Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogyiszlói

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Megfulladt a babánk 2012.05.24 07:29:00
Tisztelt Praxis Olvasók! Négy éve az első igazi májusi meleg volt. A napi rutin szerint elvittem a lányomat iskolába, és nem ígértem meg neki, hogy én megyek érte, mert lehet, hogy délutánra már megszületik a kisöccse. Nagyon várta már, mi több, alig várta, hogy más menjen…..
„Átvágott. Elgondolkodtam rajta, akarok-e én még bármit is ettől a nőtől. Eszembe jutott, hogy lecseréltetem a zárat” – miután a feleség közli a férjével, hogy nem lehet gyereke, a hölgy gyanúsan gyorsan túlteszi magát a történteken, és lazán készül egyik…..
Bogyiszlói 2012.02.07 16:15:32
@céerem:
A spirál - ha nem hormonális, hanem fizikai - akkor az egyik legbarátságosabb megoldás, ahogy leveszik, jöhet a bébi.
Az más kérdés, hogy teljesen zárt méhnyakon (hisz még nem szült) a felrakása nem épp fáklyásmenet.
Bogyiszlói 2012.02.07 16:18:46
@Picicsibe a szexistennő:
Férjnél vagyok, és az engedélyemmel minden leletemhez hozzáférhet. De ha megtenné, hogy engedélyem nélkül tesz ilyet, mint a macskát...
Én se hívnám fel az ő dokiját.
Egészségügyis család vagyunk, nálunk ez szent!
Tisztelt Praxis blog.   Én most vagyok terhes harmadik gyermekemmel,akit tényleg terveztünk a férjemmel.36éves vagyok és az előző 2 terhességem részleteinek apró kis tudásaival úgy döntöttem nem fogadok orvost,mivel iszonyúan nagyot csalódtam mindkétszer.Második terhességem…..
Szabálytalan és bunkó parkolásos képekről volt már több poszt is, de a téma kifogyhatatlan. Most két olvasónk képeit osztom meg veletek. Az egyik jól példázza, hogy vannak, akiknek határok nem léteznek (itt a szó szoros értelmében a szlovák rendszámmal is visszaélve). Ezt a…..
A magyar kisnyugdíjasok problémáit már senkinek nem kell bemutatni, ennek ellenére sokan talán elképzelni sem tudják, hogy miként lehet kijönni - ellátástól függően - napi egy-kétezer forintból. Az élelmiszerek folyamatosan drágulnak, a rezsi a fűtés miatt különösen…..
Sajnos, hiú vagyok. Két éve azonban nagyon durván ráfizettem a hiúságomra. Biciklisbaleset következtében megnyúlt jobboldali, felső szemhéjam miatt mentem erre a klinikára, az idősebbik plasztikai sebészhez. Ő, a koromra hivatkozva – 50 fölötti vagyok – rábeszélt egy…..
Bogyiszlói 2011.02.24 22:01:02
@Mária: Drága Mária! Mivel mind az orvos, mind a páciens nevével vállalta a sztorit, inenentől kezdve senki sem követ el jogsértést, ha ezt közzéteszi.
Sorry...
És ez még nem minden, de a többit már olvassátok el ThomAce tolmácsolásában.2010. február 16-án, történt velünk olyan, melyre még talán sokáig emlékezni fogunk. Ilyet eddig legfejjebb akciófilmekben, vígjátékokban láttam, a való életben még csak hasonlót sem. Nőt…..
Bogyiszlói 2011.02.20 19:38:54
A kisvárdai kórházzal kapcsolatos "élményemet" írnám le. Nem rég megjelentem a nőgyógyászati szakrendelésen. Arra voltam kíváncsi, valóban terhes vagyok-e. A teszt pozitív volt. Riadt voltam, de azért boldog is. Férjnél vagyok,pedagógusként dolgozó, tisztességesen…..
Bogyiszlói 2011.02.15 22:51:08
@tildy:):
Szia!
A Pétefyben van egy cuki pasi, sok gyerekes apuka - abortusz nála kizárva, viszont nagyon kedves, és nem pénzéhes. Ha gondolod, megadom.
Kedves Praxis! Soha nem gondoltam, hogy az interneten keresztül fogok panaszt tenni bármire is, de a mai nap folyamán olyan elfogadhatatlan dolog történt velem, hogy muszáj másokkal is megosztanom. Történt ugyanis, hogy 15 éves korom óta PCO-s beteg vagyok, de az utóbbi időben kicsit…..
Bár Mora eredetileg az ingatlansalátába küldte a linkeket (mely mint írja "néha megfekszi a jó ízlésű ember gyomrát"), de úgy gondoltam ez a zuglói márványcsoda egy külön posztot is megér. Nem csak a levélíró által is emlegetett sírkőbemutatóterem-életérzés (huhh micsoda…..
Sziasztok!   Nem tudom, kihez kellene fordulnom, de hátha ti tudtok mondani valami érdemlegeset. Ott kezdeném, hogy már közel egy éve dolgozok egy kisebb ingatlanos cégnél, diploma szerzés után ez volt az első állás amire visszahívtak interjúra, és mivel a pénz nagyon kellett,…..
