Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miskakalo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elismerem a miniszterelnöki médiaszemlélet hatékonyságát. Tizenkilencre nyerő lapot húzott, amikor bizalmi embereivel fölvásároltatta a megyei sajtót. Lebutított üzenetei több mint négyszázezer példányban jutottak el a vidéki Magyarországra, például a falvakba, ahol a megye egyetlen napilapját…..
Mindig is oltalmazottakról beszéltünk, milyen migráns, nincs itt semmi látnivaló, aki mást mond az Soros. Kábé ennyire futotta a Fidesztől a válságkommunikáció, bár az minden csövön harsog. A magyra kormány és a Fidesz az elmúlt két évben mindent, vagy talán még annál is többet tett azért, hogy az…..
miskakalo 2018.01.24 07:08:33
@ManDownton: szerencsétlen agy-mosott ! Ilyen kevés pénzért amit a beírásaidért kapsz , hogy tudsz ennyire hülye lenni ? Vagy a gazdád ígért egy trafikot ?
Szegénynek már annyira agyára ment a migráció, hogy Romániát se tudja elhelyezni a térképen. ..
miskakalo 2017.10.11 12:01:33
@baby joe 11: Sajnos a barbár tömegek jelenléte érzékelhető ! Nálunk Magyarországon ! Fidesz gyűjtőnéven keresd !
A Demokratikus Koalíció meglépte az egyetlen racionális lépést, miután hónapokon keresztül hallgatták türelemmel Botka Lászlótól és az MSZP különböző csinovnyikjaitól, hogy Gyurcsány Ferenc maga a Sátán, aki éjszakánként vérfarkassá változik és szűzlányok vérét issza. Nonszensz volt, hogy az MSZP…..
Egész konkrétan az az ötlet, hogy Orbánnak csak azokat az európai döntéseket kelljen elfogadnia, amelyek tetszenek neki. Eddig csökkentette az AB hatásköreit Orbán és a Fidesz, most pedig bővíthetné...
miskakalo 2017.09.13 17:30:52
@Ballib cenzúrázók réme 25: Csak Rogán és tettestársai hozhatnak ( eddig kb.18.000 ) migránst ! Oszt jónapot !
Órák teltek el azóta, hogy a bíróság kimondta, megalapozottan nevezhető bűnözőnek, de semmi reakció...