Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballas

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pánikot kelt Kárpátalján és dezinformálja a magyarokat a Jobbik a Fidesz-kormány hallgatólagos beleegyezésével. Azt már ugye tudjuk, hogy a magyar kormányfő, többek között, a putyini Oroszországot tekinti mintának a liberális nyugati közösség helyett. Hasonló elveket vall a…..
A kapus agya egy kicsit elborult. A bolgár csúcsderbin hat piros és 13 sárga lapnál állt meg a számláló, a szurkolók bontották a rendet és a rend őreit, a meccs vége dulakodásba fulladt, egyszóval zajlott minden a hagyományos Levszki-CSKA barátság megszokott medrében.…..
Ballas 2014.03.10 07:03:41
@Minden Jobbikos Büdös Zsidó Cigány:

Találkozzunk már valahol mert szívesen letépném a fejedet és felnyomnám a seggedbe, te mocskos kis cionbérenc felforgató köcsög!

u.i.: az Index színvonala erőteljesen érződik, mikor ilyen nickeket enged létezni!
Amikor Orbán 1989-ben Soros ösztöndíjával tanult néhány hónapot Oxfordban, akkor az állampárt néhány sötétebb propagandistája próbálta őt ezzel az ostobasággal támadni.Közel negyedszázad után eszünkbe sem jutna ezzel az ostoba taplósággal jönni. Mi nem is jönnénk, de a…..
Ballas 2013.11.08 06:55:25
@babakék: Magyarország ellensége pont hogy Bajnai meg a baloldali maffia, te baromarcú! A Fidesz sem sokkal jobb, de azért a két rossz közül a kevésbé rosszat! Egyébb iránt pedig a Jobbik a legjobb választás, minden tisztán látó, értelmes magyar ember tudja ezt!
Mennyire szánalmasak vagytok ti ballibek, még ezt a családon belüli erőszakot is megpróbáljátok összemosni a jobboldallal, mikor ehhez semmi köze a politikának! A mai trendi-bendi hogy minnél nagyobb alfahímmel legyünk együtt, aztán csodálkoznak hogy az "igazi férfi" egy idő után megvadul, és már őket is üti-veri, nem csak akit ér... szánalamsak a nők, tisztelet a kivételnek!
Tíz érdekes tény, amit nem tudtunk Észtországról Áder János köztársasági elnök éppen Észtországban volt, amikor itthon botrányos körülmények között ment át a parlamenten a földtörvény. A jogszabályt azóta az elnök aláírta, bár volt aki arra számított, hogy…..
Sajátos szerepcserének lehettünk tanúi tegnap. A NEM tüntetés hatására az eddig agresszorkodó Jobbik sietett kijelenteni Vona Gábor szájával, hogy kedves nép, be tetszettünk fosni, mostan találtunk rettegni valót mert meg leszünk ám semmisítve. Úgybiza. Az…..
Tavaly szinte ugyanekkor szintén a KDNP családról alkotott véleményéről írtunk. Most megint muszáj. Tegnap, mikor a parlament megszavazta Matolcsy csomagját és az új választási törvényt, a törpepárt benyújtott egy, a frakció valamennyi tagja által aláírt módosítót az…..
Ballas 2012.11.13 13:28:44
@bolondok közt viktor a király: de biztos Én vagyok, főleg ha te mondod! Ez az óvodás szintű provokáció az egyetlen ütőkártyátok vagyis annak hiszitek, nyomorékok... betegek vagytok sőt selejtek, vagy kényszer gyógykezelni kellene az ilyeneket, vagy kizárni a társadalomból teljesen!
Ballas 2012.11.13 13:37:02
@bolondok közt viktor a király: A seggedbe dugjam? Azt szeretnéd igaz kisköcsög? Tudod van akiben még van némi jó érzés, szerencsére nem is vagyunk még túl kevesen. Igazán várom már mit hoz a közeli jövő, mert van egy olyan érzésem hogy az emberiség ennél mélyebbre már nem süllyedhet ahol most van, és ahova eljutott a II.VH vége óta... itt nagy változások lesznek, és ti annak nem fogtok örülni!
Sokat hallottunk róla kormánytisztviselőktől, kormányközeli mágusoktól, hogy a bankok, közüzemi szolgáltatók nem fogják áthárítani az újabb terhek, sarcok jelentős részét a lakosságra, mert. Sokat hallottuk, sokat kételkedtünk. Mint kiderült nem véletlenül. Ez az első…..
Az ír kormánynak még Matolcsy lázálmait is megszégyenítő ötlete támadt: mi lenne, ha a bankok elengednék az ügyfelek adósságának nagy részét? A szándék érthető: ezáltal az emberek felléleghezhetnének - pénzügyi értelemben -, az ingatlanpiac ismét működni kezdene, igaz,…..
Furcsa dolog egy komoly társadalmi problémát ideológiai kérdéssé, értékrendbeli különbséggé zülleszteni, ahogy azt a véleményem szerint minősíthetetlenül primitíven viselkedő Varga Istvánt védelmező hölgy frakciótársai tették. (A korrektség kedvéért: Rogánék zavarba…..
Ballas 2012.09.12 15:19:51
@Salemi boszorkány:

