Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stefedo

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég olvastam egy mondatot egy blogon: "Pinterset does not devalue my creativity", ami nyers fordításban annyit tesz, hogy a Pintesret nem értékteleníti el a kreativitásomat. Azaz, attól hogy valamit, amiről azt gondolom, hogy az én ötletem, én találtam ki, ámde pár nappal később,…..
:::Juci világa::: iPhone 2013.01.06 17:27:38
Azért vagyok eltűnve, mert 1. kint nincs semmi érdekes 2. teljesen rákattantam az új telefonomra. Lenyűgöz például a négyzetes formátumú fotózás, lásd alább. Lehet, hogy ez csak ideiglenes hobbi, de az is lehet, hogy meg kell barátkoznotok az új módival itt a blogon is:) (Az…..
Hát nem mondhatom, hogy rohamléptekben haladnék a fiúk szobájával, de ne legyünk telhetetlenek, kis lépések is lépések. Az első darab, amit átalakítottam nekik, ez a böhöm nagy láda lett. Nagy és ronda. Ronda de nagy. Jóóóóóó sok játék elfér benne és ez a…..
stefedo 2012.11.08 15:32:47
@m.andrea: számból vetted ki a szavakat :), mintha én írtam volna, engem is ugyanaez érdekelne. szóval Kata, válaszolsz nekünk???
:::Juci világa::: Karácsony! 2012.11.07 16:11:58
Igen, sajnos vagy nem sajnos, hat hét múlva karácsony! A Villa Bagatelle idén is kitesz magáért ezen a téren: ma kipakolták a tavalyinál is több, szebb, látványosabb karácsonyfadíszeket, és folyamatosan töltik fel az üzletet ajándék- és dekorációs tárgyakkal, szalagokkal,…..
stefedo 2012.11.07 21:29:31
Kicsi Ház Mert a jó pap is....... 2012.08.27 09:06:48
Szóval, tanulunk, jó? Az eminensek inkább csak ismételnek. Festés alapismeretek, mert nem lehet elégszer elmondani. A történet hozzá annyi, hogy kellett egy asztal. Evidens nem? Körasztalt akartunk, mert bár a körasztal alapvetően nagyobb helyet foglal, mint egy négyzetes, kis terekbe…..
A kétezres évek elején, amikor az ún. vintage stílus divatba jött, viszonylag lassan kapcsoltak a könyvkiadók. Az új irányzat, amely keverte a 20. század közepének bútorait, a hetvenes évek textiljeit, az antik kiegészítőket és az ipari esztétikát, egy olyan kifinomult…..
Kicsi Ház A Káosz maga 2012.09.21 10:03:48
Hát igen, ez szuperciki. Kínos. Égő. A DIY blogger anyuka csemetéi egy dobozkupac-halomban élnek két hónapja. Belátom, hogy ez teljesen igénytelen. Gondoltam, majd a nyáron, a fiúkkal összedobjuk a szobájukat. Voltak terveim, melyek hamvában holtak, mert festés és barkácsolás…..
stefedo 2012.09.21 18:10:36
Az étkezőbe való szék kényes kérdés, mert több szempontnak is meg kell felelnie. Legyen kényelmes, hogy szívesen ücsörögjünk benne vacsora után is. Legyen jól tisztítható, mert lakik velünk két kismalac. Legyen szép. Mutasson jól az asztalnál és töltse ki jól a…..
ágy - asztal - tv "Spanyolnátha" 2012.02.07 11:21:00
Mióta kezdem jobban beleásni magam a különböző nemzetek lakberendezési sajátosságaiba, észrevettem, hogy akárhányszor egy-egy spanyol lakást vet elém a Zélet, megdobban a szívem. Néha talán túl sok minden van itt a jóból (egyik barátom szerint lakik bennem egy…..
Ahogy a címben jól elspoilerkedtem, ma két éve indult az ágy-asztal-tv egy szürke január 12-ei estén, a hölgyek örömére egy Gaetano Pesce fotellel. A kezdetektől az volt a célom, hogy egy olyan blogot írjak, ahonnan szívesen inspirálódnak nők, férfiak vegyesen, együtt vagy…..
:::Juci világa::: Sopron 2011.11.22 19:27:00
Aranyos kis város ez a Sopron, bár bevallom, én sokkal több boltocskára, kávézócskára, éttermecskére számítottam az óvárosban (máshová pedig nem volt idő eljutni nagyon). És persze biztos szebb, ha süt a nap, így kicsit lehangolóan szürke. Az éjszakai élete viszont nem…..