Bogyiszlói 2011.01.29 18:26:26
@ergerberger:
Én ezt nem mertem leírni. :-) Most épp kövér vagyok, de voltam nádszálkarcsú is. a Jojo megtestesítője. De nem fogom senkire, csak a pillanatnyi AKARATERŐMRE. Kövérként is úgy nézek a bálnákra, mint lusta disznókra. Sorry.
Bogyiszlói 2011.01.29 18:36:55
@antiszociális exlúzer:
Én is 2x. De így rohadtul fájt utána a térdem.
Tény, hogy egyes betegségekkel nehezebb sportolni - de aki félmaratont fut és cukorbeteg (feltételezem I.-es tipus), az előtt le a kalappal.
Bízom benne, hogy nem indulnak el bulvár irányba a kommentek, mivel komoly dologról van szó. Egyre többször írnak le olyan eseteket, amikor a férfi szex után a következő tüneteket észleli magán: kipirosodott szem, orrfolyás, lázszerű tünetek, teljes kimerültség. A jelenség…..
Elöljáróban, orvos vagyok több mint 30 éves kórházi gyakorlattal,karácsonyi és minden elképzelhető más ügyeletekkel a hátam mögött, tehát nagyjából tudom mikor miért és mire mennyit kell várni, sokszor mi miért történik egy kórházban úgy, ahogy történik, ami talán egy…..
Bogyiszlói 2011.01.02 17:17:26
@DarthVader:
Több kórházi osztályon létszámstop van, oda sem vehetnek fel embert, ahol EU-s előírásokat is megszegve túloráznak az eü. dolgozók. Van ahová még rezidenst sem vettek fel. :-(
Bogyiszlói 2011.01.02 17:18:44
@katonat: "Orvosára" Akinek magánorvos kell, az járjon magánrendelésre, vagy lássa be, ilyen az eü rendszer, adott esetben várni kell.
Tiszteletem!   Pár hete egyik délelőtt becsípődött a hátam munka közben. Az egyik kollégám kocsival elvitt a háziorvosomhoz, aki sürgősségi beutalót adott a Péterfy kórházba. Kb. úgy vonszoltam magamat oda, mint Quasimodo, közben iszonyú fájdalmaim voltak, ömlött a…..
Bogyiszlói 2010.12.29 10:24:25
@Dr.laikus PhD:
Ha érdekli, szívesen elküldöm a 2003-as MRI-t amin még friss a kiszakadás, majd az azt követő években (kb. két évente) készült felvételeket. a rendszeres becsípődésekből arra utalnak az orvosok, hogy a torna ellenére valószínűleg instabil a gerincem e szakasza és jó lenne fixálni, de én még várok vele.

Én egyet nem értek, miért másokat hibáztatnak mindig? És még egyet:
Miért kellett azt a szerencsétlent tovább küldeni? Miért nem kapott fájdalomcsillapítót időben? Sejtem én, mosom kezeim, engem nem pereljenek okból.
Bogyiszlói 2010.12.29 10:31:08
@Krumpli Bogart:
Ha nem felvételes a kórház, nem munkaidőben érkezik a beteg akkor igen. De nem elküldi, hanem továbbküldi. Egyébiránt a háziorvosnak tudnia kell ki az aktuális ügyeletes kh. Sokszor lemondják a kórházak az ügyeletet, ezért a mentőknél kell érdeklődni. @Dr.laikus PhD:
Olyan első szerelmes kötődésem van, az a kicsit rózsaszín ködös, kicsit agyatlanul rajongós, lesajnálható rácsodálkozás. Ezért most is addig kavartam, amíg az lett a vége, hogy a karácsonyos témát a Pastramiban teszteltem: halászlé, töltött kápi, miegymás. Ehhez magammal…..
[update: 18:45 a teljes lista a könyvből]Megvolt a Gault Millau bécsi sajtótájékoztatója, miközben Budapesten az éttermesek komoly idegeskedéssel töltötték a napot, a derék osztrákok közepes poénokkal és annál kicsit jobb ételekkel húzták az időt egész este a császári…..
Bogyiszlói 2010.11.11 06:54:35
Tegnap végre megérkezett hozzánk a várva várt Galaxy Tab (a képen balra, mellette kistesója, a Galaxy S). Készítünk majd róla több és részletesebb posztot, tesztet is, de íme az első benyomások elmények, csak úgy ömlesztve:- szubjektíve nagyobb, mint azt gondoltuk, kb. akkorra…..
Na ha már újraindult a blog, induljon újra kedvenc rovatom a Butikosok figyelmébe is! Ami az Urbanistának az Ingatlan.com, az a Budapest Butiknak a Meska. Ez az a hely, ahova boldog boldogtalan feltöltheti értékesítésre kézműves termékét, így a kínálatban egyaránt akad zseniális…..
Meglehetősen tarka a masszőrszakma, akadnak itt megszállott gyógyászok, kuruzslók, jólképzett szakemberek,  unatkozó háziasszonyok, megélhetési liboszómák és bedrogozott büdös kurvák is. Szinte minden fajtájukra van igény és a rutinos maszatók nagyjából tudják, hol…..