Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lega

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Led Zeppelin - Celebration Day(Omniverse Vision/Pannonia Szórakoztató Kft.) 2007-ben regisztráltam a londoni O2 listájára, hogy megyek a Led Zeppelin elképzelhetetlen koncertjére. Húszmilliomod magammal vártam, hogy hátha. Tizennyolcezer ember jutott be az arénába. Elképzelhetetlennek…..
Azt kell mondanom, hogy láttam már bizarr dolgokat, de ez eddig mindent visz. Ugyanis ezeket az ékszereket valódi hajból készítette Kerry Howley. A műveket amúgy nemrég állították ki a londoni Business Design Centerben. Az ötlet az emberek rendszeres hajvágási vágyából született.…..
Mondjátok meg, mit tehet egy civilszervezet, építse meg az illetékesek helyett az infrastruktúrát? - László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke kétségbe esett, amikor a biciklisek szemszögéből vizsgálta meg, használható produktum született-e a Margit híd 30 milliárdos…..
Lángoló Gitárok Élt 33 évet 2011.02.12 15:00:00
Hobo Blues Band-búcsúkoncert @ 2011.02.11.Amikor a Hobo Blues Band tagjai utolsó előtti koncertjükön meghajoltak, és lementek a színpadról, Póka Egon még odaszólt a közönségnek: „Gyertek el holnap is! Mi mindennap itt játszunk!” És bár ez tényleg vicces volt, valahogy…..
lega 2011.02.13 13:19:44
@zzzsé:
Igen, Tóth nagyon hiányzott.
Tényleg öt számmal több volt a tegnapin?
lega 2011.02.13 13:24:59
@idelle: a Metalicska nem is ott volt. Kájli minog meg plajbek.
Mint más írja, a Yes fasza volt. Tényleg. Sportcsarnokhoz képest...
És az is tény, hogy nem szabad összekeverni a pléjbekes cuccosokat a valódi zenés történetekkel.

Amúgy van egy kiváló tribute zenekaruk, az Exon. Tessék figyelni rájuk.
A metrón utaztam a Keletihez, ahol egy születésnapot kellett ünnepelni a Barlang Sörözőben, és velem szemben az ablakon megláttam egy regény hirdetését: Vass Virág Sokszor csókol, India! című (leendő?) bestsellere nézett velem farkasszemet. A plakáton volt egy rövid idézet is,…..
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
lega 2010.08.09 14:02:41
@German Shepard: Jesssssz!
Velős volt és igaz!
Mindegy, hogy a Kispált szereti-e valaki vagy sem. Ez egyéni, de hogy nem nyomtalanul mennek át az évtizedeken, az hétszentség!
Különben is! Hazudós zenekar! :-)
(Szidjátok akkor a Tankcsapdát, a Nyerset, a PUF-ot is. Úgy dukál.)
lega 2010.08.09 14:25:43
@Kóser Malac: Mesélj bölcs! Hol is?
A Magyar Televízió információink szerint augusztus elsejétől vezeti be fokozatosan az új műsorrendet, amely hatékonyan tudja képviselni a kétharmados csendes forradalom eszmeiségét. Ennek jegyében információi k szerint megszűnik a Kultúrház, és egy új kulturális műsort kínál…..
Eric Stoddard pontosan tudja, mire van szüksége az autósoknak, hiszen a neves dizájner tíz éve dolgozik olyan márkáknak, mint a Daimler Chrysler és a Hyundai. A tervező kerékpárokkal is foglalkozik, legújabb modellje pedig az autóból a kerékpárra váltást szeretné…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
lega 2010.01.21 16:21:49
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
lega 2009.11.06 20:47:48
@szarfej: Te Bocskor vagy vagy a Boros?
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
lega 2009.11.02 13:13:50
@peter32: hogyhogy mit tesznek? Hát nyerhetnek ötvenforintos bögrét vagy hatvanforintos kínai vekkert. ROTFL.... szánalom.
lega 2009.11.02 13:17:36
@Füvek füve: hehe! "Kultúrdiktátor".
lega 2009.11.02 14:11:40
@misbelief: Ki az a Gombos Edina?
