Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gazdinf

0 bejegyzést írt és 228 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok beteg dolgot láttam már szimulátor kategóriában, mint például a WC vagy a folyó szimulátort, de azok általában pár perc viccelődés után mentek a kukába, mert többre nem alkalmasak. A Classroom Aquatic viszont igazi hiánypótló alkotás, amely nem csak hogy mókás, még…..
gazdinf 2014.02.14 14:02:03
@ayo: Space Quest 5 :)
Annak idején az "elveszett sínek" témakörének feldolgozása közben más elveszett dolgok is útba estek - például mozik. Különösebb feneket nem akarok ennek a három képnek keríteni, mert a bezárt moziknak is megvannak a szakértői, akik biztosan többet tudnának mondani a témáról, de hátha másban is…..
gazdinf 2014.02.06 08:49:58
gazdinf 2014.02.06 10:50:17
@nyelv-ész: Igen, a "Budafok" mozira gondoltam, ami Budafokon található, tehát budafoki mozi.
Már egy ideje irkálok, fotózgatok errefelé, de egy dolog valahogy kimaradt. Egy bizonyos kép. Az egyik legfontosabb kép. Egy tesztben lehet hadoválni sebességérzetről, kárpitok tapintásáról, kényelemről, de ezek sokszor firkászfüggő dolgok. Még a tényleges adatokat sem lehet…..
gazdinf 2013.10.10 17:43:40
eladó a költő,mert bénán költ ő.az ég kék, a tűzoltóautó piros,csótányírtás előtt a chatről kilépni tilos! (pohár) Köszönetet mondok költőtársamnak e csodálatos versért!  ..
gazdinf 2013.10.02 17:31:48
Az NFL szezonnyitó meccsén adták le először azt a General Electric reklámot, amiben gyerekkorunk kedvenc kocsijával, a Vissza a jövőbe fluxuskondenzátorral működő, időugró DeLoreanjával mutatják be, milyen menő dolog a szoftveresen és hardveresen is feljavított GE-turbinákkal…..
Az úgy volt, hogy a házasember ösztönöm megsúgta: ha szombaton két gyerekkel felvértezve elmegyünk gigantikus játszószőnyegért a kék-sárga áruházba, akkor aznap már nem jutunk ki a Hungaroringre. Ez a fajta ösztön előbb-utóbb mindenkiben kialakul és százból százszor bejön,…..
Az eredeti felvétel alapján bizony nem. De ha nem Darth Vader, akkor ki volt Luke Skywalker igazi apja? Azoknak a szerencséseknek, akik még a IV. epizódnál kapcsolódhattak be a Skywalker család sci-fi köntösbe bújtatott sagajába, valóságos sokkot okozott az akkori második (mai…..
gazdinf 2013.08.08 11:47:34
Azt tudtátok, hogy éppen 10 éve járt hazánkban?
index.hu/kultur/scifi/prowse0701/

Ott élőben is hallhattuk tőle a fenti a sztorit. Akkor az "én is utólag tudtam meg, hogy megváltoztatták a szöveget" verziót adta elő.
Hétvégén az idei szezon 10. állomásaként kerül megrendezésre a 28 Magyar Nagydíj, melynek eddigi történelme során 15 különböző futamgyőztese volt. A jelenlegi versenyzők közül öten állhattak már fel a Hungaroring dobogójának tetejére, köztük is a legsikeresebbnek Lewis…..
Az elmúlt hétvégén, különös módon egyszerre három versenysorozatban is váratlan, már-már abszurd büntetéshullám söpört végig a mezőnyön. A DTM és a Forma-3-as Európa-bajnokság Németországban, a Norisringen, míg az Auto GP az olaszországi Mugelloban vált büntetések…..
gazdinf 2013.07.17 11:48:49
az elmúlt hétvégi kamionversenyen két elég nevetséges büntetés is volt a mi fiaink kárára:

"Kiss Norbi második lett az első nap időmérőjén, egy technikai hibára hivatkozva az FIA elvette minden körét, és kizárta az időmérőről, így Norbi az első futamon a mezőny legvégéről rajtolt.
A büntetést azért kapta, mert teljesen alátekert kormányállásnál - melyet a világon egyetlen pályán sem lehet elérni versenytempóban, csakis a sátorban a parkolásnál - a kerék hozzáért a futómű egyik alkatrészéhez, s ez szerintük veszélyes."

