Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czsolt76

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi magyarok nem csak a gyerekeinknek szeretünk egyedi, különleges, ám olykor szokatlan nevet adni, de a kutyánkat se "kíméljük". Ráadásul csak a képzeletünk szab határt, nem kell semmilyen hivatalba bejelenteni, engedélyeztetni. Néhány kedvencemet osztom meg most. Nem tudom, hogy tényleg adnak-e egy…..
Szerintem nincs ember, aki ne ismerné a Xiaomi hordozható aksijait, néhány éve robbantak be kiemelkedő ár-érték arányukkal és megbízhatóságukkal. Azóta sok változat megjelent, és még ma is igen kelendő darabok. Azonban a konkurencia sem rest, ezért itt volt az ideje egy újabb…..
Nem gondoltuk volna, hogy lesz még lejjebb annál, mint hogy Németh Szilárd letagadja, hogy Orbánt a TASZ védte a bíróság előtt. De lett...
czsolt76 2017.01.16 14:56:24
@VADÁSZPUSKÁS LIBERALIZMUS: Megy az utalás! Puszi. OV
Olyan volt ez a meccs, mintha írói fantázia szülte volna. Az Aréna visszavág. A trehányság büntetése. Csinálnak egy focipályát, amelynek lelátóján mérkőzés közben is kis hangulatlámpák égnek Makovecz-faoszlopok között, a játéktéren pedig egy kiadós eső után bokáig ér…..
czsolt76 2014.07.23 19:54:52
@Gyorgy Nagy: Apuka pénze?! Sajátja? Hadd ne írjam le, honnan van....
Ahonnan az elmúlt 25 évben minden politikusnak van.. Tőlünk...

Egy ország vezetői olyanok amilyenek az állampolgárai.
A magyar nemzet megérdemli a múltját, a jelenét és a sorsát is... Ez van, el lehet menni. Sőt, el is kell menni annak aki normális életet akar élni.
Vagy ha idegesítik az ilyen megalázó vereségek... :-)

