Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hülyeség, ha fájna

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma délelőtt akciófilmbe illő jelleneteknek lehettek tanúi a Budapesti Műszaki Egyetem (BME) vegyészmérnök hallgatói. Történt ugyanis, hogy néhány jóképességű hallgatótársuk gólyabulira szeretett volna „tréfás filmet forgatni”. A Star Wars VI. részét kívánták…..
A KARD Így neveld a pártfogódat! 2012.08.21 08:33:52
A hatalom fenntartásának fontos médiaeszköze az elhallgató propaganda következetes használata a viszonylag passzív választói többség körében (amelyet korábban már volt szerencsém bemutatni), egy elszánt kormánynak azonban gondolnia kell olyan okvetlenkedőkre is, akik…..
Hülyeség, ha fájna 2012.08.21 18:51:58
hűűű én is magara ismertem ám! Régebben bérkommentelőnek hívtak ma trollnak! Wow! Tekintsünk el tőle, hogy régebben nem kommenteltem és a két fogalom köszönő viszonyban nincs egymással.

A cikket sem sikerült végigolvasni, annyira unalmas és zavaros, de mint rendes trollt ez úgysem zavar hiszen write-only üzemmódban működöm.

Talán, ha nagy leszek talán még blogger is lehet belőlem - mint a cikk szerzőjéből - mert a hivatkozott jobbegyenes cikket amin hosszasan rugózott meg ő nem olvasta, vagy másikat olvasott és összekeverte.

Ennek bizonyosan a zóóóórbán a zoka, mert annyira rossz médiatörvényt hozott össze, hogy rántotthúsország amely ma már nem köztársaság - ájrópasegiccccs - netes pöcegödrében egy újságíró a zindexnél megírhatja a véleményét majd erre aztán valaki más akinek nem tetszik létrehozhat egy blogot és abban megírhatja, hogy hüüüüje vagy Peti. Aztán Petike kollegái meg odatrollkodhatnak a blogba - vö. zindex bértrolljai izé kommenterei.

Hát ez tényleg hallatlan! Mit hallatlan, egyenesen a diktatúra a nácizmus maga!

Borrrrzasztó ebben az országban amióta a zóóórbánék vannak még egy rendeset rettegni sem lehet, pedig tényleg készen áll a becsomagolt bőröndöm, de komolyan!

Nos remélem legalább annyira zavarosan és unalmasan sikerült megfogalmazni a véleményem - amit persze személyesen a központból kaptam, irányelvként - mint amennyire post volt, mert igyekszem felnőni a nagyokhoz...
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
Hülyeség, ha fájna 2012.08.03 18:00:01
@Gargantua: Há'perszeeeee ha Acsádi mocskolódik sunyin ő csak a meg nem értett 'különvélemény', maga a szakember, ha egy zindexes zugfirkász akkor az csak irónia és mindenki más buta primitív barom..

