Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dinna

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Kirúgták Bear Gryllst 2012.03.13 21:52:00
Azonnal hatállyal felmondta a Discovery Bear Grylls szerződését, így már az sem biztos, hogy az augusztusra tervezett új évadot egyáltalán műsorra tűzik. A Hollywood Reporter szerint a tévécsatorna nem tudott megállapodni a brit túlélő sztár szerződéséről, a pletykák szerint…..
Dinna 2012.03.14 13:40:09
@Nixol: ...hanem a 47.000.- Ft...:)))
Dinna 2012.03.14 13:44:39
@Nixol: ...rezervátum...azaz réz-zel vágum...:D
Kritika ért minket. Jogos kritika. Nem foglalkozunk eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A nálunk legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor…..
Kifőzde Csirkemell pástétom 2011.04.27 06:00:00
    Szeretem a különféle húspástétomokat (pâtéket, relisheket), mert sokoldalúan felhasználhatóak. Melegen ebédre/vacsorára körettel, hidegen salátákhoz vagy szendvicsekbe, vagy akár hidegtálakhoz is használhatjuk. Remek alternatívája lehet felvágottaknak és más…..
Szép válogatás jött össze ezen a héten is, külön szívet melengető Mikrobi89 betűlevese :) A múlt heti ígéretem a közös szavazós felülettel átcsúszott erre a hétre és elkezdtünk dolgozni a kommentekben megvitatott tematikus falazáson is. Jelentkezem amint van eredménye.…..
Ez a dzseki a tavaszi kollekcióból származik. Kicsit megakadtunk rajta, mert nem tudjuk eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Így hozzátok fordulunk: Nektek tetszik vagy nem?  Kicsit az az érzésünk, mintha ezt Christian Louboutin szegecses cipőjéhez találták volna ki. De azt…..
Legényélet Szinglitópia 2010.11.27 22:45:00
Egy Vad Fruttik koncert előtt írom ezt a bejegyzést, amíg a zenekar szerel és hangol. Rövid leszek. :-) A háztartás gépesítése nemcsak a nők, hanem a férfiak emancipációját is elősegíti. A szép új világban, ahogy hazajövünk a munkából, csak néhány gombot kell…..
Legényélet Szex és nőuralom 2010.11.24 07:57:00
Manapság nem kell paranoiásnak lennem ahhoz, hogy kijelentsem: már nem a férfiak irányítják a nyugati civilizációt. Tegyétek félre az esélyegyenlőségi rizsát, meg a gender-vakert, az csak a felszín! A lényeg szerintem az: hogyan és milyen körülmények között nevelődünk…..
Legényélet A lebukás 2010.10.29 21:59:20
Egyik éjjel hiányérzetem támadt. Valamit odaát hagytam, de mit is? Sokszor megesik, hogy egy erős inger kiüti a fejemből az eredeti tervet. Néha úgy jár az egyszerű fogyasztó a bevásárlóközpontban, hogy csak kenyérért megy be, a végén meg akciós mosóporokkal és kerti…..
Ez most egy rendkívüli poszt. Mikor külföldről hazafelé tartva átlépem a határt, mindig meleget érzek a szívem környékén. Ugyanez történik, ha megérzem a Duna illatát, ha feltárul előttem a hortobágyi rónaság, vagy megérinti bőröm a Mecsekoldal első tavaszi melege. 1956…..
Legényélet Az osztrák asszony 2010.10.22 19:28:53
Mostanában a határszakaszt járom. Nem telt bele sok idő, más utasokkal is találkoztam. Tök megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül. Itt mindenki elég fura szerzet, de lehet beszélgetni, élményeket mesélni, tapasztalatot cserélni. Kiderült, hogy van kényelmesebb módja is az átugrásnak:…..
Legényélet A semmi ágán 2010.10.09 12:48:00
Simán kijutottam a felszínre. Már megint a szokásos kultúrsokkos érzés kerülget. Nem a szokatlanság okoz problémát, csak ugyanazt más nézőpontból látom, más az élmény. A színek telítettebbek, ó a fekete milyen mély! Az ízek extázisba hoznak, nyelvem hegyén fülledt…..
Dinna 2010.10.19 21:09:16
@Kilences: ...én is jártam, mármint terápiára...:)szinte annyira gondoltam tudat alatt a hasonlóságot, csak az nem volt világos számomra vajon miért....,de így minden szépen letisztul, és megvilágosodott...
üdv: egy távoli lelkitárs...:)
Az Amerikai szépség c. film befejező sorai illenek ide: …Azt hiszem igen dühös lehetnék amiatt, ami velem történt. De nehéz dühösnek lenni, amikor oly sok szépség van a világban. Néha azt érzem, hogy egyszerre látom mindet és túl sok. A szívem felduzzad, mint egy…..
Dinna 2010.09.30 08:52:04
@Kilences: a két kommetem között potom pont 1 kerek óra eltelt, és mivel ezen időn belül nem leltem rá az írásomra így gondolván azt hogy elmentekültek a betűim, mert túl szókimondott...:)De szerencsére meg vannak, így sikerült neked elolvasni végül is.
Ami a folytatást illetni, a szüreti szőlőpréselésben, és a tavalyi borfejtés között, remélhetőleg nem lesz végzetes mustgáz szivárgás, és el fog készülni ezen történet folytatása csattanós lelki pofonokkal együtt...:)
További minden jót addig is!
Jahhh!!!, és persze mint tudjuk borban az igazság,így a belülről fakadás remélem őszintének íródik majd...:)
Nekem is nagy meglepetés volt, de igaz a hír. A facebookon tegnap már kikürtöltem, milyen megtiszteltetés ért a Magyar Reklámszövetség szervezésében kedd este, Egerszalókon megtartott reklámkonferencián. Az MRSZ idén indította útjára a Golden Brain díjat, amelyet nyolc…..
w Papír, ami elérhető 2010.09.22 07:04:00
Volt itt száz évvel ezelőtt ez a kísérlet, ami egy letisztázott tegnapi Indexről szólt. Akkor arra a jelenlévők látható többsége azt klikkolta, hogy jó lenne. Nekem pedig éppen most, száz évvel később lenne jó egy darabig mást (is) csinálni, illetve most jött össze hozzá az…..
Segítséget kérek minden, a férfivonzerőre fogékony olvasótól. Cikket rakok össze ugyanis a választásokon induló legdögösebb pasikról, és ugyanaz a problémám, mint korunk Fenyő Miklósának, Inkei Bencének és korunk Beach Boysának, a Népi papa és a haveroknak: Szóval…..
Dinna 2010.09.29 11:11:31
Na Őt, ŐT akarnám látni!!!:)

