Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rizy

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korunk Adonisza bizonyos hadisír-nyilvántartást vitt a székelyföldi Lövéte polgármesterének, és - ha már ott volt - megkoszorúzta az I. és II. világháborús magyar hősök emlékművét. Az ezt illusztráló képet maga töltötte fel a Facebook-oldalára. Mondjuk mindenki úgy koszorúz, ahogy akar, de azért…..
rizy 2018.11.13 17:37:37
@Helga Beauty Salon: Uram atyám Te itt most zsidózol? Egyébként minek tartod magad? (a borzasztó nagy tahón kívül) . Tudod, nem is szeretném, ha véletlenül a liberálisok közé sorolnád magad. Hírértéke számodra semmi, hiszen nálad belefér a macinaci!
"Köszönjük, hogy ismét a Fideszre szavaztatok! Most már legalább tudjuk, hogy nincs miért hazamennünk, nincs hova hazamennünk."..
rizy 2018.04.13 19:49:01
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: érdekes, hogy mennyi mocskos Fideszes válaszolgat. a rosszindulat nálatok alap követelmény, na tegyük hozzá a pökhendiséget is. kit érdekel, hogy Ti mit gondoltok, ha nem tetszik a Blog, bezárod és mész a társaidhoz. ennyi! köszönöm, lehet elhúzni.
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
rizy 2016.09.27 16:49:23
@Vipera01: aki október 2-án nemmel szavaz, az tájékozatlan, olvasatlan és buta! Hiszen Orbán már aláírta az erről szólós szerződést.
rizy 2016.09.27 16:50:16
@Fullhouse: seggfej!
rizy 2016.09.27 16:54:39
@Sir Galahad: oh baszd meg, ennyi seggfej, hülye magyarkodót, akinek szent meggyőződése, hogy ő szarta a piramisokat, minden jó tőle ered,rég láttam így csoportban. erősítsétek egymást, meg minden. ebben az országban elég, ha a vezér gondolkodik, nektek. ócska, simlis zérók! miattatok élhetetlen ez az ország.
Exkluzív! Csak a Nyugati Fénynek nyilatkozott Schiffer András nagynénje, Schiffer Anna, aki szerint politikus unokaöccse szégyent hoz a Schiffer névre, amikor jobbikosokkal haverkodik, a baloldaliakat szidja és „szemkilövetőkről” hadovál. - Miért törölte Önt az ismerősei közül Schiffer András? -…..
rizy 2016.09.04 13:20:55
@V Fucktor: a jelenlegi baloldal nem tudja kezelni a helyzetet, de új emberek esetleg alternatívát tudnának nyújtani.ráadásul a liberális szellem nem mindig baloldali, azért volt reménység Schiffer bár nekem kétségeim voltak vele kapcsolatban amikor megtudtam, hogy Orbán Viktornak dolgozott. kérlek ne válaszolj, nagyon jobbos vagy számomra.
Orbán 700 milliót adományoz a szegény gyerekeknek... ...micsoda pálfordulat!  Rettenetesen boldog vagyok, hogy ezt hallom, Orbán gazda 700 millió forintot adományoz a szegény gyerekeknek, hú ez aztán a jó hír, minden újság címlapjára! ( ha kérhetem nem 21 millióért...) Ugye, hogy nem is olyan…..
Eddig azt gondoltam, a menekült-válság csak bajt okoz mindenkinek. A menekülteknek csakúgy, mint az Unió országainak. De rá kellett jönnöm: egy, egyetlen egy haszna mégis van ennek a szörnyűségnek. Most derült ki, mennyi érző lelkű, humánus, honfitársaiért aggódó, az…..
rizy 2015.09.06 17:03:40
@Zsuzsa Szegedi: kedves Szegedi Zsuzsa! mondjuk sok mindennel nem értek egyet, de számomra egy nem világos, honnan veszi, hogy ezek az emberek nem akarnak beilleszkedni az őket befogadó országokba? mire alapozza ezt a kijelentését? Európa nyugati felében nagyon sokan vannak, akik nem ott születtek, élnek, megélnek. az Ön által leírtak alapján, már a befogadó országoknak rég szét kellett volna hullani, ehhez képest, még mindig "jobban teljesítenek" . szeretném, ha befejezné az aggódást eziránt, viszont nyugodtan teheti a magyar foci ultrákkal szemben. legyen szép estéje.
