Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vajda györgy

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, korábban néhány dolgot másként láttam, ezért másként is beszéltem. A legutóbbi  bejegyzésben arra hívtam fel a köz figyelmét, hogy Vona Gábor Jobbik-elnök beszédében  – személyes véleményem szerint – elkövette a gyűlöletszítás bűnét: „Véget…..
Közel 50 ezer halott hat év alatt, rengeteg lefejezve, tömegsírban – egyebek mellett ez a mérlege 2006 óta a mexikói drogháborúnak, melyet rivális kartellek vívnak egymással. Bemutatjuk a legfontosabb szereplőket! (Figyelem, a posztban csak felnőtteknek szánt kép is…..
Justitia – Respect FC 2-3 (0-1) A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni. A tovább mögött a játékosok osztályzatai… Hiszékeny Dezső Remek formában véd már hetek óta, számos…..
Respect FC – ARK 4-0 (0-0)A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni.A tovább mögött a játékosok osztályzatai…Hiszékeny DezsőOlyan kiválóan futballozott előtte – kétszer mögötte is – a védelem, hogy nem akadt dolga. Amelyik labda mégis eltévedt a…..
Respect FC – Külker 5-0 (4-0) A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni. A tovább mögött a játékosok osztályzatai… Hiszékeny Dezső Választási hangulatban, magabiztosan, hibátlanul…..
FC Pifu '04 – Respect FC 2-4 (0-2) A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni. A tovább mögött a játékosok osztályzatai… Varga Balázs Egyre jobb formát mutat, ám a szögletek utáni…..
Európa – Respect FC 2-1 (1-0) A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni. A tovább mögött a játékosok osztályzatai… Varga Balázs Magabiztosan védett. Hiába próbálkozott az ellenfél…..
Vasárnap reggel furamód az elsők között értem a pályára, pedig külön ki kellett mennem snickersredbullért, ezúttal sajnos a piac nem esett ugyanis útba… Az ellenfél megint komolyan melegített, ami immár nem tűnt olyan félelmetesnek, mint az első forduló előtt, de mint…..
Respect FC – Szt. Pál Akadémia II 6-4 (1-3) A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni. A tovább mögött a játékosok osztályzatai… Varga Balázs A gólokról nem tehetett, három bravúros…..
Respect FC – Hungarian GT 3-2 (1-0) A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni. A tovább mögött a játékosok osztályzatai… Hiszékeny Dezső A gólokról, büntetőről nem tehetett,…..
Mozgás Öröm SE – Respect FC 2-5 (2-3) A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni. A tovább mögött a játékosok osztályzatai… Varga Balázs Látszott rajta a meccshiány, s…..
Respect FC – Amatőr SE 3-1 (3-0) A mérkőzés beszámolóját itt lehet elolvasni. A tovább mögött a játékosok osztályzatai… Hiszékeny Dezső Magabiztosan, egy alkalommal Szilasi Dezső…..