"[Major Benedek] számára a vasárnap egy rémálom volt, ugyanis az első futam rajtjánál eljött az ötödik helyen, de piros zászlóval leintették a futamot, majd a második rajt után élete legjobb eredményét érhette volna el első futamon, a hetedik helyen autózott, amikor kiintették boxutca áthajtásra.

Beni nem értette, "nem csináltam semmit" kiabálta a rádióba, de ki kellett jönnie, ugyanis az FIA szerint az előző piros zászlónál előzött. ... A futam után gyorsan megnéztük a belső kamerás felvételt, és rohantunk az FIA-hoz, ugyanis Frankie előzött piros zászlónál, NEM PEDIG BENI! Az FIA visszanézte az esetet, és ELISMERTE, HOGY HIBÁZTAK, ÉS ROSSZ AUTÓT HÍVTAK KI boxutca áthajtásra, nem a 21-es rajtszámút, hanem a 12-est...
"Összekevertük a számokat, bocsi" - ennyi volt a válaszuk. Beni a hetedik hellyel a második futamon az első sorból rajtolhatott volna, és akár felállhatott volna Norbi mellé a dobogóra, hiszen a tempója már megvan az élen maradáshoz! Ráadásul Frankie, aki miatt mi kaptuk a boxutca áthajtást, csupán figyelmeztetést kapott, és a Pole-ból indulhatott a második futamon (mivel 8. lett az elsőn)."

