Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nerinia

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai egy rendhagyó poszt lesz, hiszen Tímea és családja a ti segítségetek, tanácsotok kéri. Levele nem hosszú, de a blog egyik célja mégiscsak az, hogy az övékhez hasonló helyzetben a közösség ha tud, segítsen. Szóval ha tudtok, segítsetek tanáccsal, ötletekkel! A kép illusztráció..
Nerinia 2019.09.17 13:12:28
Igen, @_z_: az Óváras részt a te hozzászólásodra reagáltam, köszi :).
Igazából csak erre volt példa a közvetlen ismerősöktől, azért írtam a repteret példának.
Jó tanácsokat adsz, köszönöm szépen! Egyelőre a nyelvet nyomom meg a Párommal együtt. Marad az angol mind a kettőnknek első körben. Neki az IT miatt amúgy is kell, nekem meg kézenfekvő a nyelvvizsgához először.
Szakmai tippet igazából csak a szoftverfejlesztőt kaptam eddig (azt hiszem), és meg is szívlelem.
Nerinia 2019.09.17 13:35:30
@Arthamyr: köszönöm szépen az "út"i tanácsot a sorrendre, magam is ésszerűnek tartom így, ahogy leírtad.
A wordpress-t csupán arra írtam, hogy a felszínbe már belekapartam (ha írhatom így), és tetszett a html része, így azt gondolom, nem lenne tőlem idegen és tudnék vele hosszútávon azonosulni. Igen, meglehet, hogy itthon is :).
A boldogulástól nem félek, sosem voltunk állás nélkül, pláne nem hónapokat, a megfelelő tudás hiányzik egyelőre a jobban fizető élethez azt gondolom. Külföld mellett még mindig a hozzáállás szól Mo-val szemben nálam.
Család szempontjából mi a véleményed Írországról? (most picit nem leszek, le kell menjek a gyerkőccel a levegőre). Addig is további szép napot!