Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mérges 1234

0 bejegyzést írt és 3443 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                        „Ha ő ezt a szabadságot megengedi magának, akkor én is megtehetném. Csakhogy nem akarom, mert nem ezt keresem” – A pasi nem kívánja nyirbálni a barátnő szabadságát, amikor haverozik, bár köztudott, hogy egyetlen bepiált férfit sem hátráltat az a tény, ha valaki foglalt.    …..
2018. Kim Dzsongun, észak-koreai diktátor egy sikertelen interkontinentális ballisztikus rakéta tesztje után..
A pasi végre elcuccol anyutól, de még így is hazaviszi a szennyest, és a tisztálkodást is ott végzi, ha éppen nem a barátnőjénél. Posztolónk nem tudja, meddig bírja még ezt, de legalább takarítani engedi a párja.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű…..
„Hallottam már azt, hogyha egy férfi kifejezi, felvállalja az érzéseit, az szégyen, mert a gyengeség jele, de nálam nem ez van” - Minél idősebb korban ismerkedünk, annál több olyan helyzet fordul elő, hogy újabb oldalunkat ismerjük meg az új visszajelzésekből, és így addigi énképünket át kell…..
Mérges 1234 2021.12.27 23:39:10
Kevesebb, mint egy év alatt a Renault a legendás gyárában, Flinsben létrehozta az "autófelújító" részlegét. Ez lenne a fenntarthatóság, csak ezt nem lehet olyan szépen becsomagolni egy halom kiüresedett frázisba, mint a oly sok minden mást manapság. Pedig a projekt hatalmas figyelmet érdemelne…..
Idejétmúlt lett a régi vicc, mely szerint az újszülött kisbabáról kérdezik a szülőket: – Kisfiú vagy kislány? A válasz: – Majd 18 éves korában eldönti. A "szép új világban" már nem kell várni a nagykorúságig, az óvodások is eldönthetik, hogy fiúk vagy lányok szeretnének-e lenni. A Daily Mail-ben…..
„Minden annyira gyorsan változik, én is, meg a világ is, nem tudhatom, hogy hova visz az utam.” Ismerős? Alighanem sokan vagyunk így, mint Csilla interjúalanya, Sándor, aki szoftverfejlesztőként dolgozik Svájcban. Lássuk, milyen tapasztalatokkal!..
Mérges 1234 2021.08.04 21:23:02
@Opi87:

Multinál tolom 20 éves kóddal, egyetértek, mindenre lenne idő, minden rohadt lassan halad, de mégis akódminőség csapnivaló.

Leginkább azért mer 4-5 kontinensen fejlesztik, legtöbben nem látják át az eégszet, össze vissza van minden vannak kiváló részek, és agyfasz részek.

És igen nálunk is a fő szabály ha működik ne nyulj hozzá.

Meg gondolom ismerős másoknak is szar foltozás, hogy stabli működéső szoftverre nincs idő, így aztán jön a 4 óránként automatikusn újra induló szoftver, meg az automatikus recovery opciók, meg töb proceszbe szervezés, stb. Tehát a gányolás, gányolása, de mégis megy a szekér eladják és valahogy életben kell tartani.
Mielőtt nagyon mélyen elkezdjük beleásni magunkat a témába, szeretném lelőni a poént rögtön az elején, és elsütni a jolly joker mondatot: ATTÓL FÜGG. Na de mégis mitől, és ténylegesen milyen számokkal lehet kalkulálni? A kérdés összetettségét már csak az is mutatja, hogy nem mindegy,…..
Tavasz óta lehetett biztosra tudni, hogy a Pázmány Péter Katolikus Egyetem piliscsabai története véget ért. Évekig tartott a dolog, sokáig csak találgatni lehetett, mit is szeretne tulajdonképpen az egyetemért felelős egyházi vezetés. Meggyőződésem, hogy a döntéshozók részéről nem színjáték volt a…..
Húsz évvel ezelőtt, 2000 augusztus 12-én (helyi idő szerint 11 óra 28 perckor) döbbenetes katasztrófa történt az észak-európai Barrents tengeren: egy hadgyakorlat közben (a partoktól alig 140 km-re): váratlanul robbanások rázták meg a világ legnagyobb és legmodernebb atommeghajtású…..
Volt nekem 7 évig egy MacBook Air gépem, amivel boldog voltam, sosem volt semmi baja. 7 év után eladtam 2017-ban 75 000 Ft-ér, mert már újrainstallálás után is nagyon lassúvá vált.  2017 decemberében vettem egy Macbook Pro (13 inch, 2017, 2 TBT3) gépet bruttó 441 000 Ft-ért az Edigitalban. A…..
via GIPHY Olvasónk még azelőtt elindította a hitelkérelmét, hogy kiderült, december 31--ig nem kell fizetni a lakossági fogyasztási hitelek törlesztőrészleteit. Nem erre alapozott akkor, amikor a felvette a kapcsolatot a Cetelemmel és úgy tűnt, hogy nem is lesz gond a folyósítással. Jó adós, jó…..
Mérges 1234 2020.03.23 23:05:27
@WatchFun: De akkor miert nem csak 1.5 mlliot akartal felvenni, persze azt sem adtak volna.