forrás: oxxoracing.com
Múlt héten leírtam a sztorit alaposan, most pedig itt a videó azoknak, akiket érdekel a rotyogás, meg egy közúton Swifteket és kamionokat előző öreg pályaautó szürrealitása. Nincs agyondumálva, mert sok volt a munka és a stressz, feszesen mentünk, de a lényeg…..
Megjelent Ken Block új GoPro reklámja, amit az oroszoknál vettek fel (legalábbis a cím szerint úgy mint ezt a gumireklámot tavaly) kizárólag GoPro kamerákkal, méghozzá jó sokkal. Az egyetlen furcsaság, hogy bár a videó teljesen friss és mondhatni ropogós, a kocsiban mégis GoPro…..
IDDQD Heti retro: Commodore 64 2012.09.07 08:42:09
Tudom, a Jetpac következne a rovatban, de hadd előzzön be egy hardvertéma, aminek nemrég volt aktualitása. Augusztusi pihenőnk alatt ugyanis szép csendben harmincéves lett a Commodore 64 (1982 augusztusában jelent meg), és bármilyen hihetetlen, erről a gépről nem volt még nagyobb…..
gazdinf 2012.09.07 09:46:09
IDDQD Magyar C64-játék készül 2012.05.30 08:03:00
Igen, C64-játék 2012-ben, lelkes őrültek 30 évvel a megjelenése után is életben tartják a platformot. És Magyarországon is vannak ilyen lelkes őrültek: a Singular Crew democsapat készíti a 4 emelet című kaland/szerepjátékot, amiben ígéreteik szerint rengeteg szereplő,…..
gazdinf 2012.05.30 09:23:42
Összegyűjtöttük néhány humoros fotót a salzburgi WTCC fordulóról. Az elsőn Yvan Muller és Darryl O'Young részesül alapszintű osztrák népzenei képzésben. Tarquini tán csak nem táncolni készül? Jól esik kiegyenesíteni a hátat, ha ilyen terhet kell cipelni. :) D'Aste tanult…..
WTCC Hírblog Defektügy 2012.05.20 23:32:00
Ritka vendég a WTCC-ben defekt, a Salzburgringen viszont egy fél évre is elegendőt láttunk. A második futamon három SEAT-nak és mind az öt Chevrolet-nek jutott egy, aminek köszönhetően a Stefano D'Aste megszerezte első vb-s győzelmét. De vajon mik lehetnek az okok? Yvan Muller…..
Stefano D'Aste még valószínűleg alszik (dél körül írom ezt), és megpróbálja kipihenni a tegnapi nap fáradalmait. Az olasz pilóta szépen versenyzett, és oltári nagy mákja volt a második salzburgi futam végén, így megszerezte saját, és csapata, a Wiechers Sport első WTCC-s…..
gazdinf 2012.05.21 14:02:59
WTCC Hírblog Norbi visszatért 2012.05.16 11:16:00
Michelisz Norbi visszatért a birodalmi lépegető szintű szimulátorba, amivel Tihanyban, az Eurosport standján már játszott egy keveset. Hogy mi történt még, azt holnap megtudjátok a Fábry Showból!!..
gazdinf 2012.05.16 13:21:55
WTCC Hírblog Jöhet az új León? 2012.05.15 11:32:51
Idén új motor, jövőre új autó és gyári csapat. Ideális esetben ez lehet a program a Jaime Puig vezette SEAT Sport számára. A télen fejlesztett 1.6 turbós blokk egyelőre jól muzsikál, a Szlovákiaringen Tarquini futamot is nyert vele. Portugáliában pedig Tiago Monteiro is…..
WTCC Hírblog Műanyag a Fordnak is 2012.05.15 10:39:06
Talán néhányan emlékeznek még arra, hogy jó másfél hónappal ezelőtt a BMW-s csapatok mellett a Ford is beadott egy kérvényt, hogy a Focus oldalüvegeit és hátsó szélvédőjét lexánra (plexi) cserélhessék. Az indok mindkét márkánál ugyanaz volt, ha az FIA húsz kilós…..
WTCC Hírblog A svéd szakadárok 2012.05.14 12:26:02
Egy kis ízelítő abból, hogy néz ki a szakadár skandináv túraautó bajnokság, a TTA. Tudjátok, itt mennek az egyen kocsik, egyen motorral. Csak a köntös más. Hogy tetszik?..
gazdinf 2012.05.15 07:48:51
Biztató hétvégét zárt a Hungaroring James Thompson és a Lada, hiszen gyakorlatilag teszt nélkül 1,4 másodperc volt csak a hátrányuk az élbolyhoz képest. Az apróbb műszaki hibákon kívül azért van más is, amit még rendbe kell tenni az oroszoknál. Valamikor március közepén…..
Még most, három nappal Michelisz Norbert és a Zengő csapat szenzációs győzelme után is újabb és újabb interjúk látnak napvilágot, melynek alanyai természetesen a győztes és a győztes csapat. Szokásunkhoz híven, most is megpróbálunk egy másik úton járni. Ez az út most…..
Nem tudom, ki követte el, de nagyon tetszik, és nagy-nagy köszönet érte...
Lassan féltávhoz ér a 2012-es WTCC szezon, Marcello Lotti pedig a háttérben már ezerrel tárgyal a következő év lehetséges helyszíneiről. Jelen állás szerint két új ország is bekerülhet a vérkeringésbe, India, a tavaly debütáló forma-1-es pályával, és Oroszország az…..
WTCC Hírblog Az én hétvégém 2012.05.07 21:12:00
Esélyem sincs leírni mindazt, amit átéltem az elmúlt hétvége során. Három nap alatt annyi minden történt és annyi élmény ért, amihez sokszor egy hónap is kevés. És tudom, ezzel mindannyian így vagyunk. A Ringre kilátogató 50-60 ezer ember mindegyike órákat mesélhetne arról,…..