Néha nem ártana gondolkodni. Amikor a szociális érzékenységéről és visszafogott életmódjáról híres Rogán Antal megszólal menekültügyben, az majdnem mindennek az alja. Nem akarja a kebleit mutogató, helikopteren közlekedő, komoly létszámú személyzetet foglalkoztató…..
rizy 2015.09.03 06:05:46
@E.Katolnai: jaj, kedvesem, most na, meg a migráció előtt, ragyogóan éreztük magunkat, semmi félelem nem volt bennük a gárda láttán, abszolút nem zavart a bróker ügy és a folyamatos pénzlopás, az álkeresztényi megnyilvánulások és a sok mocskos ügyük, nem nekünk minden szép és jó volt, hát csak ezek a bevándorlók... na nyíljon már ki a szemed, szerintem ez már az utolsó csepp! Nálam mindenképpen, keresek egy jobbikost, azt kikapom a kezéből a fokost, mert annyira elegem van, és bizony, erős késztetést érzek az önbíráskodásra, kormányunkkal szembe.
rizy 2015.09.03 06:07:12
@Tapossuk A Szabadságjogokat: tapossuk, az összes ilyen beírással. no elég egysíkú, de ki nem szarja le, ha a cigányokat lehet szidni.
rizy 2015.09.03 06:13:02
@Trackers: akkora seggek vagyok, hogy kifejezhetetlen. ez az ország a csőd szélén áll. percek kérdése, hogy a migránsok nélkül is robbanjon, nem forradalom formájában a szétesés, a teljes káosz formájában. szerintetek hány millió magyar él a nyomor különböző fokán? és milyen kilátásokkal? mi a fenét féltsenek? mit vehetnének el még? a közmunkát, amit Orbán engedélyezett nekik? mégis mit gondolsz, mit fogsz Te kimenteni a saját vagyonodból? az eszed azt biztos nem.
Bihal Dávid, a Societas választmányi elnöke nyílt levélben válaszolt  a tüntető fiatalok szüleit, az apákat kommunistázó, mocskoló, a közszolgálati televízióban nyilatkozó Kövér Lászlónak, hogy ne csupán az apák, hanem a fiúk is megszólaljanak a gyalázkodó…..
 Mondjuk, elindulok, mert muszáj - volt már ilyen a történelemben, félek, lesz is még. Összepakolunk, végiggondoljuk, megtervezzük. Nekivágunk. Nem könnyű, de nem mondjuk menet közben, csak szó nélkül segítjük egymás feje alá a pulóvert, ha elalszik a másik. A legkisebb…..
rizy 2015.06.27 09:03:40
@jakirte jak:
ó, hát kend is idetalált? A hozzászlás első fele, na igen, de a második, már árulkódik, bemutatja erősödő fajmagyarságát! Azt kívánom, hogy a turul hátán repülj Sziriuszba!
Egy könnyű görög joghurttal kezdtem a napot, aztán persze nem tudtam ellenállni a franciasalátának. Délben egy kis rácponty volt, estére cigánypecsenyét tervezek. Ha nagyon meghíznék, majd felveszem a spanyolcsizmát, hogy móresre tanítsam magam. A zsidócseresznye az idén nem…..
rizy 2015.06.26 16:38:10
@mortullus: 735 hozzászólásod volt, mid ilyen minőségi troll? rácuppantál, mint kacsa nodkedlire?
Én baromira szerettem Magyarországon lakni, magyarnak lenni. Ugyan nem voltam teljesen tudatában annak, miért is, de egyszerűen jó volt. Szerettem az ovit, mert baromi jó villamos állt a kertjében, szerettem a sulit, mert baromi modern volt és harmadiktól angolt tanultunk, szerettem a…..
rizy 2015.06.23 18:31:29
@Nicktolvaj: a logikád vetekszik Piszkos Fredével, de még csavargass egy kicsit, néhány vallást kihagytál. ez nekem kevés, na gyerünk olvass utána, ne csak a billentyűzet koptasd, ne csak trollkodj, tanulj is valamit.
rizy 2015.06.23 18:32:30
@Ad Dio: ennyi jött le? bravó!
rizy 2015.06.23 18:36:18
@Nicktolvaj: én például szándékosan tudnálak seggbe rúgni, hátha a turul madár a hátára vesz és elvisz, amúgy nyilasan, zsinórosan.
