Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jajjfagyi

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zeneipar ugye válságban van, ezt mindenki tudja. Kanye West is, aki most csatlakozott azokhoz, akik a lehető legnagyobb felhajtást csapják egy-egy új daluk, albumuk mellé. A rapper péntek este, New Yorkban, egy házfalra vetítette ki magát, illetve mutatta be ezzel együtt a New Slaves…..
Jajjfagyi 2013.05.18 13:54:16
A @Sárga Király: A jogdíjat Norbi fizeti, illetve beépítik a fényképezőgépek memóriakártyájának árába, hiszen arra úgyis ezt vennénk rá. :)
A Magyar Távirati Iroda hírei között az imént ezt találtam. Szerkesztett formában közreadtam az anyagot az InfoRádió hírportálján. Alább közlöm az eredeti cikket, tisztelettel megjelölve azokat a részeket, amelyeket megjelölésre érdemesnek gondolok. Zárójelben: olyan is volt…..
Jajjfagyi 2013.02.13 23:16:18
@kisrizling: visszatértünk Villányra. Nem mondtam, hogy szigorúbb. Példának hoztam fel. A 90-100 hl/ha a maximum, classicusnál. Nagy valószínűséggel a borászatok nagyobb terméskorlátozással dolgoznak. Viszont a termékleírások linknél (már az eredeti cikk miatt is) Egert néztem meg. Vicces. :) Mintha egy kéziratot olvasna az ember, annyi a kihúzás, javítás benne.

Ez elég komoly terméskorlátozás: TERHELÉS: 6,75 HL/ 3 ha ?
www.vylyan.hu/file/VylyanJegbor2008.pdf
Mark Wahlberg, az egykori Marky Mark, a New Kids on the Block egyik volt tagja néha berúg egy kicsit, amivel senkinek semmi baja nincs, amíg otthon csinálja, vagy legalábbis nem kamerák előtt, ugye. Jó, a fenti videó láttán azt mondjuk mi is, hogy igyon még többet, és csak úgy…..
Nagyon izgalmas vendégek érkeznek ma délután Budapestre, az egyik legnagyobb kedvenc gasztrorégióm, a délfrancia RhoneAlpes régióból egy komoly gasztronómiai küldöttség, séfek (köztük két Michelin-csillagos és a szakma kiváló mestere (MOF)), sajtmester, cukrászmester, csupa…..
Sikerült hozzájutnom egy nagyon izgalmas termékhez, egy felpuffasztott, zacskóban árusított, külsőre is meglehetősen vonzó pizzás csigához. Bár a pontos receptúrát nem sikerült megszereznem, gyakorlott háziasszonyoknak nem lehet probléma az elkészítése az összetevők listája…..
Jajjfagyi 2012.10.02 18:08:55
@protézisesh: Nem írtam vegyszert. Az "E" számokról van szó. Egyébként elgondolkodtál, mi lehet abban a védőgázban, hogy 1 hét múlva is friss és ropogós az a saláta? Az E290 E938 E939 E941 E948 sorozat elég hozzá?
Egyébként ugyanarról beszélünk. A fogyasztói igények itt tartanak.
Végre egy közös ellenségkép, amihez minden ember egyetemlegesen csatlakozhat. A robotok könyörtelenül menetelnek előre a nagyobb Tescókban, és önkiszolgáló pénztár néven sorra veszik el az ártatlan humanoidok munkáját. Ráadásul csak félig, úgyhogy a vásárlóknak maguknak…..
Jajjfagyi 2012.07.21 11:21:07
Jajjfagyi 2012.07.21 13:35:20
@ColT: Akkor eddig nem tűnt fel nekem az ára. Majd legközelebb megnézem. Én mesüge meg azt hittem, ingyen zacskóval akarnak rávenni az önkiszolgáló pénztárra.

