Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kazi-HUN

18 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy brooklini genget éppen egy térfigyelő kamera alatt ért a vasárnapról hétfőre virradó éjszaka. Üldögéltek, aztán az egyik gondolt egyet, hozott egy fejszét, hogy kivágja a járdán a fát, amihez egy kerékpárt láncoltak. A fa tíz perc alatt meg is adta magát, derékba tört.…..
Gratulálok minden kreténnek, aki más emberek szórakozását hátráltatja és elrontja. Ebben ludasak azok is, akik megnézik az ilyen legalja felvételeket, mert ha nem néznék, nem kameráznának.Hollywoodnak elege lett a magyar kalózfilmekbőlPremier szempontból azt hiszem az utóbbi…..
FIGYELEM, A RENGETEG LÁTOGATÓ MIATT 3 ÓRÁRA LETILTÓDOTT A KÉPTÁRHELYEM, EZÉRT MINDENKITŐL SORRY, DE A VILÁG RENDJE HELYREÁLLT. (Ez az epizód egy előző folytatása. Ha tudni akarod, hogy hol vagyunk és mit csinálunk, ide kattints az előzményekért.) Senki nem vett észre.…..
Mindig is filmnagyhatalom voltunk. Ez onnan is látszik, hogy Budapestnek szerves része egy olyan díszletkomplexum, mint a KÖKI, ahol csak azért nem forgathattak volna atomháború utáni sci-fiket tucatszámra, mert a nézők nevetségesen valószerűtlennek találták volna az egészet.…..
Update: Mostanra minden profilhoz csatolták a kérdés fülecskét ennek megfelelően tele lettek az üzenőfalak különböző kérdésekkel, ettől az eszköz és a lehetőség amit adni nem ROSSZ és le fog csengeni :-)           Mostanában kicsit sok bejegyzés…..
Kazi-HUN 2011.03.25 20:13:42
Más magyarázatot nem tudok erre a kínos videóra, amit nem tudom ki talált viccesnek. ..
New York a folyton lüktető város a föld alatt is számos kalandot tartogat. Steven Duncan várostörténész és Andrew Wonder operatőr New York elzárt területeire lógott be egy gerillaakció keretében.   New York láthatatlan infrastruktúráját, metróalagútjainak és…..
Közkívánatra elindult a Magyar Paleoasztronautika Oldal fóruma! Mivel a törzstagok jelezték, hogy szükség lenne egy ilyen jellegű platformra, úgy gondoltam miért is ne tegyek eleget a kérésnek, hiszen így számtalan különféle gondolatot meg lehet…..
Kazi-HUN 2010.11.30 12:33:24
@Kyra_: A fura az, hogy Amerikában sok helyen egymástól függetlenül beszámoltak az eseményről. Bennem is az a nagy kérdés, hogy akkor miért alulról jön a fény. Hacsak a föld pályája is nem "kacsázik" :(
Érdekes állítást hallottam egy szakértőtől nemrég. Eszerint egy általános igazságra figyeltek fel az inteles Macbookokkal kapcsolatban.Az egyes gépeken végzett tesztek eredményét az Apple feltünteti a laptop belsejében, és mint a felső képen látszik, az enyém például Good…..
Kazi-HUN 2010.11.15 12:43:53
Tudjuk, hogy mindig sokkal édesebb, ami nem lehet a miénk, és tudja ezt az Apple, meg a T-Mobile is. Sorbaállunk érte, ha úgy gondoljuk, hogy nem jut biztosan, beszélünk róla, várunk rá, mint a Mikulásra. Vagy mint az iPhone-ra. A 3GS modell például hat hónapon keresztül hiánycikk…..
Kazi-HUN 2010.09.28 09:36:56
@Hümüzhümümüz: 2 év? pfüü, Kelet-Németországban 10(!) év volt a várakozási idő egy TRABANTRA. Na az milyen volt?! :)
Már csak nyolc nap van hátra a startig, jövő pénteken nálunk is boltokba kerül az Apple mobilja, persze még mindig nem tudjuk, hogy mennyibe fog kerülni, vagy hogy milyen előfizetéseket lehet majd mellé kötni. A T egyelőre nem mond semmit, de elvileg bármelyik pillanatban kiderülhet…..