Nekem a vereségnél sokkal-sokkal jobban fáj, hogy az oktatásból meg egészségügyből vonják ki a forrást, de az aranylábú gyerekek következő dicső nemzedékére több száz mrd.-ot elköltünk. Ráadásul ebből a produktum nélküli munkából számtalan képzetlen, lézengő, lusta tanulatlan tahó, igen magas életszínvonalon megél... Más értelmes országban már évtizedekkel ezelőtt kardélre hányták volna őket :-) Természetesen csak átvitt értelemben :-))
Fair play-díjas választ küldött a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (KKK) az atlatszo.hu-nak az Orbán-lakodalom kapcsán nagy nyilvánosságot kapott útfelújítással kapcsolatban. Emlékezetes: közvetlenül Orbán Ráhel és Tiborcz István esküvője előtt lázas…..
czsolt76 2013.10.18 10:59:33
@Blogger Géza: ha az általad beírt hozzászólásokból indulnék ki, akkor ebben az országban minden rendben van, sőt Európa is rólunk vesz példát... mintha a vezéredet hallgatnám, vagy a közszolgálatit. Mivel a normálisak közé tartozom és nem a kitartottak vagy seggnyalók táborát erősítem, ezért az engem körülvevő "VALÓSÁGBÓL" vagyok kénytelen levonni a következtetéseket. Ezek pedig 180 fokos eltérésben állnak az általad vázoltakkal (minden témakört beleértve). Ebből az egyetlen és egyenesen levonható következtetés számomra, hogy "beépített ember vagy/vagy érdekelt vagy" az uram-bátyám fidesz rendszer fenntartásában. Mivel 2010 óta szinte minden társadalmi réteg, gazdasági kör, civil szervezet érdeksérelmet szenvedett el pártod által - kivéve a gyevi bírót -, egyértelmű, hogy ebbe a kivételezett körbe tartozol. Elhiszem, hogy van az a pénz amiért korpás a hajad. Le is szarom. Csak ne kapd fel a vizet, ha már mindenki látja, hogy narancsbirka vagy, és szembesít vele... A politika hazug dolog, a hazugság vagy a választók megvezetése mindig is hozzátartozott ehhez a foglalkozáshoz. Ebben vitya a legjobb, kétség sem fér hozzá. Ennek ellenkezőjét védeni már önmagában felér egy "coming-out"-al...
Szerinted én járatom le magam? :-)))) Ha körbekiáltok az irodában, hogy BloggerGéza van az xy-on blogon, már röhögnek, pedig még el sem olvasták... Na ennyit a lejáratásról.. Büszke lehetsz magadra.. A fél ország ismer a netről.. Csak nem biztos, hogy úgy ahogy gondolod...
czsolt76 2013.10.18 13:46:21
@Blogger Géza: Hülyegyerek! Olvasd végig a hozzászólásokat és rögtön levonhatod a következtetést, hogy melyikünk él alternatív valóságban.... :-)) Persze, hogy jól érzed magad az akolban, körülvesz a sok korrupt, hazug, gazember, amilyen te is vagy... Dunába veletek! Hamarosan :-D
czsolt76 2013.10.18 15:49:45
@Blogger Géza: ne sajnálj, jól vagyok, kitűnően tart a gerincem. A tiéd viszont olyan lehet mint egy bűnökkel teleaggatott fregoli. Félő, hogy hamarosan leszakad.. Majd meglátjuk melyikünk lepődik meg jövőre. Már ha nem csaljátok el, ahogy Baján...
A Magyar Narancs összeállítása szerint a Cégnek 2012-ben sem ment rosszul: A vállalat 2010 áprilisa és 2011 decembere közötti közbeszerzési sikereit már korábban összegyűjtöttük, s ez év eleji gyűjtésünk alapján azt állapítottuk meg, hogy a Közgép – egyedül vagy…..
czsolt76 2012.12.16 14:00:28
@veracity: Neked is ácsoljuk már....
Elérte a teljes káoszt a felsőoktatással kapcsolatos kormányzati kommunikáció. Mert miket is hallottunk eddig? Selmeczi Gabriella még kedden elmondta, hogy "a legfontosabbnak azt tartják, hogy a kormány képviselői a szakemberekkel és a diákok képviselőivel le tudjanak ülni…..
czsolt76 2012.12.15 11:00:41
@The brain: Te lennél az "agy"? Takarodj te seggagy, az erkölcsi magaslaton jogi következményekről szónokló, talpnyaló haverjaiddal együtt!
A kormány nyilvánosságra került keretszámjavaslata szerint, jövőre csupán 10 500 hallgató juthat be térítésmentes felsőoktatási helyre. Ha a 1996-ban bevezetett tandíj reálértékét nézzük, még a részösztöndíjas hallgatók is többet fizetnek majd, mint azzal a…..
czsolt76 2012.12.06 08:33:37
@pocakos focista, az a halálom:

"De te ezt úgysem érted, mert narancslé van az agyad helyén"..