ágy - asztal - tv A nap képe - 3. 2011.10.18 10:05:00
Emlékszel még arra, amikor a haverjaiddal vadidegen házakba csengettetek, majd úgy futottatok, mintha az életetek lett volna a tét? És igen, lehet még "édesíteni" a mai bejegyzésen. Süssünk sütit gyönyörűen filmezve:beet cake from tiger in a jar on Vimeo.Fotó…..
minkablog Konyha-csinálás 2011.09.19 23:42:00
Az úgy volt....             Hogy a konyhának csak a helye volt meg; oda kellett csináltatni valamit. Először kigondoltam, hogy lakberendezőket kérek meg, tervezzék meg, de a közös munka balul sült el, így kerestünk egy céget, aki szépen megtervezi,…..
stefedo 2011.10.17 21:26:49
:::Juci világa::: Vizimalom 2011.10.16 17:23:00
A gasztro-kerekasztalnak egy nagyon régi vizimalom adott otthont, mely ma fogadóként és múzeumként üzemel (a malmok őrölnek is, de az EU-szabályozások szerint sajnos az itt készült liszt kereskedelmi forgalomba nem hozható). Nekem iszonyúan tetszett, rusztikus, szépen felújított,…..
stefedo 2011.10.17 12:12:01
@juc: Fertőszéplakon lakom, ami elég közel van Muzsajhoz. Ajánlom figyelmedbe a széplaki Skanzen szomszédságában, idén nyáron nyílt, aprócska kis parasztházban nyílt éttermet. A ház kertjében termett zöldségekből s gyümölcsökből készülnek az étlapon szereplő kaják. ISTENI! (egy nagyi főz:) s süti a házi krémest:)) na, persze ha erre jársz...:)))
ágy - asztal - tv Random búcsú 2011.09.16 11:52:00
Végrepéntek! Örülés van! Nyilván ezzel kezdem. Fel a kezekkel, akik már a hét közepétől a gyorsuló időnek drukkolnak?!:) Na, szóval az van, hogy én most elmegyek egy kis szabadságra. Csak úgy egy bő hetecskét leszek távol. Olyan helyre megyek, ahol nincs se internet, se…..
Többször szó esett már korábban arról, hogy nem igazán hiszek a készre lakberendezett otthonokban. Abban igen, hogy mondjuk életünk jelenlegi állása szerint így vagy úgy néz ki a lakásunk. De ez egy folyamatos változásban lévő transzformáció, amit akár egy asztalra tett…..
Egy bérház udvarán lőttem ezt a celluxmúmiát, aki épp szabadulni próbál a fáslijaitól. Bevallom, először halálra rémültem tőle, de nagyon tetszik. ..
stefedo 2011.08.25 15:51:47
@juc: tiszta szerencse, h nem ilyen környezetben kell nevelnem gyermekem....
Van néhány dolog, ami mihelyst átszeli a Zóceánt és átlépi a magyar határt Ámerikából jövet, csodás átalakuláson megy keresztül. Ott van a Meki, ami itthon - valljuk be, ha rendesen meg szeretnél ebédelni -, nem egy óccsómulaccság, odakint pedig kb. olyan, mint itthon egy…..
Felesleges unalmas statisztikai adatokkal alátámasztanom, amit amúgy is majd' mindenki tud: a ma embere sokat tévézik. Csak szólok: a sok tévézés rossz. Ééértem? Na, de félretéve a viccet, az első fotósorozat, amit hoztam ma nektek, Andris Feldmanis észt fotós munkája:…..
ágy - asztal - tv Kisbetűshétfő 2011.07.25 13:41:00
Vannak hétfők, amikor még azt sem érzed, hogy hú, most aztán tényleg: hétfő van, egy új hét kezdődik. Én nem tudom, mi van a levegőben, tán' az eső teszi, de valahogy minden kicsit úgy "el van maszatolódva"... Mert vannak, ugye, a parahétfők, amikor valami nagy…..
Nézegettem a blog Facebookos rajongóinak listáját... mármint így végigpörgettem a fotókat. Elgondolkodtam, hogy vajon ki miért járhat ide a blogra. A követők egy része - gondolom- megnézi a szép képeket, meghallgatja a Zenemegeket, csupán jól érzi itt magát... gondolom egy…..
Ma is 4 nemzet 4 lakása lesz terítéken. A poszt végén pedig egy rakás verandás képet találtok, menjetek (sokasodjatok), inspirálódjatok... ...és mondjátok meg szépen a bácsinak, hogy hová mentek idén nyaralni. Zenemeg: Metronomy - The Bay by Insane-ProjectAz olasz…..
stefedo 2011.06.24 16:41:17
@CLINNT: én meg pláne azért látogatom oly szívesen ezt a blogot, mert oly sok szép kép van egy posztban, s hosszas perceken lehet elidőzni itt:)) (megjegyzem én sem vagyok időmilliomos, csupán mikor a legkisebb alszik akkor szakítok időt blogolvasásra) Szóval: további bőséges képanyaggal ellátott posztokat kérünk Ben:))
Mi volt az utolsó bútor, amit vásároltál? Hol? Mennyiért? (Ha kérdezek valamit tőletek, azt nem játszásdiból teszem, hanem azért, mert érdekel. És ugyanúgy működik a dolog, mint az életben. Ha a Zember nem kap választ, előbb-utóbb nem kérdez többet. Én szóltam.) Addig…..