Feleségemmel eltöltöttünk néhány napot félig munka, félig pihenés céljából Floridában. Álljon itt néhány egyszerű tény, hogy legyen az emberenek összehasonlítása, hogy milyen rosszul is élnek tőlünk 9000km-re.Egy gallon benzin: 3,5 $ (1 liter kb. 150Ft) Rendkívül fel vannak…..
Állítólag demokráciában élünk, olyan államban ahol az embernek jogai vannaka kötelezettségei mellett. A rendőröknek legalább is biztos. Péntek délután jöttem haza kicsiny (de keményen balra húzó) városunk belvárosából. A hócipőm tele volt már a fasz közlekedéssel.…..
Néhány hete írtam arról, hogy kedves rendőrségünk minden alapot nélkülözve meg akar büntetni egy általuk vélt közlekedési szabálysértésért.Link itt:http://tuligenyes.blog.hu/2007/08/25/kedves_rendorsegunk_jol_mukodikAkkor poénkodva megjegyeztem, hogy remélem a bíróság azért…..
Amikor kedvem úgy hozza szeretek fotózni. Persze nem komolyan, csak kedvtelésből. Mostanság vettem egy Nikon D40-es gépet, amivel illenék már jobb képeket készíteni, de csak ilyenekre futja tőlem. :) Heti rendszerességgel fognak felkerülni újabb képek. Talán valakinek tetszeni…..
"Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy katona tiszt és a felesége. Egyik nap, marhára unták a párt gyűlés fojtogató kárpítszagát, és félrevonultak hideg virslit és meleg sört inni. Azzal nem számoltak, hogy ez a két csúcs élelmiszer annyira felfokozza vágyaikat, hogy 9…..
Gondolom, mindenkinél évről évre visszatérő jelenség a kollegák csipkelődő, olykor bunkó megjegyzései mikor visszatérünk a jól megérdemelt vakációnkról. Az ember feltöltődve, élményekkel teli kezdi meg a rabszolgamunkát, amit a kedves kollegák az első negyedórában porig…..
Ezt a kis "szinest" bagira küldte be. Ki vagyok akadva. Ma beszélgettem az egyik kollegámmal és leakasztott. Persze ez nem túl nehéz, mert eléggé lobbanékony vagyok. Sőt! A többi kollegám azt mondta állandóan morgok valamiért. Ez igaz. De azt hiszem megvan ennek is az oka.…..
Ezt a tanulságos esetet Cherrygirl küldte be: Cyrano Bár –Gyula Nyaralni voltunk Gyulán. Gyula jó, hely. Fasza fürdő, jó kaják, kellemes emberek, baráti árak, amolyan megkapod a pénzedért amit elvársz. Persze nem lehet minden gömbölyű… Egyik este történt ugyanis,…..
Ez a sötét tónus jobban bejön a lelkivilágomnak. Mostanság nem tervezem lecserélni. Üdv...
Történt, hogy június elején pihenni voltunk a Kedvessel Tapolcán. Hazafelé beugrottuk Polgárdira, hogy a rokonságot boldogítsuk egy kicsinyt. Amint beértünk a város központjába egy Stop tábla állított meg bennünket. Szépen meg is álltunk, majd bekanyarodtunk a főútra.Nem…..
Bocs, hogy kissé eltűnt a blog, meló meg minden...De most egy erősen grafomán hölggyel erőssítünk "G"-vel. Reszkessenek a az urak ha vele találkoznak!Majd elfelejtettem. Mi most barterrozunk is. TESSÉK olvasni a blogját, igazán jó stílusa van a…..
Történt, hogy kedvesem néhány héttel ezelőtt meglepett 2 jeggyel a John Williams tiszteletére rendezett Filmzenei Gálakoncertre. A dolog jól hangzott, filmzene, nyáreste, John Williams, mi kell még? Persze a dolog igazán "magyarosan" sült el. Sajnos már csak az…..
Munkaügyben voltam kint a szigeten. Nem csalódtam, egy "élmény" volt.12-21óráig tarto időszakban, egy kis ízelítőt kaptam milyen is lehet egy kicsit, ha az ember a pokolban van. Mivel a szigetesek jó gazdához méltóan minden centit vagy eladtak a kereskedőknek, vagy a fenn…..
Szomorú vagyok.Néhány év alatt sikerült annyira uniformizálni a játékipart, hogy egymás után próbálom ki a interneten játszaható havidíjjas játékokat, de mind unalmas. :( Ugye adott egy játék, mondjuk a World of Warcraft. Fantasy elemekkel teletűzdelt világ, ahová ha belép az…..