Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hybridfighter

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ leghelyesebb levélíró négyszer küldte el sztoriját, hogy végre sikerüljön megmutatni nektek is. Tinisztori, de a kedvesebb, szerelmesebb fajtából, távkapcsolattal, ki nem mondott érzelmekkel, érettségivel és sok más érdekes apró részlettel a középsikolások számára.…..
Szaffy Ennyit a fogadalmakról... 2008.04.05 08:57:00
Nem, az nem én voltam. Tiltakozom. Rosszul láttad.  És különben is. Mentségemre mondom, hogy csak női szolidaritásból szegtem meg, az enyén szólva is meggondolatlanul tett fogadamam. De arra tényleg kiváncsi lennék, hogy miért van az, hogy két hete két pohár bortól is…..
Süt a nap! Ez adja meg az eheti alaphangot: városok, szerelmek kavarognak ebben a Jókai-szerű történetben. Viszont elhatárolódunk a levél azon pontjától, amelyben a búcsúszexet kérdőjelezi meg a szerző. A búcsúszex minden kapcsolatok csúcspontja, anélkül mit sem ér. Ez a…..
Szaffy Szakítós buli VII. 2008.03.27 13:21:00
Helyszín: Parázs Presszó 1064 Szobi utca 4.Gyülekezési időpont: 20-21 óraAz osztálynapló vezetése végett tessék szépen itt bejelentkezni, hogy tudjuk, hány emberkére számíthatunk.:)Külön ígéretet kaptunk Tézsétől és Hopetól, hogyha a lányok fele szoknyában érkezik, akkor…..
Végre! Jó kis lekoptatószöveg, végre felnőttektől, az elmebetegség határát súrulóan  féltékeny fiúval, és az internethasználók örök rémével, a borzalmas közösségi szájtokkal. Kaptok érte John Lennont. Életem legfurcsább szakítását éltem át a…..
Minden ismerkedésnek van egy fázisa, amikor a leendő párok úgy nézegetik egymást, mint a nyugdíjas néni a Tesco-újságban a leárazásokat. Mindenki mérlegel, hogy mi az, ami megfelel neki, hiszen a vadkapitalizmus ezt nevelte belénk: a nő egyszerre hús és piros…..
Nagyszombati sonkaevés előttre egy megrázóan szomorú történetet adunk közre, amiben egy arab fiúba lesz szerelmes a lány. Ez a kulturális sokszínűség nagyon nehéz dolog lehet egy párkapcsolatban, nekem még nem volt dolgom ilyennel. Sziasztok! Most olvastam a "Hogyan…..
Ebben a történetben egyszerre koncentrálódik minden, amit a szakítósblog ellenez: netes ismerkedés, potenciális távkapcsolat és msn-szakítás. Ezzel zárom a hetet, sziasztok.Tisztelt szakító blog…Megosztom veletek és az olvasókkal a sztorymat, bár igazán nem volt kapcsolat…..
But I spent so many nightsthinking how you did me wrongI grew strongI learned how to carry onBevallom, világ életemben a falra másztam ettől a számtól, de hálistennek találtam belőle egy olyan verziót, amit úgy-ahogy el tudok viselni. Természetesen elismerem, hogy az I Will Survive…..
Minden napra egy Hello Kitty cucc, ki is írtam a falra ide a monitorom mellé! Ez az új jelszavam! Majd meglátjuk mennyire tudom betartani :))Ez egy Hello Kitty mérleg, minden jellegzetességével együtt, a tudása meg valami fantasztikus! Nem mondja meg, hány kiló vagy! Viszont cserébe…..
Aki ez év tavaszán Koppenhágában járt, személyesen is meggyőződhetett arról, hogy nem csak a hazai reklámok terén találkozhatunk elképesztő taplóságokkal. A gerillakampány célja az egyébként sem túl szerény megjelenésű Jeep SUV-ok "városképbe…..
Sört kellene reklámozni? Na akkor gondolkodjuk! Ha ezt megtesszük, nagy valószínűséggel könnyedén elkerülhetjük az olyan ötleteket, hogy Bajor Imre bemegy egy kocsmába és két sört rendel, vagy Fekete Laci meghúzza a kőbányais korsót. Azon is tovább fogunk lépni, hogy néhány…..
"Nem harapnak!" - mondja dögeire az utcán már többször keresztezett (keresztezett, muhaha) butikosasszony külsejű polgártársnő. Mire én mindig csak annyit dörmögök, hogy hát akkor hogy esznek. Ő még a jobbik eset egyébként, lányában pedagógiai velleitások bújnak…..
Muhaha, elég szemét egy cím ez, mert van benne igazság is, meg azért nem úgy van az, hogy le lehet kapni a részben még le sem forgatott következő etapot, de címet ütőset kell adni, ez van. A sorozatjunkie írta meg, hogy felkerült a FOX jóvoltából hivatalosan is a sorozat harmadik…..
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..