Helyesbítenék:
Narancspénz van Blogger Géza zsebében.. De hamarosan vége lesz, a nemzet kárára végzett kampányának, nagy lesz a pofáraesés 2014-ben.. Nagyon sokan hallgatnak még az elégedetlenek közül, ráadásul már nincs olyan társadalmi réteg akinek a fidesz nem ártott... Közeleg a jövő Gézuka....
Vöröshajú lányok Leanna Decker 2012.09.26 15:00:00
..
czsolt76 2012.09.27 08:55:24
Szikáran, tényszerűen nézzük meg, miként tálal hírblokkjában egy, az emberek életviszonyait befolyásoló hatóságiár-változtatást a Hírtelevízió.Első mondat:Szeptember elsejétől módosul a közösségi közlekedés tarifarendszere.A változás lényegének összefoglalása,…..
czsolt76 2012.08.29 09:01:29
@Macskahegyi Daniela: Gézuka imádja a szaros fidess segget :-D
2010 decemberében a magánnyugdíjpénzári pénzek államosítása után pár hónappal a Fidesz, vagyis pontosabban Lázár János, Kósa Lajos és Orbán Viktor egy politikai nyilatkozatot nyújtott be a Parlamentnek, amelyben megígérték, lesz egyéni számlája minden, az állami rendszerbe…..
ProgBlog Viktor, ne segíts! 2012.07.25 19:27:00
„…Szinte minden tetteinkben a természeti rendet mindég meg akarjuk előzni. A nagyobb rész előbb költi jövedelmét, mint zsebiben van; a serdülő úgy veszi ereje hasznát, mint a férfiú; a tanuló tanít…” Széchenyi István: Hitel – 1829   Amikor ma Orbán „post-IMF”…..
Egyes CBA üzletekben 66 forintért árulták a 99-es forintos igazmagyar dinnyét. Itt vér és dinnyelé fog folyni! A kormány, azon belül is Budai Gyula, azon belül is az igaz magyar áruk védelmének lelkiismerete kezdeményezésére, valmint merő véletlenségből kezdték el…..
Bár az Országgyűlés rekord gyorsasággal fogadta el a 2013-as büdzsét, a kapkodásnak könnyen meg lehet az ára. Nemhogy Orbán Viktor 300 milliárdos akciótervének nincs meg a fedezete, egyéb okok miatt is gondok adódhatnak a jövőben. Korábban már mi is felhívtuk a figyelmet arra,…..
Tényleg érdekes kérdés, miként jutottunk el a népegészségügyi termékadótól a Coca-Cola gyártósor Orbán Viktor miniszterelnök általi felavatásáig - főleg annak tükrében, hogy előbbi keretében már lassan egy éve megy a macska-egér játék a kormányzat és az energiaitalok…..
czsolt76 2012.07.23 13:41:44
@Circus: A fogakra gyakorolt hatásban szerintem tévedsz, saját tapasztalat. Napi 2 litert ittam - folyamatos éjszakázás miatt és kávé helyett -, kb. 1 éven keresztül. Annyira tönkretette a fogaimat, hogy azóta egy kortyot se. Néha-néha ciberébe, de ennyi.. A hízásról nem is beszélve, a benne lévő cukortartalom egyszerűen túlzás...
Teljesen el vagyok képedve. Annyira klassz ötlet, annyira aranyos kivitelezés és olyan önzetlen munka. Akárki is volt, köszönjük! VZs levele és további képei alant:     Helló! Hétfő reggel jöttünk haza a Déli pályaudvar felől, és az Avar utcában (Győri út - Avar…..
Alig egy hónapja nevezték ki Kumin Ferencet nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkárrá, így most viszi még őt a lendület, szorgalmasan körmöli a leveleket, pörög a Google, ki hol írja le, mondja ki a Földön azt, hogy "Hungary" és milyen szövegkörnyezetben.Hugh…..
A délelőtt az LMP parlementi képviselői és aktivistái a tavaly karácsony előtti, Parlament előtti tiltakozás stílusában leláncolták magukat a Közgép Soroksári úti telephelyén. A magánterület e megsértői ellen a rendőrség lép fel. Ahogy Hugh Grant-ügyben, itt is…..
czsolt76 2012.07.12 07:53:54
@azbesztos: Ülj le fiam egyes. Ekkora marhát..
Jaj már, minden ellenzéki párt hagyjon fel ezzel a rohadt hangulatkeltéssel mostazonnal! Simicska Lajos Igaz Magyar Ember, APEH elnöksége alatt is csak milliárdos áfacsalást hoztak össze a Varga Tamás vezette haverok. De akkori szavaival élve "mindenkinek alkotmányos joga…..
Hatalmas Frankmezőt találtak Makónál - adta hírül az MTI. Jelentős haszon származhat a Makó térségében felfedezett hatalmas svájci frankkészlet kitermeléséből. Az elkövetkező három-négy évtizedben nem lesz devizahitel gondunk, sőt ebből az országnak jelentős haszna…..
 Fizessenek a gazdagok? Társadalmi szolidaritás? Megbukott a matolcsyzmus? Majd mi elmondjuk, valójában hogy van ez.A 16%-os, egykulcsos adóval már idén is havi 52 ezer forintom maradt a borítékban; a szuperbruttó kivezetésével pedig további 25 ezernyi többletbevételem fog…..