Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ink

57 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár még csak kedd van, máris kijelenthető, hogy a hét legkínosabb beszélgetése hangzott el a mai reggeli Mokkában, amiben Tvrtko vendége Mogács Dániel, a Kétfarkú Kutyapárt Erzsébetvárosi polgármester-jelöltje volt. Az, hogy a viccpártnak nagyon rosszat tesz Magocs Dániel, már…..
Egy évvel ezelőtt a heti kérdés rovatban már feszegettük ezt a témát, de akkor a másik oldalról futottunk neki. Akkor azt kérdeztem, hogy kívülről kinek tűnik vonzónak a reklámszakma, ki érzi úgy, hogy el tudná képzelni magát ezen a pályán. Akkor a körkérdés apropóját az…..
Egy Pannon méretű ügyfél megszerzése alaposan felforgatja egy ügynökség életét, de ennek megfelelően az elvesztése is átrendezi a viszonyokat. A Pannon távozásával az Ogilvynek újra ki kellett találnia magát, amihez először le akarták zárni a pannonos korszakot. Ennek a…..
Ink 2010.02.05 10:58:50
Sok szó esett már az arctalanná vált felsőoktatásról, illetve arról, hogy egyes főiskolák és egyetemek diplomagyárrá alakulva ontják magukból a felkészületlen hallgatókat. Levélírónk saját tapasztalatát osztja meg velünk, megmutatva, hogy az oktatóknak is nehéz ebben a…..
Terhes tinikkel foglalkozó, dokumentumfilm stílusú valóságshow-t készített az MTV zenecsatorna. A Várandós tinik (az angol cím frappánsabb: 16 és terhes) arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdeniük azoknak a fiatal anyáknak, akik szinte még…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
Inkk my first essay in BBS 2009.10.22 11:37:00
It's an essay for the Business Communication course on BBS, the call for it was: to visit ARC exhibition and write a small review about 2-3 billboards, and write the own ideas about ReStart or RestArt :) Review about my favourite posters on ARC exhibition    To decide from the…..
Vajon a Rózsa-Robin Vodafone filmek és a mostani ókori görögöket szerepeltető KFC szpot után hány ehhez hasonló reklám kell még ahhoz, hogy belássák, kösztümös történelmi alakok szerepeltetése egy reklámban még nem kampánygondolat, csak egy szimpla kivitelezési technika?..
Inkk Zenélő doboz 2009.04.19 12:54:17
Már régebben üzemeltem be, de most új playlistből hallgathattok a bal oldali deezer boxból érdekes kis muzsikákat:)Jó szórakozást hozzá!..
Menten csapok a kezemre! Majdnem elfelejtettem hírt adni arról, hogy a blogon is agyondícsért, a tavalyi Reklámszemlénken toronymagsan az élen végzett esélyegyenlőségi kampány egy rangos nemzetközi díjat kapott. Az Európai Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (EACA) által…..
addict Időutazás a Sugárba' 2009.04.09 15:00:00
Nézem ezt az óriásplakátot, és nem értem az istennek se. Van egy áruház, amiről mindenkinek a lepukkant 80-as évek jutnak az eszébe, és van egy új vezetés, ami mindent elkövet, hogy megváltoztassa az emberek fejében élő képet. Aztán egyszer csak derült égből…..
Update: Eljött hát a megfejtés és a sorsolás ideje. A képre kattintva előtűnik az eredeti reklám, ami a Ripolin festékek időtállóságát hirdeti. A sorsoláshoz ismét a random.org segítségével pörgettem ki a győztes számot, amelynek tulajdonosa (vagyis a sorban az övé volt a…..
Inkk Piazza della Santa Croce 2009.03.29 22:13:42
Inkk Santa Croce és Kenneth Clark? 2009.03.27 10:00:41
Na, ittvagyunk Firenzében és készítjük a jobbnál jobb bejelentkezéseket. Kommentelni lehet! :)     ..
Március közepén jelent meg a Blind Myself Budapest, 7fok, eső című legújabb nagylemeze, amin a metálcsapat angolról átváltott magyar nyelvre. Az igen komor hangulatú korongról már egyszer bemutattunk egy komolytalan, viccelődős stúdiós összeállítást (ami amúgy a CD-hez…..
addict Reklámjáték, 4. felvonás 2009.03.26 14:00:00
Update: Elnézést, hogy csak ma zárom le a játékot, de tegnap elragadtak az események (nem, nem az MSZP-vel tárgyaltam a niniszterelnöki posztról). A reklám az Alka Selzter tablettát hirdeti, ami nagyszerű másnaposság ellen, az eredetit a képre kattintva megnézhetitek. A random.org…..
Legalábbis a BIC szerint, ráadásul nem kell hozzá más, csak egy megfelelő toll, ami persze lehetőleg az övék legyen. Ezt a meglehetősen furcsa gondolatot a BIC a XX. század egyik legellentmondásosabb művészfigurájának, Marcel Duchampnak az egyik alkotásával, illetve annak…..
Inkk Napi 2 kedvenc 2009.03.01 18:43:00
Az első a MyMiamiAdvice egyik alkotásáról jutott eszembe: a LOEWE: Sound reklámról van szó, melynek ötletét, hogy a fotelből irányhatod a TVben lévőket, már többször megalkották. Mégis milyen szívderítő kis szösszenet, ahogy ez a komolyzenész réteg (amely eléggé karót…..
Amikor először megláttam a kiírást, nem akartam hinni a szememnek. A BKV gondolt egy nagyot, és nem egy kommunikációs stratégia, de még csak nem is egy reklámkampány elkészítésére írt ki pályázatot, hanem egy új szlogen megalkotására. Hogy mi volt a baj a régivel? Miért nem a…..
Ink 2009.02.10 10:41:56
Pontosan attól, amitől a szörnyek, zombik, vámpírok, élőhalottak és még ki tudja milyen szerzetek, akikben az egyetlen közös vonás az, hogy egyaránt feltűnhetnek a Sci-fi Channel műsorán. A csatornán elsősorban tudományos-fantasztikus filmek mennek, de ezen kívül bármi olyan…..
Ink 2009.02.10 09:39:21
Meskó Bertalan barátunk, a MedIQ nevű kiváló orvosi blog készítője éppen Kaliforniában tartózkodik egy orvosi konferencián, de az utcán is nyitott szemmel járkál (hálistennek, egyébként nekimenne minden villanyoszlopnak), és sikerült pár képet készítenie a Szökés befejező…..
Ink 2009.01.21 10:00:14