Tényleg, az megvolt már, hogy egy zacskóba beraksz többfajta péksütit? A gép nem tudja lekezelni, mert a következő terméket akkor ütheted be, ha az elsőt a lerakodóra raktad, viszont ott kiírja, hogy súlytöbblet van a gépen. :)
Lesz egy csomó érdekes gasztroesemény, ajánlok párat közülük. Igyekszem majd minél többre (ami nem ingyenes) megnyerhető jegyeket is szerezni, a Kávéfórumra és a szakácskönyvbemutató-kóstolóra például van, de lesz a pálinkafesztre is!(Hírlevélre (lent) feliratkozók biztos…..
Meglepő cikkre hívták fel a figyelmemet. Vicces, hogy a szerző egy blogon kéri számon a tényfeltáró újságírást, gondolom ennél fontosabb probléma nem is nagyon van már itthon a gasztronómiában. Az írás - gondolom - erre az élménybeszámolómra(!) reflektál, amiben egyébként…..
világevő Egy extra nehéz kvíz 2012.02.11 18:00:00
[Itt található a megfejtés!] Kicsit nehezen indul, aztán majd még nehezebb lesz, ahogy teszek még majd fel ide képeket, de legalább érdekes lesz majd a megfejtés, azt megígérhetem. [a múltkori kvíz megfejtése a poszt legalján lesz, aki meg akarja nézni, előbb kattintson ide,…..
Jajjfagyi 2012.02.11 19:04:31
Jajjfagyi 2012.02.11 19:07:32
Jajjfagyi 2012.02.13 19:54:25
Sosem vágtam ilyen izgatottan oportózásnak, örömmel kutattam fel a kakukktojás tételt az Alföldről. Először a hazai bordoki révén hallottam a soltvadkerti Lantos pincéről a Szegedi Borfesztivál alatt, majd később személyesen is meggyőzött a zweigeltje. Ilyen előzmények után a…..
Jajjfagyi 2012.02.12 14:15:28
Officespotting Zwack 2012.01.04 07:30:00
Bérlő: Zwack Unicum Nyrt. Bérlő profilja: Szeszesital gyártás és -forgalmazás Irodaház: Gyárépület, IX. Soroksári út 26. Kiadó irodák…..
Jajjfagyi 2012.01.04 15:04:57
 Ki hitte volna hogy E.T. még visszatér a filmvászonra? Ki hitte volna, hogy távolléte alatt görcsös testépítésre és emberevésre adja a fejét? Ki hitte volna, hogy a "Szuper 8" ennyire jó lesz? Én biztos nem, azt hittem, már kinőttem az "önfejű kisgyerekek…..
Jajjfagyi 2011.12.02 18:12:57
@Robb20: Részegen.:)
A kérdés a szokásos: mi van a képen? Persze a lehető legpontosabban. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy rájön-e valaki.Adós voltam még a múltkori találós kérdés megfejtésével lent az is megtalálható, aki először játszani akar, nézze meg a képet itt.Ha nagyon nehéz, majd teszek…..
Varánusz Te is fiam, Uj Péter? 2011.09.06 06:16:47
"Eljött az a pillanat, amire nem hogy nem vártam soha, de igazán még fogadni sem mertem volna rá, hogy eljön valaha: távozom az Index szerkesztőségéből. Közismerten vonzódom az új kihívásokhoz, már pendelyes koromban is új kihívásokkal játszottam a porban. Az…..
A közterületépítés első és második főtétele szerint: 1. Plázaépítés nélkül nem újul meg közlekedési csomópont. 2. A megújulás nagysága egyenes arányban áll a pláza nagyságával.  A Köki például nagyon megújul, így oda nagyon nagy bevásárlóközpont épül. Ahol…..
53 százalék a bizonytalan szavazók aránya az Ipsos felmérése szerint, ilyen magas ez a szám még sohasem volt. Pedig már azt hittük. Szinte biztos, hogy Gyurcsány is őértük aktivizálódott most. Már a 90-es években megfigyelték, hogy a magyar közgondolkodás nagyon hajlamos az…..
Jajjfagyi 2011.05.18 09:19:22
@magyar bucó: Zseni vagy. Lehülyézni nem ér, főleg, ha a 80-as évek undergroundját nem ismered, s azt sem tudod, kitől van az idézet. Csak gratulálni tudok! Olvass utána egy idézetnek, mielőtt a klaviatúrádat koptatod! Nem a törvényről írtam, elvről. A Fidesznek hány alapítója volt? Ma hányan vannak a pártban? Ki a Fidesz? Csak, hogy egy példát említsek. DE a többi pártot is szét lehet ez alapján szedni.
 Obama elnök mostanában kicsit korábban megy be a hivatalába, hogy a részére éjjelente összeállított jelentésben megnézze, hogy egy heti semmittevés után határozott-e végre a zsűri a magyarországi Bocuse D'or döntő résztvevőiről. Hát nem! Ilyenkor persze beindul az…..
Ijedt arcú, bujaszájú néni hungarikum jellegű üdítővel, 1982-ből. Hopp, de nicsak, milyen üdítőt fordít véletlenül felénk? Már ez a léha tekintet is megmozgatja a férfi ember fantáziáját és legszívesebben ötösével vedelné a Traubit, hogy megkapja ezt a nőt és…..
Jajjfagyi 2011.04.01 19:16:14
@www.Bisex.hu: Már nem az övék. Elvesztették. index.hu/gazdasag/magyar/2011/02/08/felszamoljak_a_traubi_hungariat/
De eddig is 2 Traubi futott egymás mellett.

