Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ident

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1966. Lyndon Johnson USA elnök autóját ausztráliai látogátása során festékkel dobálták meg vietnami háború ellenes aktivisták...
Ident 2017.01.29 00:36:39
@JTom: sőt tartalékosok, nem önkéntesek (reservists).
Az Internet bővelkedik az összeesküvés-elméletekben, ezek között vannak egészen hajmeresztőek és kevésbé extrémek, viszont mindegyik csak egyetlen dolgot bizonyít: a virtuális térben az emberek kiszolgáltatottak és sebezhetőek az ellenőrizhetetlen történetekkel és…..
Salgótarján, ismét. "Politik ohne Populismus -- das ist eine Illusion." - kezdődik a német arte.tv videójának leírása, és a mondatot nyelvtudás nélkül is érti mindenki. A német tv-stáb a magyarországi szociális feszültségekről és a szélsőségek megerősödéséről…..
Ident 2014.04.19 13:19:58
@Samott: Az pedig egy másik téma, 2000 fő alatti településeken egyelőre nem is biztos hogy lesz polgármester, vagyis lesz, de csak havi tisztelet díj fejében. Ki az aki a most jól felépített dolgokat (mert van ilyen: facebook.com/Tiszaigar ) szívesen hátrahagyja majd havi 60-70 ezerért és vállalja a vele járó nyűgöket? Ez a polgármester nem kampányol, nincs rá szüksége. Lelkes, fiatal és valóban próbál építeni, segíteni mindenkin.
Egyetlen nap, és az országos hókáosz kapcsán is csodálatosan megmutatták Orbánék, hogy milyen sajátosan gondolkodnak a magáncégekről. Utálják, szívatják, köpködik és adóztatják őket, de azért a kapacitásaikat, szolgáltatásaikat szeretik/szeretnék (ki)használni. 1,…..
Ident 2013.03.19 18:43:21
@dr. Közbiztonság Szilárd: Igen az...

@Puskát kellett volna hozni: Oké, erről a tücsök és bogár jut eszembe, de az meg egy pozitív dolog volt :D Nem bullshittelek, csak az éremnek ahogy Te is írtad, mindig két oldala van, és akkora érmékről beszélünk, hogy hetekig lehetne a pro-kontrákat irogatni. Egy ami biztos, messze van a kiút, ha egyáltalán lesz olyan, sem Bajnai, sem Gyurcsány, sem Mesterházy, sem Orbán nem lesznek megoldások, csakis a hiba okozói.

@Mi a Mano: Persze belefér, ha elmegy a netem akkor sem anyázok és készülök rituális öngyilokra :) Ami nagyon nem tetszik, az a cég magatartása, ami mellőzi a legalapvetőbb etikai szabályokat is. Ők egy szolgáltatást adnak el nekem, nem mondom hogy nyalják ki a valagam is ezért, de járjanak el tisztességesen az összes fogyasztójukkal.
Ident 2013.03.17 00:13:57
@ketroot: Hozzá vagyok sajnos szokva, minden nyáron és téli nagyobb hidegben ugyanezt játssza el a köcsög eon. Pont annyi és picike áramkiesés, hogy a modem lekapcsoljon, a router kiakadjon és a gép kikapcsoljon. Sőt! Ránk és pár ismerősömre rávertek büntit, mert biztos lopjuk az áramot, mert a szekrényben van egy aljzat. Ha otthon lettem volna és ezt mondja nekem a köcsög eonos kipofoztam volna a portánkról az hótzicher! Sőt az indoklásban az volt, hogy megpiszkáltuk az egyik kismegszakítót, ami 4 amperes volt és több éve le volt égve, ezért átköttettük azt a fázist egy másik kismegszakítóra szakemberrel. Csak a szakember fent hagyta. Sajnos. És most jön a poén: 16 amperesnek számolták el, ami azt jelenti, hogy amperóránként 15 ezer Ft a bünti. Telefonok sora és nem tudtunk mit tenni, annyit sikerült elérni, hogy részletfizetés és elengedték a felét. De mondok jobbat is az eonról: egyik ismerősöm elvesztette a munkáját, nem igazán van semmi munkalehetőség felénk amúgy sem, alkalmi munkákból tengődik, 4 gyereke van, náluk lakik még az anyjuk, a nővére, a nővére pasija, a nővérének 3 gyereke, akik közül az egyiknek van egy kisbabája, plusz az ő pasija. Szóval elég kevés pénzük van, gázt már kiköttették mert nem tudták fizetni, az árammal 2 havival voltak megcsúszva és jött a felszólítás, hogy dátumtól-dátumig kikötik ha nem fizeti be egyben. Azonnal az első megadott napon kikötötték az áramot náluk. Pár napon belül, mert épp volt egy kis maszekja be tudta fizetni a 30 ropi körüli összeget. További 4 napot kellett várni, amire visszakötötték az áramot, de már kártyás órát tettek fel. Ezek után nekem tök mindegy hogy ki szorongatja ezt az ocsmány eont, csak tegye. Ettől még azért nem leszek fidesz savazó :)
Ident 2013.03.17 00:21:57
@Puskát kellett volna hozni: El van felejtve, hogy a bokros csomagból osztogatott az első fidesz kormány, mint pl. a minimálbér emelés? Volt ott bőven habzsi-dőzsi, csak nem a fidesz érdeméből. Az, hogy miért kellett a bokros csomag, már megint más tészta.
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
Ident 2012.12.29 11:28:47
@parasztvakitas: Igazad van, akik kint voltak se ééééérezték az autót, max az a két bömös amik összekoccantak, na azok érezték egymás (nem saját) autóikat! Tessék menni tömött sorban lassan dudálva molinókkal meg táblákkal, meg zászlóval, hogy ez bizony egy tüntetés a magyar autósport szar helyzete miatt, erről tessenek emilt küldeni 1-2-3-4-5 akárhány médiának és akkor tudni fogja mindenki miről van szó. Ez így csupán felelőtlen emberek, felelőtlen viselkedése és a gondok további elmélyítése, azok megoldása helyett. Mindenki nagyon jól tudja ezt, hogy ez így szar/értelmetlen/veszélyes/felelőtlen volt, de beismerni már "csakazértse'" fogja senki sem... Ez nem menő volt, hanem vérciki, gáz, ultraégő, felháborító. Az illegális szót direkt nem említem, mert az vonzó egy ilyen szerveződés alkalmával. Csak aki kiötlötte ezt az egészet, biztos sok városi driftes videót látott a youtube-on, csak abba nem gondolt bele, hogy EU bajnokok csinálták, többszöri felvétellel, stábbal, lezárt utakon kemény pénzért és csak illegálisnak látszik.
Kijött az első trailer a dokumentumfilmből, amit Japánban mutatnak be október 8-án. Az 1994-ben, Imolában meghalt szupersztár idén lenne 50 éves, ezért készítették róla a filmet archív anyagokból és családi videókból. Az első kockák alapján nem kicsit koncentrál a…..