Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strandpapucs

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy az emberrel, hogy nem is tudja pontosan mit enne, a lényeg, hogy legyen jó szaftos, füstölt ízű, amolyan igazán magyaros. Engem is elért ez az állapot nemrég, így saját kúfőből megalkottam ezt a csodát.Hozzávalók:0,5 kg sertés vagy pulykahús10 dkg fehérszalonna1…..
strandpapucs 2011.10.05 16:29:00
Tegnap megjött a szociális kérdőív személyes Orbán Viktortól, a vastag boríték több csodát is rejt, fussunk végig rajtuk. Az alibikérdések lényegtelenek, azokra nem is térnénk ki. 1. Vonalkód a név felett Az 1 milliárdos büdzsébe nem fért bele, hogy két külön A4-es lapra…..
Gabi történetéből kiderül, miért nem adunk fel romlandó terméket postán. Pedig még ünnepnap sem volt, csak egy hétvége csusszant a logisztikai központba érkezés és a kiszállítás között, de ennyi idő alatt a fagyasztott dög rothadásnak indult:Az én édes jó anyám egy…..
Még hétfőn került ki a világhálóra egy videó, amelyben egy lány újszülött kutyusokat dobál  a folyóba, a felvétel elég felkavaró volt. Ez a cselekmény állatkínzásnak minősül, börtönnel sújtandó. Többek között Michael Bayt is teljesen lesújtották a…..
strandpapucs 2010.09.04 14:45:25
@Celtic: a marhabőr meg a disznóbőr miért nem számít ide akkor már? hármas mérce?