Te vagy végtelenül naív vagy, vagy végtelenül hülye! Ezek tények, kispofa! van néhány kivétel, de kit érdekel az az 1%???!!!
Ballas 2012.09.12 15:24:14
@Mérnork: Teljes mértékben egyet értek veled! no meg az se baj ha jóképű a baromállat, sőt!
Ég a napmelegtől a kopár szik sarja, tikkadt szöcskenyájak legelésznek rajta.  Nincs egy árva ember a torzs közt kelőben, nem vigad tömeg a nagy határ mezőben. Sátrak hűvösében tíz-tizenkét szolgahortyog, mintha legjobb rendin menne dolga. Hej, pedig üresen,…..
Nagyon érdekes kezdeményezés jött létre az ismert közösségi oldalon. Egy csoport, mely a kormányt az MSZP-től óvja. Világösszeesküvésről beszélnek. És a szokásos: minden az MSZP hibája… (Magyar) komonisták urálják a világmédiát, még az olyan konzervatívnak…..
A naptárfiú aktivizálta magát: ha egyszer a főnök azt mondta, hogy a Facebook-on nyerték meg a választásokat, akkor ezt valahogy bizonyítani is kell, még ha utólag is, hisz csupán kicsit ciki, hogy a sajtószabadságot többen lájkolják, mint szeretett vezetőnket. Deutsch tehát…..
Mandiner blog Homók-heterók: 1:0 2010.09.05 07:01:00
  A Meleg Méltóság Menetéről jutott eszébe valakinek a zseniális ötlet, hogy meg kéne tartani a Hetero Büszkeség Napját is. Nosza, idejekorán meg is kezdték a szervezést, s tegnap sor is került Magyarország első hetero menetére, amely a Hősök terétől az Erzsébet térig -…..
Ballas 2010.09.05 20:40:52
@Jerky_Master: Mekkora egy nyomorék vagy! Hallod állj már ki az utcára és hangoztasd hogy meleg lenni jó, kb. 10ből 9en szarráütnek ott helyben! Szemét banda!
Archiregnum Buuuuuuzik! 2010.09.05 00:45:00
  Szánalmas, nivótlan buzizás volt az Első Heteró Büszkeség Napja. Fogalmazhatnék finomabban, de nincs kedvem finoman fogalmazni. Mj és Lombroso figyelmeztettek, hogy ne várjak sokat, de aláírom, én voltam a naiv, amikor legalább egy minimális tartalmat vagy értelmet…..
Ballas 2010.09.05 13:58:05
@I-brahi: Sajna a betegségek előfordulnak...
Ballas 2010.09.05 14:00:45
@Té.eS: Pontosan, de ettől még betegség. A pedofilizmus is betegség. Akkor a homokosok miért nem betegek?