Egy nagyon hosszú interjút kaptok most mégpedig Bolival aki jelenleg a Vágtázó Életerő zenekarban üstdobol ami a VHK utódzenekara de játszott már őspunk zenekarokban is és mellesleg világutazó szóval tessék elolvasni az elejétől a végéig!!!Mikor ismerkedtél meg a…..
lega 2009.09.29 22:32:17
Minden hibájával együtt kivételesen kellemes esemény a budai várpalota udvarain és teraszain megrendezett borfesztivál. Órákon át lehet mászkálni egyre zsongóbb fejjel rengeteg jó magyar és pár érdekes külföldi bor között, enni itt-ott pár falatot, sütkérezni, bambulni.…..
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
Az alanti történetben az a legszebb, hogy csajozni vágyó hőseink egyből fejenként 2 Unicumot rendeltek. Maga a sztori innen a tengerfenékről ugye eldönthetetlen, bár gyanús, hogy ha tényleg hamis pénzt kap egy pultos, akkor nem így viselkedik. Vágtak át valakit szórakozóhelyen…..
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
  Sok rosszat lehet elmondani Magyarországról, de legalább a gyorséttermek nem koszfészkek. Nem is nálunk, hanem az ausztráliai Adelaide bevásárlónegyedében találták ezt a Homár íróasztalánál is rosszabb állapotban lévő éttermet. Logikus gondolat, hogy valami extrém…..
A Blues Patika Alapítvány jó kis bulit csapott. Fél négyig toltuk a bugit, igazán  élveztük ezt az estét. Arról, hogy mitől is volt valójában jó ez a buli, arról kicsit később. Az este fellépői: Bőrgyári Capriccio Jeanne and Karen Caroll és a Mississippi Grave Diggers…..
Az ember hajlamos arra, hogy a kommunizmust, mármint a kommunizmus alatti életet valami egynemű, szürke masszának lássa. Ez távolról persze igaz is volt, de ha közelebb hajolunk, itt-ott egészen elképesztő (elképesztően szórakoztató) zavarok keletkeztek az Erőben. Itt van például…..
Az idei Grammy-díjkiosztó legizgalmasabb momentumát sajnos már kapásból az elején kiherélték. Történt volna ugyanis, hogy Joe Satriani ügyvédje mindenki szeme láttára akarta leégetni a Coldplay zenekart, mikor átnyújtja nekik azt a bírósági keresetet, amiben a legendás…..
Tamás szomorúan tapasztalta, hogy a válság a postára is begyűrüzött. Mostanra már a szétlopott csomagok felét hasznosítják újra az ebayen vagy kitudjahol, a másik felét pedig visszaborítják a dobozba, hogy többnek nézzen ki:December közepén elhatároztuk, hogy rendelünk egy…..
nude art Bettie Page 2008.12.12 14:33:00
bettie page nude válogatás(ruhás képeket könnyebb találni:)a műfajból adódóan elég kevés az art, a nude is decens, viszont annál érdekesebb.(a szomorú aktualitást a modell halála adja)Playboy 1955 január playmate egy klasszikus pin-up póz  bettie page…..
A Szent László Kórház parkolási szabályai szeptembertől megváltoztak. Az eddigi egyszeri 300 Ft helyett óránként kérik el ezt az összeget, a betegek és a látogatók nagy örömére. Küldöm egy apró pici példáját annak, hogyan toljunk ki mégjobban a már így is nyomorulttal.…..
Szeretem. Újra és újra bizonyított a tétel számomra, miszerint az élő zene, a zene maga. Ül előttem egy öregember, hosszú (amúgy is) fehér haja a vállára omlik, szeme általában csukva van, vagy csak résnyire nyitva. Alig néz fel. Testén 64 évének teljes történetét hurcolja.…..