De jelenelgi gazdasagi kornyezetben nem igen szabad ujabb hielekt felvenni, ha nem akarod magad megszopatni.
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a fenti fürdőszobán semmi sírnivaló nincs. Nem túl nagy, az igaz, de ezt leszámítva teljesen pöpec darab. Hogy miért kell mégis sírni rajta, pontosabban benne, azt az alábbi levél részletesen kifejti, fotókkal és egy - még a fotóknál is lehangolóbb - videóval…..
Mérges 1234 2019.10.21 09:19:13
Hazfelujitasban vagyok, azt mondom jelen körümények között az kezdjen ilyenbe akinek két anyja van.

Lássuk:

1. Villanyszerelő, elosztó csere, nem sikerült mindent visszakötni elsőre, aztán kérésre javítva lett, de a bojler csak nem működött, igaz visszajött megcsinálta. Viszont számlát, munkalapot azóta is küldi. Nem telefonálgatok többet, leszarom.

2. Vizes 1. csak kicsi munka lett volna a fenti fürdőben, részben megcsinálta, de a wc-t nem tudta visszakötni, mondván nem lehet, elmentem az OBI-ba vettem egy megfelelő flexi csövet, betettem, azóta is jó.

3. Favágó, összesen 8 időpontot adott meg, ennyiszer voltam otthon, és vártam őket, utolsó napon csak eljött, igaz 11 helyett este 7-kor, aminek a szomszédok különösen örültek.

4. Szigetelő ember, kijött gyorsan felmérte, de utána hetekig tartott mire kiküldött egy ajánlatot, persze másik házról szolt az ajánlat nem az enyémről. De végül megegyeztünk egy időpontban, de kértem, hogy hívjon fel egyeztessünk az anyagrendeléssel kapcsolatban, még nem hívott, pedig elvileg jővőhéten kellene kezdeni a munkát. De leszarom, nem leszek otthon, majd szigetelek jővőre.

5. Vízvezeték szerelő 2. Felmérés 1 hét után, ajánlat 10 telefon után 3 hét múlva, munkát megkezdték, jó minőségű anyagokkal dolgoznak, de nem igen figyelnek oda arra, hogy ne legyen nagy a pusztitás, pl a fal több helyen átszakadt, pedig csak értelmesen kellett volna vésni. Alapvetően jó a munka, amit elvégeztek, van ami kimaradt, de két nap múlva potolták. 3 napnyi munkadíj 280 ezer, igaz sokat dolgoztak. Alapvetően ez 10/9 pont merném őket ajnálani.

6. Fűtés szerelők, kazáncsere: gyors felmrés, nehézkes árajánlat adás, nehézkes kommunikáció, a munka el lett végezve, lepapirozva egyelőre semmi sincs, se számla, se semmi. (Kéményseprő sem, stb.) De elvileg még jönnek papírozni. Ami még feltűnt, hogy felszámolták a mosást és a védő adalékot, de mind a mosó, mind a védő adalék ott pihen a kazán tetején, nem tették be a rendszerbe. (Szürőt tettek be szerencsére.) 10/7

7. Burkoló a héten fog jönni, ő elvileg szépen dolgozik, és sok mindent megígért, hogy mit fog még megcsinálni a házkörül, elég normálisan is kommunikál. Csak soha nem akkor jön, amikor mondja, hetes csúszásokban van. Még nem tudom értékelni.

8. Festő drágán dolgozott helyenként szépen, máshol meg összebarmolta a falat. De legalább minden nap jött, amikor ígérte.

9. Ablakosok. Gyors felmérés. Gyors ajánlat adás, szerződéskötés (WTF), előleg, mindenről papír. Időben szállítanak, elég jó munkát végeztek (10/9), Elvitték az összes szemetet maguk után és takarítottak is. Alapvetően velük voltam a legjobban megelégedve eddig.

Az egész egy horror. Két hónap alatt elfüstöltem 3 millió Forintot, fogytam 10 kilot, és ordítok a munkatársaimmal, a gyerekkel, mindekivel.

