lányban a rutinos oknyomozó újságírót konspiratíve, izomból megvezették, ügyesen, összerakottan, pont elég hihetően.

Ettől függetlenül az én meglátásom is valami olyasmi, hogy itt hülye hülyének adta a labdát.
Heten vannak már a Horror Cselendzsek, mint a bélontó, fejlevágó gonoszok. Ha jó geekekként hajlandóak vagytok egy hónapig mellőzni szociális kapcsolataitokat (ez nem lehet túl nehéz, nem mintha lennének olyanok), és csak arra koncentráltok, hogy minél több véres, lucskos,…..
A tévés szórakoztatás világában elvileg baromi nehéz komoly sikert elérni, mert szemben egy mozifilmmel, nem csak egyszer kell leültetni a nézőt, hanem minden héten, éveken át. Az ember azt hinné, itt nincsen pardon, nincs marketinges gimmick, ehhez tényleg baszott jónak kell lenni.…..
Geekblog Frankenstein's Army 2013.10.25 06:00:00
A második világháborúban egy kis szovjet csapat egy titkos náci laboratóriumra bukkan, ahol Frankenstein őrülttudós unokája mechanikus rémkütyükkel felszerelt élőhalottakat gyárt. Ez egyrészt nagyjából egy tökéletesen geekmámorító háborús horror szinopszisa (szinte látom,…..
RoFä 2013.10.25 12:48:20
@hmikey: @kukilopezromero:

Pld. a Children of men a nagyon sok, de jobbára észrevehetetlen CGI-tól működik annyira, amennyire. Minden beletett penny az alkotói víziót szolgálta. Hasonló pld. egy München (nem néztem utána de tuti rengeteg van benne, kizárólag azért hogy bele tudj harapni a hetvenes évekbe).

Persze semmi baj a százmilliós CGI blockbusterekkel, de pld. nekem egy Pacific Rim élvezéséhez nem volt elég a tagadhatatlanul székbe pörölyöző látvány. Elfáradtam fél óra után. És a látványon kívül semmit nem tudott nyújtani számomta.

Mindegy holnap megyek Gravityt nézni imaxban, hátha tényleg új etalont állít...nagyon remélem.
RoFä 2013.10.25 12:50:35
@kukilopezromero: Ja az indie dráma vagy blockbuster, hát igen. Nálam bármelyik azon vérzik el, ha A) hülyének néz B) látszik rajta hogy tulajdonképpen utálták csinálni, csak a pénzért jött létre.
Pld egy Vasember 1 láthatóan olyan, hogy a stáb nagy része gyerekkori álmát valósította meg és még egy kalap pénzt is keresett vele. Az ilyet csípem.
A horrrorfilmek már csak ilyenek. Ahhoz, hogy a gyilok elkezdődhessen, a szereplőknek olyan döntéseket kell hozniuk, amilyeneket épeszű ember valószínűleg nem hozna. Van itt egy véres pincelejáró - persze, nézzük meg, mi van odalent! Ijesztő hangokat hallunk a totál sötét…..
RoFä 2013.10.19 16:36:13
Geekblog Breaking Bad 2013.10.01 06:00:00
Walter White mindig is Heisenberg volt. Szépen fel volt öltözve nyárspolgárnak, játszotta a szerepét, amit a társadalom megkívánt tőle, alkalmazkodott, elvegyült. Mert Heisenberg hideg, számító – és óvatos. Nem utolsósorban pedig, briliáns. Megvolt a helye a világban a…..
RoFä 2013.10.01 21:37:29
@Maya--: Akkor benned is van egy adag WW.
...Főzni kéne valamit...:D
Walter White és Gustavo Fring epikus összecsapása után a Vince Gilligan vezette stáb rendkívül bölcs döntést hozott, mikor a szintlépés, egy újabb, félelmetesebb ellenség bevezetése helyett az elegáns fináléra voksoltak. A sorozat készítői már a kezdet kezdetén ígéretet…..
Az ember hihetetlenül kreatív létforma. Pár ezer év alatt megszámlálhatatlan bombabiztos módszert talált ki rá, hogy civilizációstul, kék bolygóstul, mindenestül teljesen elpusztítsa önmagát – vírusokkal, atomháborúval, mesterséges intelligenciával, kísérletekkel, amit…..
Geekblog Itt a vége 2013.09.23 06:54:00
Sztárkéjlakok romjaiban térdig gázoló, óriási péniszét himbáló Fenevad, lángoló hollywoodi dombok helyén nyíló feneketlen verem, ami egyenesen a Pokolba okádja a bűnös életük miatt elnyelt élveteg amerikai színészsereglet színe-javát, utcákon garázdálkodó démonok és…..