Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dragonfly77

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kölcsön kaptam ezt a könyvet.Kb. 2.leüléssel kiolvastam. Mi volt a fura benne? Leginkább, hogy mielőtt elolvastam azon keseregtem, hogy az utóbbi időben mennyire nem találom az utat a szüleim irányába. Bár érzelmileg kevésbé függök tőlük, mint egy évvel ezelőtt (köszi Hédi…..
Még mindig halakrobi témáját dolgozom fel. Hogy is indult? Beszélgettünk-ok, filozofálgattunk-ok, együtt aludtunk-ok. Mindkét részről nagy, nagy OK (bár bennem voltak kérdések, pl ő 200km-re él Pesttől én meg itt. Mi lesz esetleg később. De úgy voltam vele, ha valóban komoly…..
Tegnap levelet kaptam kedvessportosrobi barátomtól.Önamgában fura a levél létezése, de most nem erről szeretnék írni. - Röviden: leírtam neki, hogy ez így nekem nem jó ahogy vagyunk, mert ami eddig töltött és fontos volt számomra, most az kiveszni látszik. Úgyhogy…..
Ma viharos napom volt. De rendjén van ez így. Azzal kezdődött a reggel érdemleges része, hogy a Juventust hallgatva elbőgtem magam, no de nem kicsit, hanem nagyon. Ezzel jött ki az elmúlt napok feszültsége és a keserűség egy része. Mi is volt? éjszakai festés,…..
Ma beszélgettem kedves Ördög barátommal és azt mondta valami hiányzik az életéből. A tűz, a hév, a lendület. Teszi a dolgát automatikusan (család, munka stb.) DE! valami hiányzik az egészből... Először úgy tűnt a szerelem az ami kellene neki - de, ezt tudatosan nem vállalhatja…..