A www.magyarhelyesiras.hu/ szerint hosszú "ó" a retró.
Szóban elmesélve úgy sem hisz el senki, hogy hányszor kerül veszélybe egy bringás élete egyetlen nap alatt még akkor is, ha szerényen a kerékpárúton halad.Magpet önálló civil kezdeményezésként lefilmezte. Szerinte sincs harag, az egész csak azért készült, hogy mindenki lássa,…..
Jajjfagyi 2011.02.11 19:19:32
plasma.szfki.kfki.hu/~csillag/kerekpar_kresz/Kerekpar_KRESZ.pdf

Meglepően sok a tiltás:)
Erre külön felhívnám a figyelmet: "zebrán az elsőbbség csak a gyalogosokra vonatkozik. Tehát biciklisekre csak akkor, ha a zebránál leszállnak és tolják a biciklit." Kérdés: ha egy hülye a bicikliutat a zebrán vezeti keresztül, akkor is a zebra rész érvényesül?
Jajjfagyi 2011.02.12 09:03:29
@beked: Ha kereszteződés lesz belőle, akkor viszont nem lehetne egyszerre zöld mindkét közlekedőnek a lámpa.
Jajjfagyi 2011.02.12 09:10:46
@cso zsi: Andrássyn az eltoltat a biciklisek ritkán veszik figyelembe (már ha a bicikliúton közlekednek, s nem az autók között). Pedig az Oktogonnál a kanyarodás miatt az életükkel játszanak néha. Az autóvezető (mivel látja a biciklis lámpáját), még ha látja is a tükörben, hogy jön egy kerékpáros, meg van győződve arról, hogy meg fog állni. 80%-ban nem fog. Tapasztalat.

A videó itt csak a kerékpárutakról szólt. Az egyirányú utcáról miért nem beszélünk - amikor a biciklis lehúzódni nem tud a parkoló autók miatt, csak, ha valamelyiket megsérti. Az autóvezetőnek meg miért kéne számítania egyirányúban szembe jövő biciklistára (amelyek néha az egész utcát kihasználják, mert félkézzel vezetnek, másikban a telefon).
Nem azokról az egyirányúkról beszélek, ahol tábla szerint szembe mehetnek a forgalommal!
A Motorola Xoom ezzel a hirdetéssel üzen végképp hadat az Apple-nek. Ráadásul ez a videó még csak a valódi reklám beharangozója, a teljes film a Super Bowl közvetítés közben megy majd...
Már a Reuters is arról ír, hogy a Facebook tagadja, hogy szövetségre lépett volna a HTC-vel egy Android alapú Facebook telefon gyártásáról. Hmmm, legutóbb a Nexus S létét tagadták ennyire, aztán abból is mi lett. Ugye ;)..
Jajjfagyi 2011.01.30 11:16:23
Az év elején nagy reményekkel, jelentős sajtószéllel és általában kedvező első benyomásokkal indult Ráspi, a fertőrákosi druida budapesti vendégszereplése. Aki járt már Fertőrákoson, és ismeri valamelyest Horváth József egyéniségét, elveit és gyakorlatát, az tudja, hogy…..