idézet:
Miért keresik meg Önt? Miben kérik a segítségét? Mit várnak Öntől?

dr. Csernus Imre: A nyomoruknak a megszüntetését. Nem találnak valamiért megfelelő partnert. Ez elég ok a nyomorhoz.

Ön megmondja, hogy miért nem találnak?

dr. Csernus Imre: Meg. Nem nehéz. Aki figyel, annak nem nehéz. Itt az alapkoncepció van megcélozva. A dolgok egyelőre még kimondva sincsenek. Ha valami nincs kimondva, hogy lehet rajta változtatni? Az embernek először önmagának kell kimondania. Ez után jön az, hogy adott helyzetben, adott szituációban azokhoz az emberekhez őszinte vagyok, akik hozzám is őszinték, és figyelnek rám. De ez már a kommunikációnak az egyéb spektrumát feltételezi. A kimondás sincsen meg. Nem azok az emberek jönnek hozzám, akik szeretik szadizni magukat, hanem pl. olyanok, akik kipróbáltak több pszichiátert, több pszichológust és nem jutottak eredményre, mert a klasszikus módszerek nem hoztak változást. A simogató módszerek. A mai világban rengeteg az öntörvényű és makacs ember, aki úgy viselkedik, mint hogyha ő csinálta volna a világot. És ennek kapcsán ők a keményfejűségükből adódóan úgy érzik, hogy ők irányítanak, de elfelejtik, hogy ezzel az irányítással juttatták gyakorlatilag zsákutcába önmagukat.
idézet vége itt.

...és azért mert, mert ez az én véleményem: ő tudja kiűzni, a pénzpoklában kéjjelgő politikusnak mondott képviselőszerűségeket.
Teleszarta az erkélyedet a denevér? A menyét elrágta a kocsi kábeleit? A vaddisznó kikotorta a tuját és megdöntötte a gyeped közepén elhelyezett "Hoffmann Rózsa Fásy Zsülike gondjaira bízza Kovács Lázár zabigyerekét" című porcelán szoborkompozíciót? Reggel a…..
Lógok a szeren. Láncra verve, vasra húzva ébredek. Nem gondoltam hogy ez ilyen szar érzés. Rohadtul fázom és nem érzem a végtagjaimat. Balra a sarokban valaki mocskos fehér köpenyben áll, háttal nekem. Alattam a boncasztal vájataiban vízzel és benzinnel kevert testnedvek…..
Lefelé tartunk. Most hatványozottan igaz, hogy mindig van lejjebb. A bokám totál kész. Egyre nehezebb a levegő. Néha forró pára fúrja be magát az orrlukaimba. A szagát ne kérdezzétek, soha nem éreztem ilyen undorítót. Lassan a beleimet hányom ki tőle. Iszamós-süppedős a talaj…..
Kedden írtam egy felhívást, általános iskolás szülőkhöz meg gyerekekhez, Álljunk együtt bosszút az általános iskolán! címmel, hogy jelentsék nekünk, hogyan zajlott az évnyitó. Erre futott be az alanti levél, a legjobb anya-lánya-írás, amit valaha olvastam, megható és vicces…..
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..