Még valami Pantagruel, a butasághoz némi adalék! Amit itt összehordasz a postolo felelősségéről - pont ilyen logika mentén szoktak eljutni az I.vh Gallei körösöktől meg a papírtalpú bakancsoktól a zsidótörvényekig, ennél öreg még a marxista példaképeid is szofisztikáltabban gondolkodtak az 50-es években.
Baloldalt Somogyi József Leányka csikóval című, 1965-ben felállított szobra látható Neszták Béla fotóján, melyet pár éve töltött föl a SzoborLapra. Jobbra és alant ugyanennek az alkotásnak jelenlegi állapota tekinthető meg az ittlakunk.hu, ma publikált képein. A szobor…..
Miután az Alkotmánybíróság - bár tartalmi ellenérveket is sorolt, de gyakorlatilag formai okokból - eltörölte az állami finanszírozású hallgatók röghöz kötését kimondó rendeletet, a parlamentben ezúttal törvényben kívánják kimondani: a képzést követő húsz évben…..
Hülyeség, ha fájna 2012.07.05 20:55:18
@demján marley: mint a veszprémi késelésben rész vevő szegény bodza szedő fiú... Ő is imád dolgozni, főleg a bodzaszedésben jeleskedik mi? Na ne fárassz a hülyeséggel.
Nyilván annyira nem érzékelik ezt a hülye fideszesek hogy a mercedest meg a knorr-bremset is inkább elküldték szlovákiába nehogy munkahelyek legyenek a hátrányosabb régiókban.
Hülyeség, ha fájna 2012.07.05 21:03:34
@A fidesz a betegek kiirtására készül: mi volt ingyenes a komcsik alatt??? A kollégium? A jegyzetek? Az utazás vagy a zabálnivaló? D209-es művészúr alatt történt meg az a csoda, hogy egyik évről a másikra a koleszdij 40%-al az albiárak cca 100%-al emelkedtek (ez utóbbi frankón felpörgett ingatlanpiac meg a közalkalmazotti osztogatás eredménye lehetett) csak néztünk mint a moziban - ingyen volt minden - nem is értem mi a francért kellett nekem éjszakai műszakban szárnyasbetétet pakolni vagy szórólapozni 350 HUF/óráért ...
Biztos hogy többet tudjak elninni mi?
Tisztelt Munkahelyi terror. Idén januárban kezdem el dolgozni egy irodában, viszont amint jött a nyári meleg nálunk is beizzították a légkondikat. Tudom, hogy sok embernek nagyobb problémája is van ennél de nálunk ez totális elviselhetetlen módon tették ezt. Ahol én dolgozom,…..
Hülyeség, ha fájna 2012.06.29 12:53:22
@Horváth Lajos-kőmíves ( geek paraszt):
hát persze... ha olyan stílusban szólsz, obégatsz mint egy paraszt, ha nem ismered a szabályokat ha lusta vagy mint a disznó akkor tutira megszabadulnak tőled.

Könyökömön jön ki ez a duma, ez pont olyan mint h. pici ország vagyunk, hülyék vagyunk húzzuk meg magunkat kérjünk bocsánatot hogy élünk. Lóóó... mama, hogy egy klasszikust idézzek!

Azt hiszed annyira könnyű (és olcsó) egy jó munkatársat találni? Egy szimpla titkárságvezetői posztra (gyak recepcióslány aki fel tudja venni a telefont mondjuk 2 nyelven és van egy beosztottja aki az aprómunkát végzi) nos egy ilyen szimpla posztra egy fejvadászcég 1.5-3milka körül keres valakit...

Orvosból hiány van. Mérnökből (kivéve épitészt de ugye tyúk nemmadár építész nemmérnök) szintén hiány van. _Használható_ informatikus (értsd nem gecilusta aki csak a fizetésséért jár be) szinte már mind külföldön.

Még hogy kirúgnak mert szólsz ugyan már...
Hülyeség, ha fájna 2012.06.29 13:00:47
@Zak: te figyi, rajtam egy gramm súlyfelesleg nincs mégis, ha az iroda ablakán süt be a nap melegem van.
Sőőőt ha magasabb a páratartalom a hideget hidegebbnek a meleget meg még melegebbnek érzed.
Lehet, hogy a spanyolok jobban tudnak focizni, a mi drukkereinknek viszont – akik különben harmincezren vannak Lengyelországban, ezzel ők a legnagyobb vendégtábor – nincs párjuk a világon. És akkor a spanyolok elleni meccs 87. percében 0-4-nél az ír tábor rákezdett a The…..
Hülyeség, ha fájna 2012.06.15 17:07:46
@mari45:
A dal egy régi ír történetet dolgoz fel. Egy szerelmesről szól aki kukoricát lopott egy Trevelyan nevű embertől amiért lefogták és száműzték egy büntetőtelepre.

