Regisztráció Blogot indítok
Adatok
riddickhun

58 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Na bocsi a kis kesesert, csak az elozo blogbejegyzes megirasa ota nagyjabol ez az elso szabad oram...:D szerintem ez azert eleg jol leirja mennyire jol is telik eddig az eletem :) persze az izgalmak az elmult 3 napban sem maradtak el, most kozelit felenk eppen az elmult 50 ev legnagyobb…..
hungarianmaninnewyork Survivors 2011.08.24 14:40:00
Az elso cikkhez meg par gondolat: eloszor is a blog.hu statisztikaja szerint az bejegyzest 58 kulonbzo ember olvasta el, nagyon koszonom, tenyleg elkepesztoen jolesik, hogy ennyien kovettetek figyelemmel az utamat:) a show must go on-rol meg a varos uzsorakamattal gondoskodott, de ne szaladjunk…..
Hat akkor ujfent szegasztok!Fura erzes igy 10 honap utan ujra bloghoz nyulni, foleg hogy a napokban, mielott elindultam eroteljesen gondolkoztam, hogy hmmm na most vajon mivel kezdjem washingtoni tortenetemet, de hala egnek (eroteljesen zarojelesen) az ideut gondoskodott minden dramarol:DPapa…..
hungarianmaninnewyork 2010.11.21 02:10:00
Hat emberek, egy nagy bejelentessel erkezem most.... A blogot ezennel befejezem:) Sajnos az idoszuke miatt (foleg miota Milan papa megerkezett:D), egyszeruen ugy erzem nem tudnek eleg idot, erot belefektetni a blogba ahhoz, hogy olyan szinvonalu legyen, mint amit elvarnek magamtol:D viszont, hogy…..
Na kisebb kihagyas utan ujra jelentkezem, kozben Milan megerkezett muhahaha:D:DPenteken suli utan ugy dontottunk ideje lenne befejezni a mar egyszer elkezdett MoMA-t (kozben Soma emlekeztetesere kiraktam a meg szeptemberben meghirdetett "szerintetek mirol szol a kep" versenyre az…..
Szerdan suliban az egyik uj brazil csavo melle kerultem a feladatoknal, amit imadok, mert tenyleg kb ahany ember, annyi kultura, annyi teljesen mas dolog:DKiderult rola, hogy rendezoasszisztens az egyik itteni szinhazban, es ott dolgozik a suli mellett (eppen egy darabot olvasgatott, elkertem fel…..
Hat keddi napom az eddigiekhez kepest kicsit kevesbe esemenydusan telt el, de azert ma sem unatkoztam:DSuliban New York biztonsagarol esett rengeteg szo (nemreg kaptak el egy embert, aki mar felvitt egy bombat a gepre es Chicago folott robbantani akart, de hala egnek utolso pillanatban elkaptak...)…..
Reggel megint hajnalok hajnalan keles (4 ora az ut oda, 4 ora vissza...:D), aztan irany a buszmegallo! Ahol valami felelmetesen nagy mazlim volt (vagy valaki tenyleg nagyon akarta, hogy eljussak a Harvardra:D) Mentem eppen a kiszemelt busz fele (ami mint utobb kiderult teljesen tele volt), es kb fel…..
Elozo esti mokabol olyan del korul sikerult felkelnem (annyira jo, hogy veeegre tudok sokaig aludni:D), aztan rovid ebredesi fazist kovetoen elmentem lecsekkolni a New York maratont!Eletemben nem gondoltam volna, hogy ennyire elvezni fogom azt, hogy 40000 ember futkos korbe-korbe egy varosban:D…..
Reggel 6-kor keles (mondanom sem kell voltak allapotok:D), elcsoszogok a furdoszobaig, ahol rogton jokora hidegzuhany ert. A szoszoros ertelmeben, mivel aznap reggelre a melegviz kicsit megadta magat:D de legalabb az ebredessel megint nem voltak gondjaim:P tulbiztositasomnak koszonhetoen (meg…..
Wooohooo utolso reggel az SAT elott! Ezzel a vidam gondolattal pattantam ki pentek reggel az agybol (persze a meg mindig hangos ebresztoora sem volt hatrany:D), gyors reggeli aztan irany a suli!Most eppen az eutanaziarol beszelgettunk egy orult ormeny-amerikai orvos Jack Kervokian eletrajza keretein…..
Na elnezest az ujabb majd` hetes kesesert, csak megint elegge beindultak az esemenyek, megirtam az SAT-t, jol meg is unnepeltuk, voltam a Harvardon szoval most sem unatkoztam:)Tortenetemet kedd este fejeztem be immaron felfegyverkezve egy uj ebresztooraval! A biztonsag kedveert jo hangosra…..