Alaposan feladta a leckét Orbán Viktor a saját ügyvédjének. Schiffer Andrásnak elvileg most egy lehetősége van: feljelenteni korábbi védencét, az ország miniszterelnökét. Az LMP első emberének ebben gyakorlata van. Ő szokta feljelenteni az aktuális miniszterelnököt hivatali…..
rizy 2015.05.18 19:39:46
@Trackers: hát nem tudom, hogy Gyurcsány melletti kiállás ebben az esetben valóban agyvesztést jelent. Azt viszont biztosan állítom, hogy Orbán korunk legnagyobb problémája, kormányzása katasztrófa,Schiffer pedig elmehet valahova, kurva messzire.
rizy 2015.05.18 19:41:10
@Blogger Géza: a kormányhatározat mióta magasabb szintű rendelet, mint a közbeszerzési törvény? persze Viktornak..
rizy 2015.05.19 18:30:22
@Blogger Géza: A Te linkedre reagáltam: "nyilvános eljárási rendszerben születnek a kormány döntései; egy bizonyos értékhatár felett minden pályázati döntésnek át kell mennie a fejlesztési kabineten. A kormányfő azt hangsúlyozta, hogy van egy kormányhatározat, amely ezeket a kérdéseket rendezi,
nincs mit fölfedezni és nincs mit leleplezni." , hogy milyen ostoba módon takarózik egy jogász! (aki ráadásul, miniszterelnök, hogy rohadna meg)
Nem mai történet. De elmesélem, mert míg a sírba nem tesznek, kísérteni fog. Kísértsen mindenkit tehát. Egy nap felhívott a legnagyobb lányom énektanárja, hogy feltétlenül beszélnünk kell, találkozzuk valahol Találkoztunk. Lányom énektanárja Magyarország harmadik legjobb…..
Az elsőajtós őrületben én ott tartok, hogy az éjszakai buszokon ez a módi, de úgy látom, rég túlhaladt rajtam a történelem. Nem tudom, hogy az egész macera mennyire éri meg a BKK-nak, de különbséget nem látok a budaörsiek és a budakesziek között, úgyhogy tényleg fura a más…..
rizy 2015.04.20 15:21:20
@batgirl: én is azt olvastam, jól esett, kedvesen ironizált.
Be kell vallanom, hipermarketfüggő vagyok. Hiperben vásárolok élelmiszert, egyéb háztartási árukat, mindenféle napi fogyasztási cikket, sőt általában még ajándékokat is. Talán egyedül csak ruhát nem. De minden mást igen. Az az igazság, hogy nem is nagyon tudom, hogy máshol hol…..
rizy 2014.12.14 14:11:00
gondolom némi előnnyel indulok a hozzászólókkal szemben, tekintettel, hogy én már akkor vásároltam, amikor csak kis közértek voltak. talán tudatos vásárló is vagyok, mert rendszerint csak azt veszem meg, amire szükségem van, vagy lesz. és akkor visszatérve a kis közértre , borzalmas volt. megvetted a tejet, a kenyeret, lisztet. olajat, sorban álltál a pénztárnál, majd átballagtál a zöldségeshez, a henteshez, az ápiszba, a jaj felmosó is kell háztartási boltba, amelyek ugyan erre a vedd meg a csokit, a kütyütre volt berendezve. a két gyerek, már a hentesnél feladta és bemutatta a mi a földön várunk produkciót. mind ezt tetéztük a keressük már meg hol lehet kapni játékkal. csináltam ezt húsz éven keresztül, tehát én bizony leteszem a voksomat a hipermarket mellett, de nem fogok vasárnapi programot csinálni belőle. bizony látom a kisboltokat, a hat kiló kenyér és a napi 100 péksütivel való kínlódással, ki nem szállítanak mert keveset rendel, megveszi a Tescoba, ráteszi a hasznát és azzal vegetál, meg a kannás borával. drága és nincs választék, én pedig szeretem eldönteni, hogy mit használok addig, amíg lehet. talán nem véletlen terjed el, ez az eladási forma. de kormányunk elhatároztam, hogy vissza a Horthy érába, és ismerve őket, nem foglalkoznak semmivel, főleg nem ilyen nyugati szarokkal, mint hatástanulmány. nekik a multik bevételére fáj a foguk, ezért inkább kiüldözik őket. pedig, ha tanácsadóként, a lányukat, vejüket szomszédjukat alkalmaznák, talán lenne lehetőségük, de nem ezeknek csak a profit számít, akkor pedig ők talán nem annyira korrumpálhatók.