Nekem anno úgy magyarázták el (ha még jól emlékszem) a hátterét, hogy a 19. század közepén Írországban volt egy nagy krumplipusztulás és emiatt tömeges éhezés. Ez a Trevelyan nevű ember egy lord volt aki kukoricát importált az éhezők pedig feltörték a magtárait akiket aztán elfogtak és Ausztráliába büntetőtelepre vittek (valójában ez nem is étkezési búza volt).

Nagyjából ennyi. Hogy a magyarok miért szeretnek ott munkát vállalni nem tudom, de szép ország, kedvesek az emberek finom a sör :) és az ír történelem is legalább annyira szerencsétlen és szomorú mint a magyar úgyhogy hamar meg tudjuk egymást érteni, ha arról van szó.
Hülyeség, ha fájna 2012.06.15 17:19:32
@mari45: még egy apróság akik értenek a zenéhez (én baromira nem) szokták mondogatni, hogy az ír zenét azért találjuk mi magyarok olyan kellemesnek, mert van valami hasonlósága a magyar népdalokkal talán az éneklés módja vagy a hangrend, nemtom nem értek hozzá, de tényleg fülbemászó dalaik vannak.
OrangeOrder Kertész leszek 2012.05.20 22:36:00
Szívesen kertészkedek. Az érett gyümölcs színe, szaga, íze magával ragadó. A gyümölcsfa legnagyobb ellensége a levéltetű. Rendkívül aljas, sunyi gonosztevő. Semmi haszna sincs, csak azért teremtette a Jóisten, hogy tudatosítsuk: a gyümölcs nem magától van. Hogy megtanuljuk…..
Hülyeség, ha fájna 2012.06.14 21:03:35
@Frady Endre: brávó szép versike, minden benne van zsigeri 'SI faktorra' ható uszítás ostoba demagógia - lassan beléphettek a zőccség pártotokkal az MSZP-be mint ifjúsági tagozat (ha már nagy kedvenced a szadesz meszűnt), kiváló tanítványai vagytok a bolsiknak...

Még valami Frady, miért nem dalolsz kicsit mondjuk a saját szakmádról? Az acél tartószerkezetek gyártásakor a légkörbe okádott CO2 mennyiségről vagy az építőiparban használt összes többi anyag előállításakor összehozott természetkárosításról kibocsátott káros anyagokról.

Vicces lenne egy ilyen zöldmoszattol olvasni, vagy ezek kimaradtak a pártbrosurából, esetleg az építőkaron anno nem tanitották?

Mert nekem a VIK-en megtanították ez effélét.

Meg lehetne becsülni hány % növekedne az áram ára, ha Paksot bezárnák ahogy ti LMP-sek javasoljátok, esetleg mennyi profitot szivattyúznak ki a zemberek zebéből a külföldi 'zöldoligarchátiok' vagy a szélturbinákban használt ritkaföldfém mágnesek vagy félvezető napelemek gyártása milyen 'környezetbarát' is...
De ha gondolod egyszer elmesélem, hogy a 'spirálfüzet' helyett elektronikus 'feljegyzést' készíteni sőt azt szervereken tároltatni mennyivel is környezetszennyezőbb.

AZ ilyesmiről szerettek mélyen kussolni, bizonyára oka van, talán nem szeretik a külföldi gazdáitok?
Kikelet_ arról kérdezett kommentjében, hogy milyen DVB-T tunert érdemes választania adott esetben.Üdv! Teljesen új vagyok a témában, ezért ha nem gond, lenne néhány általános dvb-t kérdésem. PC-re szeretnék tv-t varázsolni, érdekelne hogy pontosan milyen dvb tunert kellene…..
Kedves Munkahelyi terror blog és olvasók!   Pályakezdő lány vagyok, Budapesten élek, nemrég vehettem át a diplomámat. Mivel sajnos nem igazán piacképes a végzettségem, ezért úgy voltam a dologgal, hogy bár megpróbálok elsősorban ezen a területen elhelyezkedni, de nem…..
Hülyeség, ha fájna 2012.02.26 14:22:31
@salamander: na persze a magyar 'alultőkésített' munkaadó... azért elbír menni nyaralni 2x egy évben egyszer a barátnővel Thaiföldre egyszer meg 'anyuval' Horvátokhoz...
Hát hogyneee mindjárt sajnálkozni kezdek (10telet a kivételnek, ahogy olvaslak te nem lehetsz az).