Idegeim a végét járják, de szerencsére idénre már nem nagyon tervezünk mást, megvárjuk még a fürdő elkészül. Aztán magunkra zárjuk a házat, tavasszal kezdjük a következő kört.

Konyhával, épület bontással, stb. Na az sem lesz egyszerű.
via GIPHY Tegye fel a kezét, aki sosem járt még úgy, mint az igen tisztelt olvasó! Az asztalos késik, hónapok óta nem fejezi be a munkát, a megrendelő meg csak fizet és türelmesen vár, aztán megint fizet és megint vár. De most már sem fizetni, sem várni nem akar. Az egyetlen szerencséje, hogy a…..
Mérges 1234 2019.09.18 22:12:37
@MrZed001:

Van ilyen, pl joszki, es vannak i cifra kommentek. 2 szakibol 1-nel mindig valami kurva nagz gaz van. De lattam olyat is ahol, vagy 50-en irtak, hogy korrekt nem draga, idore erkezik stb. Fel is hivtam, a csavonak csak 6 honap mulva van idopontja, koklerek kozul van, amelyik 2 napn belul kezdene... :D
Mintha túl magabiztossá vált volna attól a magyar kormánypárt, hogy finoman szólva is egyszerű propagandaeszközök bevetésével sorra nyerte a különböző választásokat az utóbbi években. Pedig a győzelmek mögött volt egy fontos változás, ami erősen hathat a Nemzeti Együttműködés Rendszerének jövőjére.…..
Mérges 1234 2019.06.30 13:32:32
@midnight coder: @Azt nem érzi cikinek a sok ballib, amikor 13 éves kislányok tüntetnek a klímaváltozás ellen ? Vagy a zöld propaganda az iskolában mehet, de a jobboldali a fesztiválon nem ?@

Klimavaltozas az politikailag fuggetlen. En akkor is lefosnam a bokam, ha Gyurcsanyt nyomnak a fesztivalon. Gondolom te is, csak annyi esz nincs, hogy ezt atgondold.
Napok óta tele vannak a hírek az Egyesült Államokat sújtó elképesztő hideggel. De vajon milyen lehet az élet akkor, amikor tényleg olyan az idő kint, mintha az ember egy mélyhűtőben lenne? Nos, Roger rövid, ámde annál érdekesebb posztjából rögtön kiderül – és egy nem akármilyen fotósorozat nyomán…..
Amikor egy szerettünk megkapja a diagnózist a demenciáról, számos ellentmondásos érzelmet élünk át, néha egyszerre. Sokan mély fájdalommal reagálnak, van, akit sokkolnak a hírek. A jelentős életváltozás előtt álló kilátások demoralizálttá, zavarttá, dühössé tehetnek. Az idősebbeknél nincs másik…..
Szép hagyománya van már az köztévénél annak, hogy bizonyos híreket és riportokat úgy vágnak meg, majd adnak le a műsorba, hogy az csak részben, vagy egyáltalán ne fedje a valóságot, cserébe tökéletesen tükrözze a kormány üzenetét és álláspontját a menekültekkel kapcsolatban. Egy olvasónk azonban…..
Hazánkban jelenleg több tízezer informatikusnak lehetne munkát adni, de nincs elég informatikus - főleg azért, mert a cégek toborzási és megtartó módszerei idejétmúltak. Fazekas Barbarától, az IVSZ digitális munkaerő- és oktatási csoportvezetőjétől azt is megtudtuk, hogy 5-10 éves munkaerőpiaci…..
Tisztelt Őszinte Ingatlanos!  Érdeklődöm, hogy az ingatlanközvetítővel kötött megbízási szerződésben (meghatalmazásban) általános feltétel-e, hogy az ő jutalékát a megbízó (eladó) az első "komoly érdeklődő" jelentkezése után azonnal fizeti? Miért? Létezik-e másféle megállapodás is? Hárman…..
Mérges 1234 2018.07.11 20:39:37
@toreki:

Nagy valószínűséggel adok bárkinek 4%-ot, azaz mondjuk 1.5 milliót, amikor eladom a lakásomat....
Ja várjál nem, dehogy adok... Max 300 ezer Forintot, de még annak is kicsi esélyét látom.

De úgy van ez hogy amikor vettem a lakást, akkor is jött az igatlanos, hogy az adásvételit el tudja intézni 1%-ért, ami 300 ezer Forint, mondom ne vicceljen már, ismerős megcsinálja 60 ezerért. Eltelt 5 perc visszahívott, hogy így is jó nekik. 1 óra munkára persze még ez is jó pénz....

Etesse más ezeket az emebreket.