rizy 2014.12.14 19:22:25
@♔bаtyu♔: miről beszélsz? miből kapok én többet? és ki adózik tisztességesen?
rizy 2014.12.14 19:26:43
@polgári kór: itt nincs előírás, itt minden eladható most! egyébként meg hagyjál már azzal, hogy nosztalgiával gondolok Orbánra, én nem, ezt ígérem neked!
Azért érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy emellett a színvonal mellett miért is fizetjük a tb-t. Tisztelt Praxis!   Az a helyzet, hogy évek óta nem voltam tb által finanszírozott nőgyógyászati ellátáson, vizsgálaton, de a közelmúltban úgy alakult, hogy az orvosom, akihez…..
rizy 2014.05.11 18:05:08
@lpt1:
Abban megegyezhetünk, hogy szó szerint azt írtam, nem fizetsz TB. A mai megnevezése, Szociális hozzájárulás, és egészségbiztosítási adó. Tehát adók módjára működik. köszönöm a CD jogász hozzáférést, és valóban él még, de a fiúk már hegyezik a ceruzájukat, hogy rendbe hozzák az alaptörvénnyel szinkronban. Most valóban van egy minimál ellátás, mondjuk a sürgősségin hat óra várakozási idővel, ami néha kicsúszik, de ennyi. és, hogy meddig? na az a kérdés még.
Dinamó Műhely Ő az az anya 2014.05.04 13:26:26
Ő az anya, aki nincs benne a játékban, akinek nem osztottak lapot, mégis ő esik ki elsőként. Ő az anya, aki évek óta nem volt nyaralni, aki nem is érti a hirdetést, hogy „a Szigetre őt is ki kellene vinni”, akinek a Balaton nem Sound, hanem utolsó boldog éveinek színtere. Ő…..
rizy 2014.05.06 18:21:44
@NemNick: olvastam.
rizy 2014.05.06 18:23:20
@nemparamami:
mond már mitől lenne? naponta mindent megtesznek, hogy a maradék is eltűnjön.
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..
rizy 2014.02.16 11:49:27
@Dinkainka: Már miért reménykednék? Meg aztán miért golyózápor, meg miért égő ház? Hát tudod-e egyáltalán mi az én problémám, vagy lőtted vakon, mert az általános. Az eset szempontjából lényegtelen. amiért nem értek egyet, az, hogy mindent amit csináltak kőbe véstek. mindent törvényesítettek, tehát röhög a markába, nincs mit számon kérni, mert a birkák parlamentje mindent törvényre emelt. Ha még négy évig marad, bunkereket épít, mert fél, és nem ötven évre veti vissza ezt az országot, hanem megpecsételi sorsát egy harmadik háborúval, mert fél. Gondolkodtál már azon, hogy bánik a korcsoportokkal, nincs már használható korosztály. nem lehet tovább húzni, megfolytja az országot.
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
rizy 2014.01.06 19:35:06
@Gyingizik: nekem a középkorúnak nem teljesen nevezhető kádáristának, igen most is az.Mert nem a földim. Azért csak még egy gondolat, a minőségről és a kétfajta péksüteményről, Te valami évtizedes tévedésben vagy.
rizy 2014.01.12 11:07:34
@Gyingizik: nincs semmi probléma, Te így látod, én azt is látom, hogy annak a három fajta péksüteménynek volt egy magyar szabványa, mint szinte minden forgalmazott élelmiszernek, ennek hatására, ugyanazt a minőséget kaptad Budapesten és mondjuk Szegeden. És ez mondjuk igaz volt a pálinkákra is, tehát biztos nem volt benne mérgező anyag, folyamatosan ellenőrizték a minőségét. és ezek csak egy példák abban a mocskos szocializmusban előírtakból. azt nem állítom, hogy minden jó és rendben volt, de azt igen, hogy ennél a mostanra kialakult nem is tudom minek nevezem szarnál jobb volt. Olyan vívmányokat produkált, hogy a svédek, angolok, olaszok, innen vettek mintát. Sajnálom, hogy csak a fogyasztás területét látod, volt ott más is.
rizy 2014.01.12 11:11:43
@pidou: hát ha megfogalmaznád magadnak, hogy mi az ország érdeke, akkor talán választ is kapsz a kérdésedre.
