Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mizu

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai (ami igazából tegnap előtti kéne, hogy legyen) egy teljesen szokatlan cikk. Nem sokan tudtak róla az online ismerőseim közül, hogy június körül meghibásodott egy Cubot One a környezetemben. Felkértek rá, hogy intézzem el a garanciázást. Már akkor tudtam, hogy ennek a fele…..
Kilenc éven át követtük, hogyan ismerkedett meg Ted gyermekei anyjával, a Wall Street Journal pedig utánanézett, hogy mennyire valós az az ismerkedési folyamat, amit a sorozat bemutat. Egy 2012-es tanulmányra hivatkozva állítják, hogy a második világháború óta a legelterjedtebb…..
Betegesen rettegek a békáktól és a kígyóktól, és már gyerekkoromban sem mertem hozzányúlni a sikamlós halakhoz. Ráadásul két éve vegetáriánus vagyok, így nem csoda, hogy a Comment:com-stáb úgy döntött, én leszek a legalkalmasabb tesztalany a kobrahúst zabáló, saját…..
1. Egyedi webáruház fejlesztéseElőnyök:- 101%-ig olyan lesz amilyet megálmodtunk Hátrányok:- hosszadalmas tervezési, fejlesztési, tesztelési idő- magas költségek- végleges elkötelezettség fejlesztési szakemberek irányában- kis létszámú tesztelő csapat- továbblépés…..
A PHP sajátossága (volt), hogy mindenki próbálta utánozni a névtereket (namespace), mivel nem álltak rendelkezésünkre. Ennek az volt a következménye, hogy borzasztóan hosszú, igen csúnya osztálynevek születtek: class Zend_Http_Client_Adapter_Socket és ez még nem is a…..
Mizu 2013.01.03 13:08:12
  Újabb magyar sikersztori - pálinka adómentesen. Orbán Viktor vezetésével a pálinka-szabadságharc győzött, és 2010 szeptember 27. óta ezt már adómentesen főzhetünk pálinkát fejenként 50 liter 86%-osig, köszönve a Fidesz gründolta új törvénynek. Az EU ugyan felszólította…..
Mint minden rendes ivarérett férfinak, nekem is egészséges érdeklődésem van a foci iránt. Ebbe a dologba tökéletesen beleilleszkedik az, hogy évek óta nem láttam a magyar válogatott meccseit. Úgy egyáltalán olyan focimeccset ahol magyar csapat volt érdekelt. Az eredményeket és a…..
A skót miniszter Alex Salmond és a Egyesült Királyság minisztere David Cameron aláírtak egy megegyezést ami szerint a skótok szavazhatnak majd függetlenségükről még 2014 végéig. A körülbelül 4 millió szavazó közül egyenlőre a döntő többség nem szeretne függetlenné…..
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
A CIB Bank reagált az előző félreutalt pénzes posztra. Természetesen azonnal megkapta volna tőlük is a pénzt, ha ezt jelzi feléjük. Kárpótlásul szeretnék kompenzálni az ügyintézésre fordított időt/pénzt: Tisztelt Blogíró, tisztelt Szerkesztő! Kivizsgáltuk az Ön által…..
Holnap kezdődik az új tanév, ideje a rákészülésnek. Gyerekeink elköszönnek a nyártól, visszatérnek a szorgos tanulással eltöltött hétköznapokba, ahol első dolguk lesz szembesülni azzal, mit is gondol róluk szeretett kormányuk.Biztos célszerű szembesíteni a jövő…..
Naiv ügyfél apját névazonosságuk miatt tiltotta ki vele együtt a Vatera:F. István vagyok, szabályt sértettem a vaterán ezért kizártak.ez idáig rendben van! Apám szintén F. István öt is kizárták, mert véleményük szerint kapcsolatba hozható velem! Szinte HIHETETLEN kapcsolatba…..
(<--első rész) Mit vontathatok? Nagyon bonyolult és sokszor vitatott kérdés ez. Függ a jogosítványunk kategóriájától, az autó és a vontatmány megengedett és valós össztömegétől, valamint a vontató jármű forgalmi engedélyébe bejegyzett maximális vontatható…..
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
killtheradical A te anyád 2011.01.06 06:37:00
Úgy tűnik, az új sláger egymás szórakozásának elrontása. Oké, annyira nem új, csinálják ezt időtlen idők óta az emberek, de most apropója is van: az új médiatörvény. Bayer Zsolt, miként a Híradó vagy a Való Világ, szórakoztatóipar. A szórakoztatóipar – Howard Stern…..
Mizu 2011.01.06 09:44:47
Újkori posztolók....

matula.hu/

Aki emlékszik erre, az tudja mire gondolok, aki meg nem, ne posztoljon hülyeséget...
A Fideszt burkoltan rasszizmussal vádolók zavartan hallgatnak, jobboldali hangadók köpni-nyelni nem tudnak, a Jobbik pedig Fidesz-Lungodrom kormányt emleget. Az utóbbi években megszokhattuk, hogy a cigánysággal kapcsolatos bármilyen esemény vagy megszólalás azonnal óriási…..
Már az eredeti, erstés verziótól is hánytam, de a Jobbik keményen beásott a béka segge alá! (Thx A.R.!) ..
Nem vagyok én a magam ellensége. Pár éve megfogadtam, hogy azt a néhány hétvégét, amit a Balatonon töltök, nem teszem tönkre azzal, hogy csöndes fejszámolással ellenőrzöm a büfében/borozóban/étteremben elém tett számlát, mert az a pár száz forint…..
Szívatós Szívás a Vaterán 2010.05.19 10:17:00
A Vatera.hu-val kapcsolatban tapasztaltakat szeretném megosztani az olvasókkal: "2010. január 8-án a Vatera.hu portálon eladtam egy könyvet cca. 3.000 Ft értékben. Az eladást követően hosszú ideig figyeltem, hogy mikor jelenik már meg az, hogy mennyi jutalékot kell befizetnem,…..
Az alakulóban lévő Maszop frakció tevékenységét nézve bizony a vicc jut eszembe, mikor a medve nekiszegezi a kérdést a vadásznak: te szopni jársz ide?A választási vereség után olyan szoros kapcsolatba kerültek a fingófával, hogy megszokássá, önként vállalt viseletté…..
Mizu 2010.05.14 09:27:56
B-oldal Bezár a Gödör 72 napra 2010.04.17 07:35:00
Na gyönyörű. Egy hónapja voltunk úgy a Gödörben, hogy az a hír terjengett, hogy razzia lesz. Ez engem semmilyen mértékben nem érint, csak az zavarna, ha zenét hallgatok, és közben valaki szétrúgja a koncertet, zene leáll, hangulatba beleszarunk, és a végén sikerül arra fogni…..