Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sys_64738

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No, hát ez a nap is eljött. Fény derül a nagy titokra, vagyis arra, hogy mi az a 10 nóta, amiért áldom azokat, akik kitalálták, de még inkább azokat, akik csúcsra járatták a western műfaját. Akiknek köszönhetően ennyi remek dúdolgatni való született az évek során. Most is meg…..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
Most telefonált egy régi olvasónk, aki azzal az elképesztő hírrel szolgált, hogy most (2011. május 18., szerda, 15.02 óra) a Honvédelmi Minisztériumnál nincs kitéve gyászlobogó.Aki még nem tudná: a tegnapi napon, kedden, május 17-én két magyar katona meghalt egy afganisztáni…..
Ma a Parlamentben belengetett reformcsomagban megpendítették (vagyis inkább kilátásba helyezték) a fegyveres testületeknél dolgozók korkedvezményes nyugdíjbavonulási lehetőségének megszüntetését. Abszolút logikus, hogy a Lemilbloghoz hasonló fórum ne menjen el szó nélkül a…..
Ez az írás nem a partraszállásról, nem a 101. Légiszállítású Hadosztályról és nem a Band of Brothers (Elit alakulat) által bemutatott Easy Company-ról szól. Nem akarom, mert nem is lehet egy ilyen cikkben bemutatni mindezen alakulatok életét, történetét. Bármilyen utalás vagy hivatkozás rájuk csak…..
IDDQD Heti retro: Battlezone 2011.01.20 17:58:00
Itthon nincs akkora kultuszuk a múlt heti Star Control II alatt a szavazásban felsorolt neveknek, mint tőlünk nyugatra, mert a pénzbedobós arcade játékok a nyolcvanas évek elején még nem szivárogtak be hozzánk (ezért is gondolhatják azt többen, hogy a Wizard of Wor eredetileg…..
Intro A mobipocket a legtöbb eszközön egy nagyon kényelmesen olvasható dokumentum-forma, de van egy csomó apró részlet, amitől igazán komfortossá válik az olvasása. Évek óta konvertálok állományokat ebbe a formátumba, és mindig lehet találni valamit, amitől az eredmény még…..
Nem tudom, ki ismeri a Live at the Apollo című brit standupcomedy-sorozatot, hatodik éve megy, olyasmi mint nálunk a Showder Klub, csak ránézésre úgy 5-6 ezer néző előtt mondanak vicceseket a szereplők. Na, az eheti műsorban Dara O'Briain ír humorista tett egy kis kitérőt a…..
Nagy pixel art-rajongó vagyok, különösen szeretem a demake-eket, vagyis azokat a műveket, amik megmutatják, milyen lett volna egy sikeres film vagy új videojáték, ha egy, a nyolcvanas-kilencvenes években készült játékként jelent volna meg. Volt már ilyenre példa a blogon is, a…..
sys_64738 2010.11.10 14:03:08
Ez most kicsit alibiposzt lesz, marha sok dolgom volt az elmúlt napokban, nem nagyon volt időm retrózni. Remek alkalom viszont ez arra, hogy elővegyük a magyar tévésorozat-gyártás egyik gyöngyszemét, ami itt már több kommentben is előjött – és hogy ellenőrizzük, mennyire van…..
sys_64738 2010.11.04 14:04:38
@Flankerr: És Tabajdi ezredes (Bárdy György=Jumurdzsák) nem akar a törököknek semmit adni, ő meg tankokkal védené a várat :)
Újra rendhagyó retro következik rengeteg képpel és néhány magyarázattal. Múlt héten a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum Tanulmánytárában jártam, amit csak ajánlani tudok mindenkinek. Elképesztő dolgokat lehet ott látni, néhányat megpróbálok átadni pár béna fotóban…..
A tegnap egy elég érdekes hír jelent meg az Indexen, amelyből a nagyérdemű arról értesülhetett, hogy kemény idők jönnek ám a magyar katonatisztképzés fellegvárának számító Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem hallgatóira.Foglaljuk tehát össze röviden, miről is beszélt az…..
...Britney Spears még nem volt popsztár. Ugye, megvan a The Duke Nukem Forever List című vicces weboldal, aminek alkotói azt szedték össze, hogy mi minden zajlott a világban, amióta a 3D Realms hivatalosan bejelentette, hogy dolgozik a Duke Nukem 3D folytatásán? Ez ugyanis baromi régen,…..