Most, hogy karácsony szent ünnepén beragyogja lelkünket a szeretet, különösen úgy érezzük, még mindig túlságosan kevesen ismerik el, milyen rendkívüli ember Rogán Antal. Szerencsére a rezsisárkányölő mindenes, a devizahiteles-mentő és kerületfelvirágoztató géniusz más…..
rizy 2013.12.30 17:59:58
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Képmutatás? Szerinted! Hát akkor mond már meg nekem minek aposztrofálod a mostani kormány áldásosnak nem nevezhető ténykedését. A pökhendi, lenéző tekintetét. Ezek itt Magyarország új gazdagjai, ha történetesen (én hiszek benne) leváltják őket, akkor is ők fognak diktálni a most összelopott (törvényesen, mert oda foglalták) vagyonukkal. Ezt még Peron is megirigyelné tőlük! Olyan kackiás diktatúrát raktak a nyakunkba, hogy még ezer év múlva is ezt nyögjük. Na innentől lehet Gyurcsányozni, meg esetleg gondolkodni!
Régen minden jobb volt.   Minden közértben volt krinolin, igaz kolbász nem, de legalább mindenki meg tudta fizetni.  Nem kellett nézni barnul-e már a banán, mert megvetted és megetted egy évben kétszer barnán is.  Nem kellett izgulni devizaárfolyamon, mert amit hivatalosan…..
rizy 2012.05.27 19:40:43
@rdos: többek közt ezért is nem kedvelem ifjonti hévvel megírt hozzászólásaitokat, mert szart sem vagy hajlandó környezetében elemezni a dolgokat, bemondod az általad vélt tutit, utána, egy gyenge műsortól elvárod, hogy színvonalas legyen, olyan tartalommal, amit még a történészek most kutatnak jóformán. Ellenben beszólsz azoknak, akik a rendszert teljesen megélték, nem gyerekekként, nem anyuka elmondása alapján, gyötredelmeivel megtűzdelve. Nagyon unom az okoskodó beszólást.
rizy 2012.05.29 17:32:15
@rdos: Hát nem egészen értem a dolgot, azért felhívnám a figyelmedet az ifjonti hévvel, nem azt jelenti, hogy fiatal vagy. Bár tény ezt feltételeztem, már hozzám viszonyítva. Igen letolni szándékoztalak,ez nem szeretném letagadni, mint írtam ennek oka a történelmi környezetből való kiragadás. Az, hogy véletlenül sem veszed figyelembe a kényszerítő, befolyásoló tényezőket. Elolvastam a számokkal megtűzdelt írást Mo. államadósságáról, és igazából arra jutottam, hogy ezt nem lehet elemezni, nem az adatok miatt,(én ugyan alacsonyabb számokat ismerek) egyszerűen hiányoznak viszonyítási adatok. A külker.mérleg sem teljes. Azt, hogy az országoknak adósságaik vannak, az természetes dolog, sőt bizonyos szempontból alku tárgyát képezheti exportnál. Tehát ezt nem szeretném minősíteni. Viszont írtál egy számomra elégé vitatható írást, aminél igazán azt érzem, hogy egy rendszerből "ifjonti hévvel" kimenekülő ember gondolatai. Mert milyen alapon küldesz el engem és a velem egyetértőket? Személy szerint egyáltalán nem vagyok büszke erre a rendszerváltásra, amit mindennek neveznék, csak jónak nem. Miből gondolod, hogy ami Neked megfelelő, az nekem is az. Miből meríted a bátorságot, hogy jobbnak minősítsd ezt latin amerikai fillinget. Helyedben nem lennék büszke a rendszerváltásban játszott szerepedre. Kérlek, hagyd meg nekem Kádár tisztességét. Moldova egyenességét.
rizy 2012.05.29 20:12:06
@Gábriel angyal: Horthyt az aláírása tette tömeggyilkossá. Ennyi csak a tévedésed, de ez hatalmas. Szobrát pedig két kiló dinamittal megspékelve szeretném látni, illetve nem látni.