Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bewy

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elfogadta a brit parlament alsóháza csütörtök este az angliai állami egyetemi tandíjak felső határának háromszorosára emeléséről szóló kormányzati indítványt. A tandíjemelési javaslat miatt délután összecsapások törtek ki Londonban és a brit egyetemi nagyvárosokban.…..
Reviczky4 Hírmondó Bízol bennem? 2010.12.10 13:47:00
Ne faggass! Ne kérdezz! Így nem tudok. Minden szó, amit magamról elárulok, ajándék, neked. Szent titok, csiszolatlan gyémántok, melyekből kirakhatsz egy arcot, aki talán én vagyok.-Kár, hogy én nem tudom megfogalmazni mit érzek..sokkal könnyebb lenne ha leírhatnám, de nem…..
Nekem a barátság olyan, mint a napsugár, amelyik melengeti az ember szívét. A vita meg olyan, mint a felhők: szét kell oszlatni őket, hogy kisüthessen a Nap! Barátokra mindenkinek szüksége van. Az ember eleve elrendelt társas lény, igényli a törődést, a figyelmet, a szeretetet.…..
Lassan itt a szilveszter. Azt hiszem, egy olyan alkalmat sem tudok megemlíteni évek óta, amelyik ne adott volna okot egy jó partyra. De a Szilveszterek mások. A legnagyobb előkészületet igényli, állandó szervezkedés, meghívások, helykeresés, fő-limit, pénzügyek...De ha jól…..
Tegnap hozták nyilvánosságra azt a hírt, hogy minden szőke Károlis diákot köteleznek hajuk átfestésére. A sok "szőkenős" vicc, és a szőkéket kevésbé toleráló megjegyzések hallatán néhány diáklány felhívást intézett a hallgatókhoz a következő szlogennel:…..
Azt hiszem amit ember életében megélhet és a legszebbnek tarthat az mindig a Karácsony lesz. Kicsit szkeptikusan állok ugyan a témához, nem tudom elfogadni azt a jelzőt, hogy a szeretet ünnepe. Ha valóban szeretünk valakit, miért csak pár napig mutassuk ki neki? Éreztessük mindig!…..
Szeretek érvelni. Valami mellett, vagy valami ellen..az már lényegtelen. Ahogy a cím is mutatja, jelen helyzetben ki kéne fejtenem hol laknék szívesebben. Hát legyen:)Amióta az eszemet tudom Budapesten élek. Sokszor megfordultam vidéken, kisvárosban, nagyvárosban, falun, mindegy..de…..
Soha sincs elég alkalom, elég idő arra, hogy elmond mit érzel a másik iránt. Legyen az a Szerelmed, az Édesanyád, Édesapád vagy a Testvéred..akár egy Barát. Soha ne felejtsd el: van, amit utólag már nem tudsz helyrehozni, a másik tudtára adni. És ha azt hiszed, az a másik úgy…..
Azt hiszem kötött témában írni több emberrel egyszerre nehezebb. Körülnéztem, hogy kedves csoporttársaim miről is írkáltak, így teszek egy próbát a Facebook bemutatására. Hogyan is indult az egész és hova jutott mára? Erről lesz itt szó.A Facebook-ot egy Harvard hallgató-Mark…..
Ahogy előző bejegyzésemben a DnB legnagyobb partysorozatáról, így most a műfaj legnagyobb Dj-iről nyitok egy kisebbfajta "sorozatot". Aki nem kedveli eme stílust..ne is olvassa tovább :)Ed Rush, azaz Ben Settle Nyugat-Londonban született, és mielőtt ifjúkora során megismerte…..
A Therapy Session egy 2003-ban útjára indított partisorozat, amely különbözik minden más drum and bass bulitól. A népszerű dnb-házaspár, Dylan és Robyn Chaos fejében fogalmazódott meg a gondolat, hogy összekösse a horrorfilmek, a szadomazo fétisbulik, az extrém zenék és a fekete…..