Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T.Lazlo

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következő képsorokat nem kommentálnám túl, ugyanis ezek készítéséhez nincs túl sok közöm. Édesanyám készítette karácsonyi vacsoratálról tennék közzé pár képet. Mint látszik, hozzá képest még ipari tanuló sem vagyok. :)  Sült kacsa, rántott karaj, és…..
Árnyas Pince Meghitt ízek! 2010.12.23 12:26:00
Gondolom nem vagyok egyedül ezzel, de a karácsony egyik elengedhetetlen kelléke számomra a bejgli. Mind a diósat, mind a mákosat imádom. Másik igazi téli varázs a forralt bor. E kettő illatának, valamint a fenyőillatnak a kombinációja szerintem nagyon meghitt hangulatot tud…..
Szombat reggel, Vajdahunyad vára, 8 óra után néhány perccel:- Jó reggelt kívánunk, a borfesztiválra jöttünk. - kezdem.- Maguk a délutános műszak? - jön a frappáns válasz a biztonsági őrtől.- Ó, hogy b*sznád meg, de vicces kedvedben vagy. - mondom magamban, miután azért…..
Árnyas Pince Disznótor 2010.11.30 17:52:00
Az egyre hülő levegő, egyre hosszabb éjszakák, és a levegőben megjelenő kéményszag jelzi számomra az idei tél közeledtét. A tél közeledte magával hozza, szinte kötelező jelleggel a kisebb városokban és faluhelyken a disznóvágások időszakát. Mint kisvárosi ember, ezt én…..
Lazlo írt nekem egy levelet még október közepén. Azt mondta, vessek egy pillantást erre a linkre: http://www.ujboressajtfesztival.hu Mondanom sem kell, rögtön megtetszett a dolog. Leveleztem egyet a főszervezővel, hogy megtudjam a szükséges részleteket, és csupa jó hírt kaptam.…..
- Dezső, leugrunk a Sasba beszélgetni? Legurítunk vagy 2 sört. - Persze, 7 körül ott vagyok, de csak egy 2 órácskára, mert másnap dolgom van. Másnap délelőtt: - Azt a megveszekedett, de mocsok másnapos vagyok...2 óra, 2 sör mi? Kivel ne fordult volna már elő, hogy egy…..
T.Lazlo 2010.10.30 15:13:42
@ISándor: Hát igen! Van az a másnap amire nincs orvosság. :) De egy átlagos másnaposság esetén tényleg jó. A "szemem se nyílik" típusra nincs jobb ötletem az alvásnál.
Most kicsit besűrítek minthogy vége a nyárnak, illetve mint látszik nagyon képlékenynek adódik a vénasszonyok nyara. Így gyorsan kedveskedek egy másik recepttel hátha lesz még idő a kipróbálására. Ezt kifejezetten a pincemunkák végére előző évi vörösborral, illetve idei…..
Árnyas Pince Mustáros tarja 2010.09.26 16:04:00
Dezsővel gondoltunk egyet. Pincemunka! Persze pincemunka mindig jó alap egy kiadós beszélgetésre, boraink sokadszori megkóstolására. Ekkor jövök én, azon ötletemmel, ha iszunk, akkor együnk is. Ragadozó lévén mindegy mit mihez csinálok, csak megfelelő mennyiségű hús legyen…..