Hetfo reggel pedig a keles utan drasztikus elhatarozasra jutottam: mostantol minden este lefekszem legkesobb ejfelkor!:D (szerintem az akkori allapotomat tokeletesen demonstralja, hogy fogmosas elott a szappant akartam ranyomni a fogkremes tubusra…:D:D rejtely hogyan jott ez ossze:D)Suliban…..
Szombat reggel ujfent kidobott az agy magabol, mar ideje lenne megregulaznom, mert ez igy nincsen rendben:D emberes meretu pluszidom jelentos reszet arra forditottam, hogy veeegre valahara olvastam valamit az SAT-n kivul…:D kifejezetten uditoen hatott majd` 1 honap koplalas utan:P pluszban…..
Reggel kelek, valami nem stimmel, tul vilagos van....:D Azonnal bevillant az a kep, ahogy delutan allitom at a telefonomon az orat, hogy keltsen delutan... es sajnos nem kovette az a kep, amikor visszaallitottam:D na mindegy legalabb aludtam egy jot:)Pentek szokasosan a tavozasok napja, megint vagy…..
Szerdai napomra sok szot nem is pazarolnek, a szokasos mokakon kivul (suli, SAT, haverok szentharomsag), szinte toltam az orat, hogy menjen mivel csutortokon jottek ki az elso erettsegi eredmenyek:D Direkt megvartam, hogy elmuljon ejfel (mondjuk az lett volna a ritkasag ha nem:D), lecsekkoltam az…..
Kedd reggel kaptam a hirt, hogy ujra Matt lesz a tanar mivel Chrisnek egesz heten eskudtdolgai vannak:D hat boszen imadkoztam vegig a metroutat, hogy nehogy ujra "Ponytail" Matt legyen az.... Hala egnek imaim meghallgatasra talaltak:) Talan ez a Matt meg Chrisnel is jobb, elkepeszto…..
e Ennek a napnak kulon bejegyzest szentelek, mivel eletem egyik legmeghatarozobb, es legjobb elmenyet hozta a hetfom:DHol is tarottam? Ah igen ott, hogy nem fekudtem le idoben:D hat a felkeles 5 15-kor....A legeskudtebb ellensegeimnek sem kivanom az elso 10-15 percet, amit ateltem:D Tul utan valamit…..
Na majd egy het utan ujra jelentkezem elnezest a kesesert, kicsit ellustultam:D hat kozben elerkeztem felszazadik napomhoz.... elkepesztoen telik az ido:)Csutortok esti jazzmoka utan kicsit eselytelen volt a pentek reggeli keles:D csorog az ora fel 8kor… nemnem:D fekudtem vissza meg ket…..
Mai nap hala egnek sem a kelessel nem voltak gondoljaim, sem a Solomonnal kapcsolatban nem csesztem el semmit, amit egy hatalmas sikerkent konyveltem el:DSuli kozben az ido szinte repult (mar meg sem lepodom:D) szunetben meghivast kaptam egyik brazil haverom szulinapjara (mar elore felek, ezek az…..
Na bocsi mindenkitol, nov 6-ig ujra csak 2 naponta fogok jelentkezni, altalaban mire befejezek mindent, mar nincsen nagyon erom leulni blogot irni...:DKedd reggel mar alapbol kicsit nehezen keltem fel, ez eleg eroteljes jelzes volt afele, hogy szerdan ez egyaltalan nem fog menni:D suli extrakiraly…..
Vasarnap reggel azzal a megnyugtato erzessel keltem fel reggel 8-kor, hogy legalabb ma nem hiaba volt az egesz:DSAT kozben meg legalabb most nem volt 25 szunet, meg toszakodas az egesszel, dulatan 4 helyett igy mar 2-kor kiszabadultam:) maga a teszt nem lett rossz, csak semmit nem javult…..
Mokas kis nap volt ez majd meglatjatok...:DReggel fel9-kor keles, valami miatt nem is nem esett olyan nehezemre kikelni az agybol... Csak a tuolas utan jottem ra, hogy mi volt az oka ennek: bekapcsoltak a kozponti futest!:D Ez mimumum 10 perc pluszt fog jelenteni minden reggel, amit az agybol meg a…..
Szerdai sulinap a helyettesito tanar tovabbi vergodeset hozta (szegeny nagyon probalkozik, de sajnos annyira nem megy... mondjuk maga a probalkozas ertekelendo:D), de hala egnek az emberek meg az iPod maradt, szoval en szemelyszerint unatkozni nem unatkoztam:DDelutan pedig talalkoztam az elso…..
Bocsi gyerekek, mar megint elkanaszodtam egy kicsit, csak tegnap este az altalam vartnal kicsit tovabb tartott a mi kell az egyetemekre cimu osszefoglalo akciom:PHetfo reggel fel 8-kor csorog az ora, fenebe, suli, mi a feneert is maradtam fent olyan sokaig tegnap ejjel... aaaa, hogy ma nemzeti unnep…..