Jártok ti grafológushoz, béljoshoz meg asztrológushoz is...
Hülyeség, ha fájna 2012.02.26 14:25:30
@gabocaboy: legalább tisztulna a piac.. Nem kell minden gátlástalan trógernek vállalkoznia ;)
Schmitt Pál köztársasági elnök a plágiumbotrány kirobbanása óta eltelt 168 óra alatt a következő védekezést dolgozta ki és tárta az ország elé ma reggel a Kossuth Rádióban (link, 07:34-től): 1. "Aki valaha is írt doktori disszertációt, tudja, hogy minden ilyen…..
Hülyeség, ha fájna 2012.01.18 18:47:56
@sherrie: valszeg komoly dislexiával küzdesz, de az nyilvánvaló, hogy valami eszetlen bő'csész lehetsz te is, aki csak megerősíti a tételt az IQ és az arcberendezés méretének fordított aránya között, ha azt vetted ki az írásodból, hogy disszertációt írtam, pusztán megjegyeztem, hogy büszke vagyok rá, hogy a dolgozataimat később felhasználták komolyabb tudományos munkákban.
Hülyeség, ha fájna 2012.01.18 18:52:25
@Бабаяга: TVC-re gondolsz? Azt a vidiben gyártották egy angol gép license alapján TRS-80 vagy mi volt az eredetije gép :) Arról tudom mi, azon tanitott meg bátyám basicben programozni olyan 10 éves koromban :D
Hülyeség, ha fájna 2012.01.18 19:24:34
@Бабаяга: amúgy igen, szerencsém volt, véletlenül belecsöppentem egy témába és onnantól azt vittem végig önállólabor, tdk, szakdoli is abból volt. Nem sokan foglalkoztak vele lesajnált dolog volt aztán fordult a világ és felfutott. Amikor én diplomáztam kevés ember volt 'a szakember' (mai szemmel kicsit gittegyletnek is tűnt a dolog ;) ma már annyi a publikáció, hogy áttekinteni is alig lehet.
Amúgy hallottam, hogy mi ment 90 előtt az egyetemeken már a felvételik kapcsán is hajmeresztő storykat meséltek hogy aki pofára nem tetszett az 'helyhiány' miatt elmeszelték hiába volt meg a pontszáma meg ilyenek.
Amit leírsz az meg tipikus ma nekem is van ismerősöm aki sajnos csúnyán megszívta pedig beleadott apait - anyait, tavaly egyik gyakornokunkat húzták le nagyon ráadásul olyan bírálta akinek lövése nem volt a területről ilyenkor csak nyelhet az ember pedig kedvünk lett volna elküldeni a sündörgőbe...
Kezdjük azzal, hogy nem létezik olyan, hogy szakértői kormányzás. Egy kormánynak jó esetben vannak szakértői, ez alapfeltétele a jó kormányzásnak, ad absurdum ülhetnek a kormányban bizonyos területek szakértői is. A szakértők feladata azonban alapvetően a demokratikusan…..
Hülyeség, ha fájna 2012.01.17 17:32:46
@Rive: kitakaritani az összes kripto-fideszest a jelentősebb posztokról, satöbb

Kitakarítani? Meg kripto-fideszes? Amugy normális vagy öreg???
Osztán mi alapján akarod megállapítani, hogy valaki 'kripto'-e? Fejforma, vagy orrméret? Vagy elég lesz a Rákosi féle módszer és csak azt küldöd recskre akinek az apja-anyja Fidesz tag volt, esetleg a facebook kapcsolatai közt van pár fideszes, vagy az is megy akinek simán F betűre végződik a neve?

Téged kéne bezárni valami gumifalú szobába vadbarom!